Audio - recenzie

recenzia
Luboš 18.06.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

Perfektné reproduktory za dobru cenu.

100% pomer ceny a kvality
100% dizajn,vzhľad
recenzia
BiaA 10.06.2017

Celkové hodnotenie: 80 %

80% pomer ceny a kvality
100% dizajn,vzhľad
recenzia
jeffo 10.06.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
dobrá cena / solídny výkon, najmä v režime stereo dvoch zariadení.

80% pomer ceny a kvality
80% dizajn,vzhľad
recenzia
Mikuáš G 10.06.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Produkt je veľmi dobrý som sním veľmi spokojný a asi si objednám ešte jedni aby som mal do rezervy, ďakujem........ :-)

Všetko je OK......... :-)

100% pomer ceny a kvality
100% kvalita návodu
100% dizajn,vzhľad
100% kvalita zvuku
100% komfort nosenia
100% prevedenie kabeláže
recenzia
eugen 10.06.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pevnosť
pozitiva
nič

100% pomer ceny a kvality
100% kvalita návodu
100% dizajn,vzhľad
100% kvalita zvuku
100% komfort nosenia
100% prevedenie kabeláže
recenzia
Jano nr 10.06.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Dobra cena

Kvalita za dobru cenu

100% pomer ceny a kvality
100% dizajn,vzhľad
recenzia
Branislav 10.06.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

Zatiaľ som ho vyskúšal.

recenzia
marian 10.06.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

100% pomer ceny a kvality
100% dizajn,vzhľad
recenzia
Anonym 10.06.2017

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
Pekný design, dobré recenzie
pozitiva
Trošku ťažšie idú slúchadlá otvoriť

Až na to otváranie hrajú dobre, design jednoduchý a elegantný, vyzerajú odolne

80% pomer ceny a kvality
60% kvalita návodu
100% dizajn,vzhľad
80% kvalita zvuku
80% komfort nosenia
80% prevedenie kabeláže
recenzia
slavo such 10.06.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
do 5 + 1 zostavy
pozitiva
-

super

recenzia
Filip Tubler 10.06.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
dobre držia na hlave, páčia sa mi flexibilné repráky na ušiach (točia sa, prispôsobia sa hlave, nie sú upevnené napevno)
pozitiva
regulátor zvuku je dosť nízko na kábli a divne otočený, kolečko nie je vystúpené, tak mám aj po týždni problém ho trafiť. Keď ho náhodou nahmatám, tak ma pomýli, že pridávanie zvuku je smerom nadol O_o Predtým som mal kábel obalený v textile a reguláor hlasitosti na sluchátku, tu mi oboje chýba.

Za túto cenu určite odporúčam

100% pomer ceny a kvality
100% kvalita návodu
80% dizajn,vzhľad
100% kvalita zvuku
80% komfort nosenia
20% prevedenie kabeláže
recenzia
minoso 10.06.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

Ak hľadáte reproduktor s možnosťou rôznych pripojení tak v tejto cenovej kategórii lepšie asi nie je. Je to taká malá elektráreň. Čo sa týka zvuku je na vysokej úrovni, vhodný na jazz, folk, rock dobre hrá aj internetové rádio. Ak chcete reproduktor len na párty a pop muzik asi Vám budú chýbať basy, nie že by boli zle ale nie sú také úderné, na druhej strane su ciste ale na párty niečo silnejšie a väčšie. Odporúčam používať roar funkciu do polovičnej hlasitosti, ktorá Vám v pohode ozvuči väčšiu miestnosť...

recenzia
Ákos 10.06.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
dobrá značka, dobrý zvuk napriek tomu, že aké lacné
pozitiva
asi tenké káble

celkom dobré, myslím že budem spotrebovať pár rokov

100% pomer ceny a kvality
100% kvalita návodu
100% dizajn,vzhľad
100% kvalita zvuku
100% komfort nosenia
100% prevedenie kabeláže
recenzia
Miro 10.06.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Dobrý pomer cena/kvalita, co sa týka zvuku. Trvanlivosť neviem posúdiť vzhladom na krátku dobu pouzivania.
pozitiva
Zatiaľ nepoznám žiadne.

Kúpil by som znova.

recenzia
Michal 10.05.2017

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
tmavá farba, pomer ceny/výkon,
pozitiva
chýba standby, čakal som dlhšie káble k reproduktorom, krátky napájací kábel, neprehľadný ovládač, možnosť úplného vypnutia len tlačidlom na subwooferi, predné repro nemajú predprípravu na uchytenie na stenu

viac ako postačujúce k TV

80% pomer ceny a kvality
80% dizajn,vzhľad
recenzia
PeStik 10.05.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Rádio Bosch je super kvalitné a robustné

100% pomer ceny a kvality
100% dizajn,vzhľad
recenzia
Zskaznik 29.04.2017

Celkové hodnotenie: 80 %

80% pomer ceny a kvality
100% dizajn,vzhľad
recenzia
zuzana 29.04.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pekny

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10