Recenzie Brašne a púzdra pre notebooky
recenzia
Lucia 22.12.2022

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
. pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad
negativa
.

Krasny kvalitny tovar

recenzia
peto 07.12.2022

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
znackovy sleeve

idealny prenosny sleeve na hp omen radu

recenzia
Kamil 24.10.2022

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Vhodný aj pre 14" zenbook, s rezervou tam vošiel vrátane usb adaptéru na bezdrôtovú myš. pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad

recenzia
Mária 26.05.2022

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Darček pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad
negativa
Žiadne nedostatky

Spokojnosť

recenzia
Hyggi 04.03.2022

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
V3etko pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad

recenzia
Katka 04.03.2022

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
cena, farba, materiál
negativa
nič

veľmi kvalitné, za rozumnú cenu

recenzia
Zuzana 04.03.2022

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
dizajn, praktickosť, veľkosť

recenzia
Ján 04.03.2022

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Kvalita vypracovania.

Doporučujem pre 14" notebooky

recenzia
fabes 04.03.2022

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
vsetko

recenzia
kurcam 03.03.2022

Celkové hodnotenie: 60 %

recenzia
Brašňa momentálne slúži na to čo má.
negativa
Na to, že brašňa je so značkou Dell, tak jej spracovanie vyzerá dosť nekvalitne (krivé šitie na oboch stranách). Uvidíme koľko vydrží.

Priemerný produkt.

recenzia
Benjamin Bergstrom 03.03.2022

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Cena, dobra kvalita, splna ocakavania

Super obal na moj ntb

recenzia
BN 03.03.2022

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
je to čo som chel
negativa
na

je ok na cesty

recenzia
Jan6 03.03.2022

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
vyhotovenie

spokojnost

recenzia
Rado 07.02.2022

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad

recenzia
iAN_SVK 16.01.2022

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
Krásny dizajnový prvok mačičky Kvalita prevedenia aj keď materiál je umelá koža Zatvárací mechanizmus na magnet Púzdro na spôsob obálky Tenké prevedenie pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad
negativa
Chýba polstrovanie z mäkkého materiálu do vnútra, napríklad nejaká tkanina Pozor rozmer obalu je 13,3” nie 13” ako uvádza popis. Novší MacBook Air v tom bude trochu lietať :( Ale chyba je takmer ma každom e-shope.

Skvelý spôsob ochrany vášho Macbooku. Krásny dizaj, kvalitné prevedenie. Akurát treba si dávať pozor na rozmery. Púzdro je primárne pre Macbook 13,3”.

recenzia
Anonym 06.12.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad

recenzia
Silvia 06.11.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Dizajn pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad

Som veľmi spokojná

recenzia
Blanka 03.09.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad