Čaje LIRAN
Porciovaný biely čaj CHAI (zmes korenia). Príprava bieleho čaju: 1 sáčok čaju zalejte 150 ml vody o teplote 65-70 ° C, nechajte lúhovať 1-2 minúty.
Biely čaj s arómou melónu. Príprava bieleho čaju: 1 sáčok čaju zalejte 150 ml vody o teplote 65-70 ° C, nechajte lúhovať 1-2 minúty.
Sypaný čierny čaj, pomarančová kôra, škorica, príchuť pomaranča, lístky nechtíka. Príprava čierneho čaju: 1 lyžičku sypaného čaju zalejte 150 ml vody o teplote 99 ° C, nechajte lúhovať 2-3 minúty.
Čierny ceylonový čaj. Príprava čierneho čaju: 1 sáčok čaju zalejte 150 ml vody o teplote 99 ° C, nechajte lúhovať 2-3 minúty.
Čierny čaj s kúskami prírodnej škorice. Príprava čierneho čaju: 1 sáčok čaju zalejte 150 ml vody o teplote 99 ° C, nechajte lúhovať 2-3 minúty.
Čierny cejlónsky čaj s bergamotom. Príprava čierneho čaju: 1 sáčok čaju zalejte 150 ml vody o teplote 99 ° C, nechajte lúhovať 2-3 minúty.
Čierny čaj s príchuťou citrón a med, ananás, višňa, čierne ríbezle, Earl Grey. Príprava čierneho čaju: 1 sáčok čaju zalejte 150 ml vody o teplote 99 ° C, nechajte lúhovať 2-3 minúty.
Čaj Rooibos s čokoládovou príchuťou, jahodovou príchuťou a kúskami škorice. Príprava rooibos čaju: 1 sáčok čaju zalejte 150 ml vody o teplote 99 ° C, nechajte lúhovať 2-3 minúty.
Cejlónsky zelený čaj s prírodnou príchuťou soursop. Príprava zeleného čaju: 1 sáčok čaju zalejte 150 ml vody o teplote 75-80 ° C, nechajte lúhovať 1-2 minúty.
Zelený čaj s príchuťou jazmínu, soursop, broskýň, citrón s mätou, jahodou, zázvor a med. Príprava zeleného čaju: 1 sáčok čaju zalejte 150 ml vody o teplote 75-80 ° C, nechajte lúhovať 1-2 minúty.