Čistiace prostriedky v domácnosti - recenzie

Recenzie Čistiace prostriedky v domácnosti
recenzia
Marian 01.01.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu

recenzia
Reny 01.01.2020

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu

recenzia
Suerte 01.01.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu

recenzia
Milan Bohúň 25.12.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Produk som potreboval ...spnil očakavanie pomer ceny a kvality, kvalita návodu
negativa
Je to v poriadku ...ok

Dobrý.

recenzia
Cubinková D 25.12.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality

recenzia
Sona 25.12.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Bude to darcek, ale kaercher mam aj ja a som maximalne spokojná pomer ceny a kvality, kvalita návodu

recenzia
emilia 18.12.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
kvalita pomer ceny a kvality, kvalita návodu

splnil moje ocakavania

recenzia
Martina M 18.12.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Nenáročné použitie, vhodné aj pre starších ľudí, jednoduché plnenie nádobky na vodu a v neposlednom rade aj pekný, moderný dizajn. pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad
negativa
Vrchný kryt difúzera sa niekedy trošku horšie nasadzuje, čo zabraňuje unikaniu pary ale po pár použitiach sa to človek naučí. Inak naozaj spokojnosť.

Zatiaľ ho používame iba krátko ale splnil očakávania a všetko funguje ako má.

recenzia
Viliam 18.12.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
dobrá kvalita za dobrú cenu pomer ceny a kvality, kvalita návodu
negativa
nemám pripomienky

celová spokojnosť

recenzia
Viera 18.12.2019

Celkové hodnotenie: 40 %

recenzia
na odporucanie somkupila, ze bude kvalitny , este len musim vyskust akonahle sa mi podari prelozit navod z nemciny
negativa
nie je slovensky navod kvalita návodu

mala flasticka za vela penazi, dufam ze ucinnost bude tomu zodpovedat, PS ten poplatok Andrea shop za spracovanie je výsmechom , keby ich clovek niekolko dni nenahanal , tak tovar nema, viac som pretelefonovla ja

recenzia
Naďa 18.12.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
skvelá cena a aj kvalita pomer ceny a kvality, kvalita návodu
negativa
-----

vynikajúci

recenzia
Arpi 18.12.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Moderny, novy pomer ceny a kvality, kvalita návodu

Supet

recenzia
peter dc 18.12.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
znacka kaercher je silna a kvalitn a aj cena bola super pomer ceny a kvality, kvalita návodu
negativa
Nic

Este neoskusany, ale myslim ze budu len pozitiva

recenzia
slim69 18.12.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad

recenzia
Andrea 18.12.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Bola som s nim spokojná ked som ho mala požičany tak som si ho kúpila je to výborná vec pomer ceny a kvality, kvalita návodu

recenzia
Janka 18.12.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
má výhodu pripevňovania aj vlhčených utierok na podlahu pomer ceny a kvality, kvalita návodu

je to super produkt

recenzia
Dana 30.11.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu

recenzia
Irena 30.11.2019

Celkové hodnotenie: 60 %

recenzia
Kryštal.luster pomer ceny a kvality, kvalita návodu