Detské náušnice


Vaša malá princeznička je najdôležitejšou osobou vo vašom živote a zaslúži si preto niečo originálne

Zlaté detské náušničky, ktoré bude nosiť iba ona, ktoré budú jediné na svete, ako je jedinečná ona sama. A to za bežné ceny zlatých náušničiek pre bábätká.

Náušnice pre bábätká zo zdravotne nezávadných materiálov

Výroba detských náušničiek je u nás v Cutie Kids Jewellery životným poslaním. Uvedomujeme si, že ich kupujete svojim blízkym v zraniteľnom veku, preto veľmi dbáme na kvalitu použitých materiálov a bezpečnosť zapínania. Spokojnosť vášho malého dievčatka je pre nás rovnako dôležitá ako pre vás. Pravidelne nechávame svoje výrobky testovať na kvalitu a dodržiavanie rýdzosti zlata. Sme registrovaní na puncovom úrade.


Online konfigurátor od Cutie


Naše služby sme povýšili o možnosť vytvoriť si z pohodlia domova a za bežné ceny vlastný dizajn náušničiek. V 4 jednoduchých krokoch zvolíte štýl, tvar, farbu zlata, farbu kamienka a typ zapínania. Z takých náušničiek sa stane rodinný klenot, ktorý sa bude odovzdávať z generácie na generáciu.


Nakupujte priamo u výrobcu


Výrobe šperkov sa venujeme od roku 1992. Vďaka mnohoročným skúsenostiam môžeme ponúknuť doživotný servis zadarmo. Zároveň máte istotu, že bez problémov vybavíme prípadné reklamácie alebo výmenu tovaru. Náušničky tiež môžu rásť spolu s vaším dievčatkom a to vďaka našej službe výmeny zapínania náušničiek. Až sa z bábätka stane mladá slečna, pošlete náušničky k nám a my na nich vymeníme zapínanie, pretože niektoré je vhodné pre menšie dievčatká, iné zase pre väčšie slečny.


Ak si chcete vytvoriť vlastné detské náušničky, navštívte náš online konfigurátor. Vyberať ale môžete aj z bežnej ponuky viac než 16 000 zlatých náušničiek pre novorodencov od 3 mesiacov až po slečny do 15 rokov.