Nakupovanie v zľavách


Letáky online na Zlacnene.sk

Nakupovanie v zľavách

Každý z nás niekoľkokrát do týždňa vyrazí na nákup do obchodu. Najväčší sortiment potravín, kozmetických výrobkov, oblečenia, ale aj elektra či potrieb do domácnosti nájdeme vo veľkých predajniach. Kto chce nakupovať obľúbené výrobky výhodne, musí mať prehľad o aktuálnych zľavách či akciách, ktoré poskytujú jednotlivé obchodné reťazce. Dobre načasovaným nákupom zlacneného tovaru potom môže ušetriť desiatky percent.


Letáky online na Zlacnene.sk

Akčné letáky si môžete vziať pri vchode do obchodu alebo ich nájdete v poštových schránkach. Nikdy však nedostanete letáky všetkých reťazcov a nemôžete tak porovnať, ktorý obchod ponúka váš obľúbený výrobok za najvýhodnejšiu cenu. Na portáli Zlacnene.sk môžete porovnávať akčné ceny výrobkov naprieč všetkými reťazci a navyše pomôžete životnému prostrediu, pretože elektronické letáky sa nemusia zložito recyklovať či skončiť v koši a zaťažovať tak životné prostredie.

Na webovej stránke Zlacnene.sk nájdete nielen akciové letáky supermarketov, hypermarketov a drogérií, ale tiež predajní s elektronikou, nábytkom, športovým vybavením alebo letáky hobby marketov. Akčné ceny si môžete prezerať on-line na počítačoch, tabletoch alebo mobilných telefónoch. Dozviete sa tak, kde všade je váš obľúbený tovar v akcii a za akú cenu. Aby vám neutiekla žiadna zľava, odporúčame používať tzv. Strážcu zliav. Jednoducho zadáte svoj obľúbený produkt a vašu e-mailovú adresu a už len čakáte, kým vám príde do e-mailovej schránky upozornenie, kde a za koľko je konkrétny tovar v akcii. Nemusíte tak každý deň listovať všetkými letákmi a dúfať, že objavíte napríklad maslo v akcii.

Stránky Zlacnene.sk ponúkajú aj ďalšie užitočné informácie, napríklad adresy a otváracie doby obchodov alebo obchodných centier vo vašom okolí. Nájdete na nich aj tipy na zaujímavé udalosti v obchodných centrách alebo spotrebiteľské testy potravín a drogérie.