Prstene s diamantami


Prstene s diamantmi a drahými kameňmi sú v móde.

Prstene s diamantmi už nie sú len pre bohatých

Prstene s diamantmi a drahými kameňmi sú v móde. Nosí ich každá celebrita. Dokonca sa mnoho z nich predháňa, kto má na svojom prsteni väčší drahokam. Veľké diamanty v hodnote miliónov si každý nemôže dovoliť, ale zlatý prsteň s menším diamantom si môžete kúpiť aj Vy.


Aký je rozdiel medzi diamantmi a briliantmi?

No predsa žiaden. Diamant je nespracovaný drahokam. Briliant je daným postupom vybrúsený diamant. Názov je odvodený od typu výbrusu – briliantový. Podrobnejší popis rozdielu nájdete v článku Rozdiel medzi diamantmi a briliantmi.


Ako poznám, že je to pravý diamant?

Každý diamant má svoj certifikát. Úrovní certifikátov je viac. Ak nemáte istotu, nakupujte u preverených predajcov a najlepšie zároveň výrobcov s tradíciou. Predídete nielen možnému podvodu s pravosťou kameňa, ale nebudete mať problém s prípadnými úpravami veľkosti, servisom alebo reklamáciou.


Prečo kúpiť prsteň s diamantmi?

Ak chcete svoju drahú polovičku skutočne potešiť, tak verte, že s diamantom sa vám to podarí. Je to tiež dobrá investícia, ktorá nestráca na cene, skôr naopak.


Značka Danfil

Ak nechcete urobiť chybu, pozrite sa na našu ponuku prsteňov s diamantmi značky Danfil – www.briliantove-sperky.sk/diamantove-sperky/prstene. Tradícia našej firmy sa píše od roku 1992. Na všetky šperky dávame doživotný servis zadarmo. Ako výrobca vyhovieme presne vašim požiadavkám.