Sady uterákov


Sady uterákov zabalené v peknej krabici, ktoré môžu byť skvelým darčekom pre vašich blízkych.

Pocit luxusu vďaka kvalitnej bavlne , dizajn ktorý nekričí do diaľky, no je krásny a prekvapí vkusnosťou a decentnou krásou, prijemná gramáž 450g na jeden meter štvorcový. To všetko a ešte aj oveľa viac sú sady uterákov, ktoré nájdete v našom obchode. Ak máte radi pocit hebkosti hneď potom, ako vyjdete zo sprchy alebo si ráno opláchnete tvár, tak neváhajte a vyskúšajte práve naše sady uterákov. Nielenže ich pre vás vyrábame v rôznych farebných kombináciách a vzoroch no vyrábame ich tak, aby boli dostatočne kvalitné a budili dostatočne luxusný dojem na to, aby ste ich mohli bez akéhokoľvek zaváhania darovať na sviatok osobe na ktorej vám skutočne záleží. Vybrané sady uterákov si dokonca môžete priamo objednať zabalené v darčekovom balení, ktoré určite vami obdarovanú osobu milo prekvapí.

Spoľahnite sa na našu overenú kvalitu a zaraďte sa medzi našich spokojných zákazníkov, ktorí sa k nám a naším produktom pravidelne a radi vracajú.

Ak požadujete nielen výrobky vytvorené z najlepších dostupných materiálov a najvyššej možnej kvalite ale hľadáte aj služby, ktoré inde nenájdete spoľahnite sa na nás a objednajte si jednu z našich sád uterákov a vaše rozhodnutie určite neoľutujete.


Na vaše otázky radi odpovieme na tel. čísle 054/4723363 alebo na e-maile info@tempobj.sk