Detské vozidlá - recenzie

Recenzie Detské vozidlá
recenzia
Lubo 15.10.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
design, odpruzenie, siroka naslapna doska pomer ceny a kvality, pevnosť konštrukcie

recenzia
Daniel 15.10.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Kvalita, značka, cena pomer ceny a kvality

Super produkt, ktorý naplnil očakávania

recenzia
Beata 12.10.2019

Celkové hodnotenie: 20 %

negativa
Produkt vôbec neodporúčam .Dcere sme to kúpili na narodeniny a kolobezka nabitá vydržala 15min a to preslo mozno tak 2km.Tovar idem hneď reklamovať .mame ho len 2dni doma pomer ceny a kvality
recenzia
Norbert 10.10.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Kvalitny produkt, lahko sa opravuje defekt, dodane 2x nahradne plaste a vnutorna pneu, nafukovacia pneu tlmy lepsie narazy, baterka slusne drzi a celkovo vzhlad je designovy pomer ceny a kvality

Som zatial velmi spokojny a rad s nim jazdim,

recenzia
Marian 05.10.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Dobre recenzie.Funkčnosť. pomer ceny a kvality

recenzia
eva 01.10.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
krásny, kvalitný výrobok,

preveľká radosť vnúčika :)

recenzia
Soňa 01.10.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Odrazadlo PUKY som kupila pre krsniatko na zaklade dobrych referencii a spokojnostou inych mamiciek. Je pevne, nie vsak tazke, detom poskytne maximalny komfort. pomer ceny a kvality

Je pevne, nie vsak tazke, detom poskytne maximalny komfort.

recenzia
Andrea Kerestešová 30.09.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Elektrickú kolobežku som vymenila za nevyužité auto. Tá kolobežka je úžasná. pomer ceny a kvality
negativa
Trošku je ťažšia, ale radšej ťažšia a stabilná.

Vynikajúca. Odporúčam.

recenzia
Mariánna Matvijová 27.09.2019

Celkové hodnotenie: 60 %

recenzia
KOLOBEŽKA MÁ PEVNÚ KONŠTRUKCIU :-), IDE CELKOM RÝCHLO :-) pevnosť konštrukcie
negativa
PO NEROVNOM POVRCHU ZRETEĽNE HRKÚTA :-/

MOHLA BY BYŤ LACNEJŠIA..

recenzia
Romana 25.09.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Kolobezku som si zakupila za ucelom skratenia cesty do/z prace. Chcela som bielu, mam ju a velmi sa mi paci.
negativa
-

Vzhladom ku kratkosti casu, ktory kolobezku pouzivam, je hodnotenie neobjektivne. Ale zatial 100%.

recenzia
ivana 24.09.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, pevnosť konštrukcie

recenzia
Jano 21.09.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality

recenzia
Michal K 21.09.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
- dobré skúsenosti so značkou Xiaomi - dobré parametre za dobrú cenu - celkovo kvalitné a pekné spracovanie kolobežky pomer ceny a kvality

- zatiaľ veľmi dobrý ;-)

recenzia
Viktoria 19.09.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Narodeninovy darcek pre priatela... pomer ceny a kvality
negativa
Vsetko ok

Výborný :)

recenzia
Janik 11.09.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, pevnosť konštrukcie

recenzia
Martina 11.09.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
- zatiaľ krátky čas na posúdenie a odskúšanie kolobežky + prišla v poriadku + zapojenie a nabíjanie jednoduché
negativa
- kolobežka je dosť ťažká - pri zložení sa horšie prenáša - rádius predného kolesa by mohol byť väčší

recenzia
Peter 09.09.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Super kolobezka za dobrú cenu pomer ceny a kvality, pevnosť konštrukcie
negativa
Nic

Super

recenzia
Tomas 04.09.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Elektricka kolobezka xiaomi mi scooter 2 je spolahlivy dopravny prostriedok vyuzivam ju do prace namiesto auta pomer ceny a kvality

Odporucam 😉