Recenzie Elektrocentrály
recenzia
Ľudovít 02.12.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
odporucili mi ho priatelia pomer ceny a kvality, kvalita návodu

recenzia
Maco 29.11.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Vyhovoval parametrami pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, jednoduchosť ovládania, štartovanie
negativa
zatiaľ mám krátko, ťažko sa nalieva olej

zatiaľ je to dobré

recenzia
lubo 19.10.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
lebo ho potrebujem pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, jednoduchosť ovládania, bezporuchovosť, štartovanie

ok

recenzia
Beňova 11.10.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
miro 10.09.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Parametre, stabilita napätia 233 V pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, jednoduchosť ovládania, štartovanie
negativa
na motore nie je označenie výrobcu,

recenzia
Frantisek 06.08.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Výborná cena a kvalita pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, jednoduchosť ovládania, bezporuchovosť, štartovanie
negativa
Nič

Oplatilo sa

recenzia
Miroslav 05.08.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality

recenzia
Lukas Horvath 10.07.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Asi najlepsi pomer kvalita -vykon

recenzia
Vojtech Varga, Modra 10.07.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Vyborna elektrocentrala na rucne naradie a donca aj malu miesacku. Prva skusenost bola pri praci s rozbrusovackou 750 W, kde poskytovala absolutne kontinualny vykon a netrapila sa. Na svoj znacny vykon ma akceptovatelnu vahu 37 kg, takze to zvladnem sam aj pri nakladani a vykladani z auta.

Je to nove a mam za sebou cca. 2 hodiny prace ale zatial to pracuje spolahlivo.

recenzia
Peter 29.05.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, jednoduchosť ovládania, bezporuchovosť, štartovanie

recenzia
Peter 30.04.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, jednoduchosť ovládania, bezporuchovosť, štartovanie

recenzia
Rudy 20.12.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Riešil som kúpu tohto produktu cca. 2 roky a teraz som sa rozhodol. pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, jednoduchosť ovládania, štartovanie

recenzia
Peter BB 19.05.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Kvalita,Spolahlivost pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, jednoduchosť ovládania, bezporuchovosť, štartovanie
negativa
Nič

recenzia
Pato 19.05.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Dobry vykon, tichy motor pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, jednoduchosť ovládania, štartovanie
negativa
Vaha

Odporucam

recenzia
Pavol 19.05.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, jednoduchosť ovládania, bezporuchovosť, štartovanie

recenzia
Jaroslav 19.05.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
spolahlivosť

OK

recenzia
Roman ZM 11.09.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, jednoduchosť ovládania, bezporuchovosť, štartovanie

recenzia
salamista 24.08.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
cena /výkon, štart klúčikom pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, jednoduchosť ovládania, štartovanie
negativa
voltmeter ukazuje menej ako je voltov v zásuvke, do cca. 3,5kw som nameral 220V, nad 3,5 som nameral cca. 213V

výkon je ok, dúfam aj životnosť bude ok...