Recenzie Grafické karty
recenzia
Pavol 26.01.2023

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer výkon a nízka spotreba energie. pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, množstvo funkcií, hlučnosť, výkonnosť
negativa
chyba my tam display port ale postačí aj HDMI port

tato grafická karta my vyhovovala kvôli nízkej spotrebe energie a vyššiemu výkonu nakoľko som grafickú kartu montoval do počítača HP Z230SFF Workstation nakoľko tento počítač je vybavený slabým malým zdrojom. aj pri zaťaží je tichá grafická karta.

recenzia
Petra 03.12.2022

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, množstvo funkcií, hlučnosť, výkonnosť

recenzia
Michal 15.10.2022

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
cena oproti inym obchodom

recenzia
zoli 26.08.2022

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
dobrá cena... pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, množstvo funkcií, hlučnosť, výkonnosť

recenzia
Milan 03.08.2022

Celkové hodnotenie: 100 %

negativa
Pozor na gigastor nevedeli dodať kartu od 22 druhého do druhého nového mesiaca objednávka bola stornovana nakoniec uvidím ako dlho budú vracať peniaze!!!
recenzia
Milan 03.08.2022

Celkové hodnotenie: 100 %

negativa
Pozor na gigastor nevedeli dodať kartu od 22 deuheo do druhého nového mesiaca objednávka bola stornovana nakoniec uvidím ako dlho budú vracať peniaze!!!
recenzia
mBerry12 20.06.2022

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, množstvo funkcií, výkonnosť

recenzia
B 08.05.2022

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
pomer ceny a kvality

recenzia
Brano 07.05.2022

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
kvalita, vykon pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, množstvo funkcií, hlučnosť, výkonnosť
negativa
-

najlepsia 3070

recenzia
Martin 05.05.2022

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer cena a vykon

super, konecne pri astronomickych cenach dobry vyrobok za prijatelnu cenu

recenzia
DT 20.04.2022

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Vypoctovy vykon dizajn,vzhľad, množstvo funkcií, hlučnosť, výkonnosť

Zodpoveda popisu

recenzia
Marián 19.04.2022

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, hlučnosť, výkonnosť

recenzia
Michal 25.03.2022

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, hlučnosť, výkonnosť

recenzia
Gábor 20.03.2022

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, množstvo funkcií, hlučnosť, výkonnosť

recenzia
Jozef 17.03.2022

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Dizajn RGB Dobré chladenie (3x15W ventilátory) Vysoký výkon Super cena pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, množstvo funkcií, hlučnosť, výkonnosť
negativa
Niekoho môže odradiť - Vysoká spotreba 300W pri plnej záťaži.

Za mňa super.

recenzia
Rafael Doan 17.03.2022

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Skvelá karta na 2k dizajn,vzhľad, množstvo funkcií, výkonnosť

Odporúčám

recenzia
Palo 12.03.2022

Celkové hodnotenie: 60 %

recenzia
najmenej predrazena karta na trhu dizajn,vzhľad, hlučnosť
negativa
strasna specifikacia

vdaka tomu ak je ta karta zla je ovela menej predrazena a v pocitaci z AMD procesorom s integrovanou grafikou je to akceptovatelny kompromis

recenzia
Miroslav 03.03.2022

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Cena Perfektný výkon
negativa
Veľkosť, bolo potrebné demontovať zadnú časť madla - 3ks šróbikov čo nie je taký problém

Najlepšia grafická karta v pomere cena výkon akú som mal. Všetko aj hry fungujú na maximálne zaťaženie bez jediného seknutia.