Recenzie Grily
recenzia
zdeno 29.05.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality

recenzia
Śtefan 29.05.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Dizajn. Zatiaľ čo som griloval bolo fajn.

Dobrý produkt.

recenzia
Vlado 29.05.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Cena,využitie. pomer ceny a kvality

Zatial som ho nepoužil.

recenzia
Adrián 29.05.2020

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
Pomer cena vykon pomer ceny a kvality
negativa
Vypracovanie niektorých detailov. Chybná súčiastka

recenzia
Igor Hromádka 22.05.2020

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
pomer ceny a kvality

recenzia
Edi 21.05.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Lebo som ho chcela mať pomer ceny a kvality
negativa
Nič

Vynikajúci

recenzia
Emil 19.05.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Tepelná úprava masa a zeleniny bez použitia oleja / masti; tiež , po navolení finálnej podoby zvuková signalizácia a následné udržiavanie teploty ak mäso / zeleninu hneď nevyberiete.Pri grilovaní neprskà okolo grilu,zbytočne Vám neznečisťuje kuchyňu. Teflónový pekáč sa po grilovaní rýchlo opláchne a je pripravený na ďalšie použitie .Pekàč má mierny sklon, čiže šťava pri grilovaní plynulo odteká do nádobky pod grilom. Nádobka na šťavu sa ľahko vytiahne spod grilu a viete si ju šikovne preliať do omáčnika alebo misky na šťavu. Kvôli sklonu grilu, sú na pekáči drážky , ktoré zabraňujú zosuvu jedla. Okrem mäsa a zeleniny idú v pohode robiť aj fašírky a hamburgerové zmesi. Tiež nezanedbateľné plus je grafický návod v SK, ktorý pochopili aj moje deti 🙂 pomer ceny a kvality

Výborný pomocník do kuchyne - ľahko sa čistí a slúži výborne .

recenzia
Peter 19.05.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality

vyborný product. odporučam

recenzia
Zuzana 19.05.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Gril je super,už bol vyskušaný a splnil moje očakávanie...
negativa
Nič

Je super a odporúčam

recenzia
Patulko 19.05.2020

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
Kvalita produktu pomer ceny a kvality

Kvalitný produkt za rozumnú cenu

recenzia
Lukáš 19.05.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality

Grill bol pouzity zatial iba raz,vsetko funguje ako ma,takze nemam mu co vytknut...Uvidime,mozno casom,ale zatial som spokojny...

recenzia
slniečko 19.05.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality

recenzia
Lucia 19.05.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality

recenzia
Marcela 19.05.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Produkt splnil moje očakávania. Jednoduchá manipulácia a čistenie. Veĺmi dobrý pomer cena/kvalita. pomer ceny a kvality
negativa
Zatiaľ nič...a dúfam, že to tak i zostane ;-)

Odporúčam, 100%.

recenzia
Adriana 19.05.2020

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
maximálna spokojnosť pomer ceny a kvality

recenzia
Stevo B 19.05.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
velmi dobre a jednoduche ovladanie vyborne pripravene jedla jednoduche cistenie pomer ceny a kvality

super

recenzia
Hubecka 19.05.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Masnota odteka dolu do nadoby na to urcenej. Tym padom sa neprepaluje pri dlhsej praci. pomer ceny a kvality
negativa
Nie je

Velmi dobry, doporucujem.

recenzia
Marek 19.05.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Plne automatický gril ktorý si meria hrúbku potravín a následne vyhodnotí dĺžku grilovania. Samozrejme je tam aj manuálny režim. Ľahká údržba. Píšu ze platne sa dajú umývať v umývačke z čoho som mal obavy lebo v umývačke som si zničil platne zo sendvicovaca 3v1 ale predsa som to vyskúšal a naozaj sú vhodné aj do umývačky. Rýchle grilovanie bez prskania dookola, minimálny dymenie co je fajn lebo ho používam v kuchyni. pomer ceny a kvality
negativa
Vyssia cena ale na "prva.sk" bola cena prijateľná. V hodnoteniach ktoré som čítal bolo označené za mínus ze pred každým vložením jedla treba nanovo spustiť prehrievanie co ja až za take mínus nevidím.

Veľmi dobrý gril ktorý odporúčam.