Recenzie Hodinky
recenzia
Tomáš 03.06.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

recenzia
Petra Hetenyi 19.05.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Krasne detske hodinky, barevne, vodotesne. pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

recenzia
Ria 19.05.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

recenzia
Veronika 19.05.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

recenzia
Maria 19.05.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad

recenzia
wudz 19.05.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad

recenzia
Rado 01.01.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Vlastním rovnaký model v plastovom puzdre. Počas športu sa my ložisko kolíčka vylomilo a hodinky som už nemohol užívať. Preto som sa rozhodol pre celooceľove puzdro. Snáď vydrží viac hoci na úkor hmotnosti. pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad
negativa
Mohli ste ponúknuť skrátenie remienka podľa obvodu zápästia. Rozhodne kvalitnejší návod. kvalita návodu

recenzia
Jim 25.12.2019

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
Je pekný, kvalitne vyrobený a spĺňa všetky moje požiadavky, ktoré som pred kúpou mal a tak aj funguje. Som spokojný. pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad
negativa
návod som si musel stiahnuť z internetu, no to je dnes asi bežné. Našťastie bol, aspoň v češtine. kvalita návodu

Vybral som si dobre a doporučujem aj iným záujemcom

recenzia
AnnaK 30.11.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Je to darček pre vnuka, mne sa páči, uvidíme čo majiteľ. kvalita návodu, dizajn,vzhľad

recenzia
Kyslik 30.11.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Velmi krasne hodiny pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad
negativa
Vsetko sa pači

recenzia
Vojto 30.11.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

Super hodinky úplná klasika 👌

recenzia
zumo 09.10.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Produkt je malý, jednoduchý, kúpený dcére ako darček na 9. narodeniny, je s nimi veľmi spokojná, ľahko sa nastavujú, hoci po prvom dni prišla s poškrabaným displejom:-) pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad

Sú perfektné.

recenzia
Alena 01.10.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

recenzia
mar 11.09.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
sedí presne

recenzia
Matúš 11.09.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Starý remienok na hodinky dosluzil.

Veľmi dobrý

recenzia
DO 11.09.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

Tovar sedel rýchle dodanie uper

recenzia
anna 11.09.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

vedela som presne čo potrebujem a to my aj prišlo

recenzia
Jara 11.09.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Kupila som nahradny remienok na hodinky.Produkt bol presne oznaceny a preto nenastal ziadny problem. S obchodom som preto spokojna