Inteligentné náramky - recenzie

Recenzie Inteligentné náramky
recenzia
Vfrank 26.08.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
cena pomer ceny a kvality

recenzia
Roman 26.08.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Super hodinky
negativa
Nieje nic take

Super

recenzia
Ľubomír 25.08.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality

recenzia
Roman 19.08.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Spoľahlivo robí to čo má,plná spokojnost pomer ceny a kvality

Funkčnosť, prehľad,dobrá aplikácia ,skvelá výdrž baterie

recenzia
Petra 18.08.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Elegantný aj športový,naozaj na každodenné nosenie pomer ceny a kvality
negativa
Nic

Perfetny

recenzia
Marika 05.08.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality

recenzia
Beáta 05.08.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality

recenzia
Marek 04.08.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Viac-menej presné ukazovanie počtu krokov, jednoduché prevedenie a zapínanie, nízka hmotnosť. pomer ceny a kvality
negativa
Chýba slovenčina. Kroky počíta aj pri rýchlom hýbaní rukou v stoji na mieste.

Za danú sumu je to kvalitný produkt. Dobrá kompatibilita s mobilnou appkou, kde sa dá skontrolovať história za posledné dni, zmeniť vzhľad displaya a pod.

recenzia
matej 29.07.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality

recenzia
kristijakab 04.06.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality

recenzia
Marek 26.05.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Manzelka chcela nieco jednoduche na ratanie krokov a tento prodkt ponukal viac nez vyzadovala a este k tomu je to male a nezavadzia to na ruke. A po istom case pouzivania, je tam aj skvela vydrz baterie. pomer ceny a kvality
negativa
Nic

Super produkt za par eur

recenzia
Ján Šilon 23.05.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Výdrž batérie,rýchle spárovanie s m.t.,vyditelnost na slnku pomer ceny a kvality
negativa
-

recenzia
Nina 19.05.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Kúpila som ho ocinovi, ktorý je po infarkte. Zatiaľ spokojnosť. Meraju tep a pošlú ho na prechádzku :) pomer ceny a kvality

recenzia
Peťo 19.05.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Výborná kvalita za bezkonkurenčnú cenu. pomer ceny a kvality

Dobrá kúpa.

recenzia
Lubo R 19.05.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
vlastná skúsenosť - darček pomer ceny a kvality
negativa
-

perfektný náramok za rozumnú cenu...

recenzia
Martin 25.12.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality

recenzia
Niki 18.12.2019

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
Má všetky funkcie ako notifikácie, monitoring O2, tlak, tep, budík,...
Batéria vydrží okolo 7-10 dní
Vodotesné
Notifikácie podporujú diakritiku
pomer ceny a kvality
negativa
Display nie je dotykový, ale sa treba preklikávať cez tlačítko

Pri pomere cena - výkon je super

recenzia
Carlos 10.01.2020

Dráha hračka.Jedine čo ozaj funguje je meranie telu,tlaku,kyslíka....Na šport to nie je nakoľko vypisuje nesprávne údaje.Priklad iné hodinky na jednej ruke tento na druhej.Pri rovnakej vzdialenosti 11km Carneo vypisuje 2km,aj menej.Aplikacia tiež tak isto zle.Samozrejme ta nie je originálna nakoľko nie je ešte vynada,vývojári tvrdia že je to ťažké.Hm...uz nejak dlho...Smutné.Nedoporucujem vôbec kúpiť.Zbytocne vyhodene peniaze.