Knihy Kuchárske knihy
V knihe Tak chutí šťastie objavíte viac ako dvesto receptov, v ktorých hrajú hlavnú úlohu nielen populárne stévie, ale predovšetkým prírodný trstinový cukor typu Demerara či raw sugar, ...
Mnoho z nás spomína na tie vynikajúce pokrmy, ktoré varili naše babičky.
KNIHA JE V ČESKOM JAZYKU Krabičková diéta je fenoménom súčasnej doby a cieľom tejto publikácie je sprístupniť túto diétu pre každého. Autorka jednoduchým spôsobom vysvetľuje základné princípy ...
Domácí krabičková dieta 2 - Alena Doležalová, Vydavateľ: Dona, Väzba: Paperback, Počet strán: 206, Rok vydania: 2012
Oba predchádzajúce diely Domáce krabičkovej diéty - Domáce krabičková diéta a Domáce krabičková diéta 2 sa stále teší obrovskému záujmu všetkých, ktorí bojujú proti nadbytočným kilogramom, či si ...
Praktická publikácia nielen pre milovníkov rybolovu v Nórsku od nášho popredného odborníka Miloša Štěpničky.
Kuchárska kniha s obsiahlou teoretickou časťou RAW pre zdravie a krásu je odpoveďou na stále rastúci trend surovej, alebo tiež živej či raw stravy. Autorka Jitka Adamová prostredníctvom ...
Sladké moučníky z domácí pekárny - Radka Hrevušová, Vydavateľ: Dona, Väzba: Paperback, Počet strán: 164, Rok vydania: 2015
Domácí krabičková dieta 1 - 3 - BOX - Alena Doležalová, Vydavateľ: Dona, Väzba: Paperback, Rok vydania:2016
50 snadných a chutných receptů vás seznámí s fenoménem zdravého a chutného vaření, superpotravinou avokádem! Vyzkoušejte ho teplé i studené, naslano i nasladko – vaření s avokádem totiž skýtá ...
Kniha známeho gastroenterológa Petra Minárika s receptami a vzorovými jedálničkami výživovej poradkyne Evy Blaho prináša potrebné odporúčania nielen tým, čo trpia niektorým z ochorení žlčníka a ...
Pohánka v mlyne a v kuchyni Šmajstrla "Pohánka je multivitamín, ktorý nám dáva príroda." Publikácia zoznamuje čitateľa s históriou mlynár z rodu Šmajstrlů z kopanie vo Frenštáte pod ...
Zdravě a syrově - změna je život a dobré jídlo radost - Radmila Zrůstková , Vydavateľ: Eminent, Väzba: Knihy viazané, Počet strán: 208, Rok vydania: 2014
Kniha Vieme, čo jeme - Vedomé varenie ukazuje čitateľom ako je dôležité vedieť, čo jeme. Autorka Lenka Žiak, známa tiež ako Biolenka, ponúka čitateľom inšpiráciu, ako môžeme šetriť peniaze, svoje ...
Jiří Babica na cestách – Recepty z celého světa, které zvládnete uvařít i doma - Jiří Babica, Vydavateľ: Eminent, Väzba: Knihy viazané, Počet strán: 204, Rok vydania: 2012
Najmenšie veľhory sveta sú nielen pokladnicou unikátnych prírodných skvostov, ale aj dejiskom strhujúcich ľudských príbehov. Pred vyše 140 rokmi sa vďaka Košicko-bohumínskej železnici otvorili ...
Rychlovky v kuchyni - Alena Doležalová , Vydavateľ: Dona, Väzba: Paperback, Počet strán: 120, Rok vydania: 2014
Knižka receptov na vynikajúce jedlá z jahňaciny, kozľaciny a teľaciny. Kozľacie mäso je jedno z najdelikátnejších a najzdravších druhov mäsa. Jahňacina je dnes vynikajúcou a vyhľadávanou ...