SlovenskýNáučná a odbornáPsychológia pre každéhoPsychoterapia
Kniha , pretkaná klinickými ilustráciami, algoritmami a tabuľkami, sprevádza čitateľa hodnotením a manažovaním kognitívnych porúch, psychologických symptómov a abúzom substancií v prostredí ...
Chuťový profil : Hnedý cukor, banán, sušené ovocie, kvety Pôvod : Kolumbia, Caldas, obec Villa Maria Cupping score : 87.75 Spracovanie : Natural Odroda : Pink Bourbon Nadmorská výška : 1900 mn.m. Farma : La MariaLa Maria je farmou Andresa Latorreh, austrálčana, ktorý sa zaoberal nákupom a predajom ...
viac..
Chuťový profil : Hnedý cukor, banán, sušené ovocie, kvety Pôvod : Kolumbia, Caldas, obec Villa Maria Cupping score : 87.75 Spracovanie : Natural Odroda : Pink Bourbon Nadmorská výška : 1900 mn.m. Farma : La MariaLa Maria je farmou Andresa Latorreh, austrálčana, ktorý sa zaoberal nákupom a predajom zelenej kávy. Jeho farma sa stala laboratóriom, kde skúmaú inovácie v oblasti výberovej kávy. V roku 2016 začali s iniciatívou PURA CEPA, čo by sa dalo volne preložiť ako najlepšie z najlepšieho. Všetko sa začalo láskou ku káve a vínu a vedomostnou priepasťou medzi nimi. Jedna z najväčších neefektívnosti výroby kávy spočíva v procese fermentácie a sušenia, kde ľubovoľný počet premenných daného miesta spracovania môže spôsobiť obrovský vplyv na konečnú kvalitu produktu. Predtým nebolo možné priamo spájať príčinu s následkom, keď sa v šaržiach kávy zaznamenala vysoká miera variability, pretože divoké kvasinky a baktérie reagujú odlišne a ešte viac vplývajú na tvorbu kvalitných húb a plesní počas fázy spracovania.Rozsah tohto projektu je založený na riadenom spracovaní na mikrobiologickej úrovni. Kontroly zahŕňajú teplotu, čas, pH, obsah cukru, baktérie a mikroorganizmy (kmeň kvasiniek a baktérií). To umožňuje identifikovať a vybrať špecifické kmene prospešných kvasiniek a baktérií, ktoré napomáhajú fermentácii, monitorovať rýchlosť ich aktivity a zabezpečiť, aby sa z procesu eliminovali kontraproduktívne baktérie, huby a plesne.
Chuťový profil : Hnedý cukor, banán, sušené ovocie, kvety Pôvod : Kolumbia, Caldas, obec Villa Maria Cupping score : 87.75 Spracovanie : Natural Odroda : Pink Bourbon Nadmorská výška : 1900 mn.m. Farma : La MariaLa Maria je farmou Andresa Latorreh, austrálčana, ktorý sa zaoberal nákupom a predajom ...
viac..
Chuťový profil : Hnedý cukor, banán, sušené ovocie, kvety Pôvod : Kolumbia, Caldas, obec Villa Maria Cupping score : 87.75 Spracovanie : Natural Odroda : Pink Bourbon Nadmorská výška : 1900 mn.m. Farma : La MariaLa Maria je farmou Andresa Latorreh, austrálčana, ktorý sa zaoberal nákupom a predajom zelenej kávy. Jeho farma sa stala laboratóriom, kde skúmaú inovácie v oblasti výberovej kávy. V roku 2016 začali s iniciatívou PURA CEPA, čo by sa dalo volne preložiť ako najlepšie z najlepšieho. Všetko sa začalo láskou ku káve a vínu a vedomostnou priepasťou medzi nimi. Jedna z najväčších neefektívnosti výroby kávy spočíva v procese fermentácie a sušenia, kde ľubovoľný počet premenných daného miesta spracovania môže spôsobiť obrovský vplyv na konečnú kvalitu produktu. Predtým nebolo možné priamo spájať príčinu s následkom, keď sa v šaržiach kávy zaznamenala vysoká miera variability, pretože divoké kvasinky a baktérie reagujú odlišne a ešte viac vplývajú na tvorbu kvalitných húb a plesní počas fázy spracovania.Rozsah tohto projektu je založený na riadenom spracovaní na mikrobiologickej úrovni. Kontroly zahŕňajú teplotu, čas, pH, obsah cukru, baktérie a mikroorganizmy (kmeň kvasiniek a baktérií). To umožňuje identifikovať a vybrať špecifické kmene prospešných kvasiniek a baktérií, ktoré napomáhajú fermentácii, monitorovať rýchlosť ich aktivity a zabezpečiť, aby sa z procesu eliminovali kontraproduktívne baktérie, huby a plesne.
Chuťový profil : Hnedý cukor, banán, sušené ovocie, kvety Pôvod : Kolumbia, Caldas, obec Villa Maria Cupping score : 87.75 Spracovanie : Natural Odroda : Pink Bourbon Nadmorská výška : 1900 mn.m. Farma : La MariaLa Maria je farmou Andresa Latorreh, austrálčana, ktorý sa zaoberal nákupom a predajom ...
viac..
Chuťový profil : Hnedý cukor, banán, sušené ovocie, kvety Pôvod : Kolumbia, Caldas, obec Villa Maria Cupping score : 87.75 Spracovanie : Natural Odroda : Pink Bourbon Nadmorská výška : 1900 mn.m. Farma : La MariaLa Maria je farmou Andresa Latorreh, austrálčana, ktorý sa zaoberal nákupom a predajom zelenej kávy. Jeho farma sa stala laboratóriom, kde skúmaú inovácie v oblasti výberovej kávy. V roku 2016 začali s iniciatívou PURA CEPA, čo by sa dalo volne preložiť ako najlepšie z najlepšieho. Všetko sa začalo láskou ku káve a vínu a vedomostnou priepasťou medzi nimi. Jedna z najväčších neefektívnosti výroby kávy spočíva v procese fermentácie a sušenia, kde ľubovoľný počet premenných daného miesta spracovania môže spôsobiť obrovský vplyv na konečnú kvalitu produktu. Predtým nebolo možné priamo spájať príčinu s následkom, keď sa v šaržiach kávy zaznamenala vysoká miera variability, pretože divoké kvasinky a baktérie reagujú odlišne a ešte viac vplývajú na tvorbu kvalitných húb a plesní počas fázy spracovania.Rozsah tohto projektu je založený na riadenom spracovaní na mikrobiologickej úrovni. Kontroly zahŕňajú teplotu, čas, pH, obsah cukru, baktérie a mikroorganizmy (kmeň kvasiniek a baktérií). To umožňuje identifikovať a vybrať špecifické kmene prospešných kvasiniek a baktérií, ktoré napomáhajú fermentácii, monitorovať rýchlosť ich aktivity a zabezpečiť, aby sa z procesu eliminovali kontraproduktívne baktérie, huby a plesne.
Chuťový profil : Hnedý cukor, banán, sušené ovocie, kvety Pôvod : Kolumbia, Caldas, obec Villa Maria Cupping score : 87.75 Spracovanie : Natural Odroda : Pink Bourbon Nadmorská výška : 1900 mn.m. Farma : La MariaLa Maria je farmou Andresa Latorreh, austrálčana, ktorý sa zaoberal nákupom a predajom ...
viac..
Chuťový profil : Hnedý cukor, banán, sušené ovocie, kvety Pôvod : Kolumbia, Caldas, obec Villa Maria Cupping score : 87.75 Spracovanie : Natural Odroda : Pink Bourbon Nadmorská výška : 1900 mn.m. Farma : La MariaLa Maria je farmou Andresa Latorreh, austrálčana, ktorý sa zaoberal nákupom a predajom zelenej kávy. Jeho farma sa stala laboratóriom, kde skúmaú inovácie v oblasti výberovej kávy. V roku 2016 začali s iniciatívou PURA CEPA, čo by sa dalo volne preložiť ako najlepšie z najlepšieho. Všetko sa začalo láskou ku káve a vínu a vedomostnou priepasťou medzi nimi. Jedna z najväčších neefektívnosti výroby kávy spočíva v procese fermentácie a sušenia, kde ľubovoľný počet premenných daného miesta spracovania môže spôsobiť obrovský vplyv na konečnú kvalitu produktu. Predtým nebolo možné priamo spájať príčinu s následkom, keď sa v šaržiach kávy zaznamenala vysoká miera variability, pretože divoké kvasinky a baktérie reagujú odlišne a ešte viac vplývajú na tvorbu kvalitných húb a plesní počas fázy spracovania.Rozsah tohto projektu je založený na riadenom spracovaní na mikrobiologickej úrovni. Kontroly zahŕňajú teplotu, čas, pH, obsah cukru, baktérie a mikroorganizmy (kmeň kvasiniek a baktérií). To umožňuje identifikovať a vybrať špecifické kmene prospešných kvasiniek a baktérií, ktoré napomáhajú fermentácii, monitorovať rýchlosť ich aktivity a zabezpečiť, aby sa z procesu eliminovali kontraproduktívne baktérie, huby a plesne.
Chuťový profil : Hnedý cukor, banán, sušené ovocie, kvety Pôvod : Kolumbia, Caldas, obec Villa Maria Cupping score : 87.75 Spracovanie : Natural Odroda : Pink Bourbon Nadmorská výška : 1900 mn.m. Farma : La MariaLa Maria je farmou Andresa Latorreh, austrálčana, ktorý sa zaoberal nákupom a predajom ...
viac..
Chuťový profil : Hnedý cukor, banán, sušené ovocie, kvety Pôvod : Kolumbia, Caldas, obec Villa Maria Cupping score : 87.75 Spracovanie : Natural Odroda : Pink Bourbon Nadmorská výška : 1900 mn.m. Farma : La MariaLa Maria je farmou Andresa Latorreh, austrálčana, ktorý sa zaoberal nákupom a predajom zelenej kávy. Jeho farma sa stala laboratóriom, kde skúmaú inovácie v oblasti výberovej kávy. V roku 2016 začali s iniciatívou PURA CEPA, čo by sa dalo volne preložiť ako najlepšie z najlepšieho. Všetko sa začalo láskou ku káve a vínu a vedomostnou priepasťou medzi nimi. Jedna z najväčších neefektívnosti výroby kávy spočíva v procese fermentácie a sušenia, kde ľubovoľný počet premenných daného miesta spracovania môže spôsobiť obrovský vplyv na konečnú kvalitu produktu. Predtým nebolo možné priamo spájať príčinu s následkom, keď sa v šaržiach kávy zaznamenala vysoká miera variability, pretože divoké kvasinky a baktérie reagujú odlišne a ešte viac vplývajú na tvorbu kvalitných húb a plesní počas fázy spracovania.Rozsah tohto projektu je založený na riadenom spracovaní na mikrobiologickej úrovni. Kontroly zahŕňajú teplotu, čas, pH, obsah cukru, baktérie a mikroorganizmy (kmeň kvasiniek a baktérií). To umožňuje identifikovať a vybrať špecifické kmene prospešných kvasiniek a baktérií, ktoré napomáhajú fermentácii, monitorovať rýchlosť ich aktivity a zabezpečiť, aby sa z procesu eliminovali kontraproduktívne baktérie, huby a plesne.
Chuťový profil : Hnedý cukor, banán, sušené ovocie, kvety Pôvod : Kolumbia, Caldas, obec Villa Maria Cupping score : 87.75 Spracovanie : Natural Odroda : Pink Bourbon Nadmorská výška : 1900 mn.m. Farma : La MariaLa Maria je farmou Andresa Latorreh, austrálčana, ktorý sa zaoberal nákupom a predajom ...
viac..
Chuťový profil : Hnedý cukor, banán, sušené ovocie, kvety Pôvod : Kolumbia, Caldas, obec Villa Maria Cupping score : 87.75 Spracovanie : Natural Odroda : Pink Bourbon Nadmorská výška : 1900 mn.m. Farma : La MariaLa Maria je farmou Andresa Latorreh, austrálčana, ktorý sa zaoberal nákupom a predajom zelenej kávy. Jeho farma sa stala laboratóriom, kde skúmaú inovácie v oblasti výberovej kávy. V roku 2016 začali s iniciatívou PURA CEPA, čo by sa dalo volne preložiť ako najlepšie z najlepšieho. Všetko sa začalo láskou ku káve a vínu a vedomostnou priepasťou medzi nimi. Jedna z najväčších neefektívnosti výroby kávy spočíva v procese fermentácie a sušenia, kde ľubovoľný počet premenných daného miesta spracovania môže spôsobiť obrovský vplyv na konečnú kvalitu produktu. Predtým nebolo možné priamo spájať príčinu s následkom, keď sa v šaržiach kávy zaznamenala vysoká miera variability, pretože divoké kvasinky a baktérie reagujú odlišne a ešte viac vplývajú na tvorbu kvalitných húb a plesní počas fázy spracovania.Rozsah tohto projektu je založený na riadenom spracovaní na mikrobiologickej úrovni. Kontroly zahŕňajú teplotu, čas, pH, obsah cukru, baktérie a mikroorganizmy (kmeň kvasiniek a baktérií). To umožňuje identifikovať a vybrať špecifické kmene prospešných kvasiniek a baktérií, ktoré napomáhajú fermentácii, monitorovať rýchlosť ich aktivity a zabezpečiť, aby sa z procesu eliminovali kontraproduktívne baktérie, huby a plesne.
Chuťový profil : Hnedý cukor, banán, sušené ovocie, kvety Pôvod : Kolumbia, Caldas, obec Villa Maria Cupping score : 87.75 Spracovanie : Natural Odroda : Pink Bourbon Nadmorská výška : 1900 mn.m. Farma : La MariaLa Maria je farmou Andresa Latorreh, austrálčana, ktorý sa zaoberal nákupom a predajom ...
viac..
Chuťový profil : Hnedý cukor, banán, sušené ovocie, kvety Pôvod : Kolumbia, Caldas, obec Villa Maria Cupping score : 87.75 Spracovanie : Natural Odroda : Pink Bourbon Nadmorská výška : 1900 mn.m. Farma : La MariaLa Maria je farmou Andresa Latorreh, austrálčana, ktorý sa zaoberal nákupom a predajom zelenej kávy. Jeho farma sa stala laboratóriom, kde skúmaú inovácie v oblasti výberovej kávy. V roku 2016 začali s iniciatívou PURA CEPA, čo by sa dalo volne preložiť ako najlepšie z najlepšieho. Všetko sa začalo láskou ku káve a vínu a vedomostnou priepasťou medzi nimi. Jedna z najväčších neefektívnosti výroby kávy spočíva v procese fermentácie a sušenia, kde ľubovoľný počet premenných daného miesta spracovania môže spôsobiť obrovský vplyv na konečnú kvalitu produktu. Predtým nebolo možné priamo spájať príčinu s následkom, keď sa v šaržiach kávy zaznamenala vysoká miera variability, pretože divoké kvasinky a baktérie reagujú odlišne a ešte viac vplývajú na tvorbu kvalitných húb a plesní počas fázy spracovania.Rozsah tohto projektu je založený na riadenom spracovaní na mikrobiologickej úrovni. Kontroly zahŕňajú teplotu, čas, pH, obsah cukru, baktérie a mikroorganizmy (kmeň kvasiniek a baktérií). To umožňuje identifikovať a vybrať špecifické kmene prospešných kvasiniek a baktérií, ktoré napomáhajú fermentácii, monitorovať rýchlosť ich aktivity a zabezpečiť, aby sa z procesu eliminovali kontraproduktívne baktérie, huby a plesne.
Chuťový profil : Hnedý cukor, banán, sušené ovocie, kvety Pôvod : Kolumbia, Caldas, obec Villa Maria Cupping score : 87.75 Spracovanie : Natural Odroda : Pink Bourbon Nadmorská výška : 1900 mn.m. Farma : La MariaLa Maria je farmou Andresa Latorreh, austrálčana, ktorý sa zaoberal nákupom a predajom ...
viac..
Chuťový profil : Hnedý cukor, banán, sušené ovocie, kvety Pôvod : Kolumbia, Caldas, obec Villa Maria Cupping score : 87.75 Spracovanie : Natural Odroda : Pink Bourbon Nadmorská výška : 1900 mn.m. Farma : La MariaLa Maria je farmou Andresa Latorreh, austrálčana, ktorý sa zaoberal nákupom a predajom zelenej kávy. Jeho farma sa stala laboratóriom, kde skúmaú inovácie v oblasti výberovej kávy. V roku 2016 začali s iniciatívou PURA CEPA, čo by sa dalo volne preložiť ako najlepšie z najlepšieho. Všetko sa začalo láskou ku káve a vínu a vedomostnou priepasťou medzi nimi. Jedna z najväčších neefektívnosti výroby kávy spočíva v procese fermentácie a sušenia, kde ľubovoľný počet premenných daného miesta spracovania môže spôsobiť obrovský vplyv na konečnú kvalitu produktu. Predtým nebolo možné priamo spájať príčinu s následkom, keď sa v šaržiach kávy zaznamenala vysoká miera variability, pretože divoké kvasinky a baktérie reagujú odlišne a ešte viac vplývajú na tvorbu kvalitných húb a plesní počas fázy spracovania.Rozsah tohto projektu je založený na riadenom spracovaní na mikrobiologickej úrovni. Kontroly zahŕňajú teplotu, čas, pH, obsah cukru, baktérie a mikroorganizmy (kmeň kvasiniek a baktérií). To umožňuje identifikovať a vybrať špecifické kmene prospešných kvasiniek a baktérií, ktoré napomáhajú fermentácii, monitorovať rýchlosť ich aktivity a zabezpečiť, aby sa z procesu eliminovali kontraproduktívne baktérie, huby a plesne.
Chuťový profil : Hnedý cukor, banán, sušené ovocie, kvety Pôvod : Kolumbia, Caldas, obec Villa Maria Cupping score : 87.75 Spracovanie : Natural Odroda : Pink Bourbon Nadmorská výška : 1900 mn.m. Farma : La MariaLa Maria je farmou Andresa Latorreh, austrálčana, ktorý sa zaoberal nákupom a predajom ...
viac..
Chuťový profil : Hnedý cukor, banán, sušené ovocie, kvety Pôvod : Kolumbia, Caldas, obec Villa Maria Cupping score : 87.75 Spracovanie : Natural Odroda : Pink Bourbon Nadmorská výška : 1900 mn.m. Farma : La MariaLa Maria je farmou Andresa Latorreh, austrálčana, ktorý sa zaoberal nákupom a predajom zelenej kávy. Jeho farma sa stala laboratóriom, kde skúmaú inovácie v oblasti výberovej kávy. V roku 2016 začali s iniciatívou PURA CEPA, čo by sa dalo volne preložiť ako najlepšie z najlepšieho. Všetko sa začalo láskou ku káve a vínu a vedomostnou priepasťou medzi nimi. Jedna z najväčších neefektívnosti výroby kávy spočíva v procese fermentácie a sušenia, kde ľubovoľný počet premenných daného miesta spracovania môže spôsobiť obrovský vplyv na konečnú kvalitu produktu. Predtým nebolo možné priamo spájať príčinu s následkom, keď sa v šaržiach kávy zaznamenala vysoká miera variability, pretože divoké kvasinky a baktérie reagujú odlišne a ešte viac vplývajú na tvorbu kvalitných húb a plesní počas fázy spracovania.Rozsah tohto projektu je založený na riadenom spracovaní na mikrobiologickej úrovni. Kontroly zahŕňajú teplotu, čas, pH, obsah cukru, baktérie a mikroorganizmy (kmeň kvasiniek a baktérií). To umožňuje identifikovať a vybrať špecifické kmene prospešných kvasiniek a baktérií, ktoré napomáhajú fermentácii, monitorovať rýchlosť ich aktivity a zabezpečiť, aby sa z procesu eliminovali kontraproduktívne baktérie, huby a plesne.
Chuťový profil : Hnedý cukor, banán, sušené ovocie, kvety Pôvod : Kolumbia, Caldas, obec Villa Maria Cupping score : 87.75 Spracovanie : Natural Odroda : Pink Bourbon Nadmorská výška : 1900 mn.m. Farma : La MariaLa Maria je farmou Andresa Latorreh, austrálčana, ktorý sa zaoberal nákupom a predajom ...
viac..
Chuťový profil : Hnedý cukor, banán, sušené ovocie, kvety Pôvod : Kolumbia, Caldas, obec Villa Maria Cupping score : 87.75 Spracovanie : Natural Odroda : Pink Bourbon Nadmorská výška : 1900 mn.m. Farma : La MariaLa Maria je farmou Andresa Latorreh, austrálčana, ktorý sa zaoberal nákupom a predajom zelenej kávy. Jeho farma sa stala laboratóriom, kde skúmaú inovácie v oblasti výberovej kávy. V roku 2016 začali s iniciatívou PURA CEPA, čo by sa dalo volne preložiť ako najlepšie z najlepšieho. Všetko sa začalo láskou ku káve a vínu a vedomostnou priepasťou medzi nimi. Jedna z najväčších neefektívnosti výroby kávy spočíva v procese fermentácie a sušenia, kde ľubovoľný počet premenných daného miesta spracovania môže spôsobiť obrovský vplyv na konečnú kvalitu produktu. Predtým nebolo možné priamo spájať príčinu s následkom, keď sa v šaržiach kávy zaznamenala vysoká miera variability, pretože divoké kvasinky a baktérie reagujú odlišne a ešte viac vplývajú na tvorbu kvalitných húb a plesní počas fázy spracovania.Rozsah tohto projektu je založený na riadenom spracovaní na mikrobiologickej úrovni. Kontroly zahŕňajú teplotu, čas, pH, obsah cukru, baktérie a mikroorganizmy (kmeň kvasiniek a baktérií). To umožňuje identifikovať a vybrať špecifické kmene prospešných kvasiniek a baktérií, ktoré napomáhajú fermentácii, monitorovať rýchlosť ich aktivity a zabezpečiť, aby sa z procesu eliminovali kontraproduktívne baktérie, huby a plesne.
Chuťový profil : Hnedý cukor, banán, sušené ovocie, kvety Pôvod : Kolumbia, Caldas, obec Villa Maria Cupping score : 87.75 Spracovanie : Natural Odroda : Pink Bourbon Nadmorská výška : 1900 mn.m. Farma : La MariaLa Maria je farmou Andresa Latorreh, austrálčana, ktorý sa zaoberal nákupom a predajom ...
viac..
Chuťový profil : Hnedý cukor, banán, sušené ovocie, kvety Pôvod : Kolumbia, Caldas, obec Villa Maria Cupping score : 87.75 Spracovanie : Natural Odroda : Pink Bourbon Nadmorská výška : 1900 mn.m. Farma : La MariaLa Maria je farmou Andresa Latorreh, austrálčana, ktorý sa zaoberal nákupom a predajom zelenej kávy. Jeho farma sa stala laboratóriom, kde skúmaú inovácie v oblasti výberovej kávy. V roku 2016 začali s iniciatívou PURA CEPA, čo by sa dalo volne preložiť ako najlepšie z najlepšieho. Všetko sa začalo láskou ku káve a vínu a vedomostnou priepasťou medzi nimi. Jedna z najväčších neefektívnosti výroby kávy spočíva v procese fermentácie a sušenia, kde ľubovoľný počet premenných daného miesta spracovania môže spôsobiť obrovský vplyv na konečnú kvalitu produktu. Predtým nebolo možné priamo spájať príčinu s následkom, keď sa v šaržiach kávy zaznamenala vysoká miera variability, pretože divoké kvasinky a baktérie reagujú odlišne a ešte viac vplývajú na tvorbu kvalitných húb a plesní počas fázy spracovania.Rozsah tohto projektu je založený na riadenom spracovaní na mikrobiologickej úrovni. Kontroly zahŕňajú teplotu, čas, pH, obsah cukru, baktérie a mikroorganizmy (kmeň kvasiniek a baktérií). To umožňuje identifikovať a vybrať špecifické kmene prospešných kvasiniek a baktérií, ktoré napomáhajú fermentácii, monitorovať rýchlosť ich aktivity a zabezpečiť, aby sa z procesu eliminovali kontraproduktívne baktérie, huby a plesne.
Chuťový profil : Hnedý cukor, banán, sušené ovocie, kvety Pôvod : Kolumbia, Caldas, obec Villa Maria Cupping score : 87.75 Spracovanie : Natural Odroda : Pink Bourbon Nadmorská výška : 1900 mn.m. Farma : La MariaLa Maria je farmou Andresa Latorreh, austrálčana, ktorý sa zaoberal nákupom a predajom ...
viac..
Chuťový profil : Hnedý cukor, banán, sušené ovocie, kvety Pôvod : Kolumbia, Caldas, obec Villa Maria Cupping score : 87.75 Spracovanie : Natural Odroda : Pink Bourbon Nadmorská výška : 1900 mn.m. Farma : La MariaLa Maria je farmou Andresa Latorreh, austrálčana, ktorý sa zaoberal nákupom a predajom zelenej kávy. Jeho farma sa stala laboratóriom, kde skúmaú inovácie v oblasti výberovej kávy. V roku 2016 začali s iniciatívou PURA CEPA, čo by sa dalo volne preložiť ako najlepšie z najlepšieho. Všetko sa začalo láskou ku káve a vínu a vedomostnou priepasťou medzi nimi. Jedna z najväčších neefektívnosti výroby kávy spočíva v procese fermentácie a sušenia, kde ľubovoľný počet premenných daného miesta spracovania môže spôsobiť obrovský vplyv na konečnú kvalitu produktu. Predtým nebolo možné priamo spájať príčinu s následkom, keď sa v šaržiach kávy zaznamenala vysoká miera variability, pretože divoké kvasinky a baktérie reagujú odlišne a ešte viac vplývajú na tvorbu kvalitných húb a plesní počas fázy spracovania.Rozsah tohto projektu je založený na riadenom spracovaní na mikrobiologickej úrovni. Kontroly zahŕňajú teplotu, čas, pH, obsah cukru, baktérie a mikroorganizmy (kmeň kvasiniek a baktérií). To umožňuje identifikovať a vybrať špecifické kmene prospešných kvasiniek a baktérií, ktoré napomáhajú fermentácii, monitorovať rýchlosť ich aktivity a zabezpečiť, aby sa z procesu eliminovali kontraproduktívne baktérie, huby a plesne.