Recenzie Lieky a vitamíny
recenzia
Jarmila Gogorova 22.05.2024

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
jednoduché balenie a príbalový leták pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, efekt z užívania

Mávam hodený v kabelke pre každý prípad, zaberá rýchlo a efektívne.

recenzia
Biana 21.05.2024

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
cena, ucinnost, dlzka uzivania. pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, efekt z užívania

devenal som uzivala len nejakych 15 dni a mozem povedat, ze sa mi polepsilo, co sa krcovych zil tyka. mala som dve a pekne sa po tych dvoch tyzdnoch stiahli.

recenzia
Stanka 14.05.2024

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Ucinnost, cena, dostupnost. pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, efekt z užívania

Za mna najlepsi mozny dostupny liek v lekarni na bolest zubov.

recenzia
Hana Buričanová 10.05.2024

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Super. pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, efekt z užívania

Veľmi spokojná som s výsledkom po užívaní Devenalu. Zabral po prvej liečbe, za mňa je absolútne skvelý. Kŕčové žily už nemám, trápila som sa pre ne.

recenzia
Hana Buričanová 10.05.2024

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
1 tableta denne. pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, efekt z užívania

Revitanerv užívam už štvrtý mesiac a už teraz vidím veľký posun. Prestala ma bolieť hlava (príčinu nevedel určiť ani lekár), čo je obrovské plus, už som bola zúfalá. Užíva sa len jedna tableta denne, čo je super. Odporúčam všetkými desiatimi.

recenzia
ankabojka7 26.04.2024

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Super dostupnost v lekarniach
Rychly nastup ucinku
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, efekt z užívania

recenzia
macosip3 23.04.2024

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
zaberá lepšie ako doteraz vyskúšané lieky od bolesti a od teploty mi vydrží účinkovať dlhšie pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, efekt z užívania
negativa
nič

recenzia
luky_adam 15.04.2024

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
rychly ucinok
dlhodoby ucinok
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, efekt z užívania

pouzivam na reumaticke bolesti a bolesti zubov. zabera rychlo a ucinok trva

recenzia
Jarmila 15.04.2024

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Super aj cena pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, efekt z užívania

Najlepsi liek na bolesti zubov, a tie mavam dost casto v poslednej dobe.

recenzia
nikoleta 15.04.2024

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomohol mi pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, efekt z užívania

je perfektny na liecbu hemoroidov. nezabralo mi nic ine, skusala som kadejake masticky z lekarne, aj to, co mi realne poradili lekarnicky, ale skoda penazi. devenal skutocne pomaha.

recenzia
Danielitka 12.04.2024

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
skvela cena pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, efekt z užívania

popravde ma najprv zaujala super cena, tak som si ho objednala kvoli hemoroidom. ani som nedufala, ze mi tak pomoze, zbavil ma ich uplne. cize za mna je absolutne skvely, odporucam.

recenzia
Lucia 12.04.2024

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
ucinny pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, efekt z užívania

uzivam denne uz cca rok :) nebolieva ma hlava, predtym ma bolela permanentne. rozhodne odporucam.

recenzia
frantik59 08.04.2024

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
skutocne funguje. pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, efekt z užívania

najlepsia vec, aka sa mi mohla dostat do ruk, prirodny vyzivovy doplnok a hlavne teda ucinny. Revitanervu vdacim za vela, zbavil ma totiz nekonecnych bolesti hlavy. odporucam.

recenzia
frantik59 19.03.2024

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
skvelo mi zabral ked ma bolel zub, hlavne rychlo pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, efekt z užívania

recenzia
hlavicka_lucka70 14.03.2024

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
rozumne napísané dávkovanie, dlhá účinnosť pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, efekt z užívania

recenzia
siha 13.03.2024

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
ucinny liek, ktory zabral na krce v noci. pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, efekt z užívania

predtym som mavala krce v noci permanentne. stale som sa kvoli nim budila a potom som uz samozrejme nedokazala zaspat. poradili mi uzivat Devenal a som rada, ze uz s tymto nemam problem a dobre sa vyspim celu noc.

recenzia
kama 13.03.2024

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
super pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, efekt z užívania

devenal mi velmi pomohol, uz som ani nedufala, ze sa niekedy tych hemoroidov budem schopna zbavit. cize za mna skvely liek, ktory mozem len odporucat.

recenzia
zlatuska08 12.03.2024

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
rýchlo zaberá pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, efekt z užívania

veľmi účinný liek na bolesti zubov, zabral do pol hodinky