Recenzie Lieky a vitamíny
recenzia
olifia 26.01.2023

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Zlozenie
Cena
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, efekt z užívania

Liek s obsahom paracetamolu a ibuprofenu, ucinny od bolesti aj od teploty. Dobre balenie, prakticke, tabletka normalnej velkosti.

recenzia
pauli199 25.01.2023

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Liek od bolesti pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, efekt z užívania

Od bolesti hlavy mi pomaha. Aj pri PMS. Jedna tabletka a do 20 minut mam klud. Plus je za super cenu.

recenzia
RobertaNM 25.01.2023

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Osvedceny, ucinny. pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, efekt z užívania

Pomohol mi pri krcovych zilach, popravde, zlakla som sa, ked som si nasla prvu zilu. V lekarni mi odporucili Devenal a som rada, ze som to podchytila takto v zaciatkoch. Odporucam.

recenzia
EM 24.01.2023

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Tento produkt mi bol odporučený odborníkom

Myslím si, že je to kvalitný produkt,zatiaľ je psík spokojný

recenzia
sobyla 13.01.2023

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
berie sa len jedna tableta denne pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, efekt z užívania

uplne mi vyhovuje, ze staci uzivat jednu tabletu kazdy den, niektore produkty, co som brala, tak bolo potrebne dve-tri denne. Revitanerv mi pomohol na neustale trpnutie prstov na rukach, odporucam velmi.

recenzia
RobertaNM 13.01.2023

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Ucinny pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, efekt z užívania

Rata sa mi, ze to nie je v podstate ani tak liek ako vyzivovy doplnok, takze obsahuje kopu prospesnych latok a vitaminov. Pomohol mi na piskanie v uchu, odporucam.

recenzia
RobertaNM 12.01.2023

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Svalova horucka pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, efekt z užívania

Po turistike ked som citila, ze budem mat svalovicu tak mi kamoska dala Cetalgen a pomohol mi. Odvtedy ho kupujem aj domov. Dobry aj na bolesti aj na teplotu.

recenzia
Elena 08.01.2023

Celkové hodnotenie: 40 %

recenzia
kvalita návodu, dizajn,vzhľad
negativa
- nepomáha, krém si aplikujem už pár dní a nelepší sa to efekt z užívania
recenzia
sobyla 29.12.2022

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
teplota pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, efekt z užívania

chytila ma prave v stedry den vysoka teplota, 39,3 a nevedel som ju v sprche studenej zrazit, siahla som po Cetalgene a do pol hodinky mi zacala klesat - super!

recenzia
Frederika720 22.12.2022

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Horúčka pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, efekt z užívania

Chrípka ma skolila pred pár dňami, zimnica, horúčky, obklady nepomáhali studené, ale našťastie Cetalgen pomohol rýchlo.

recenzia
lienka1 11.12.2022

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Krcova zila zmizla. pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, efekt z užívania

Zlakla som sa, ked som si nasla na lytku krcovu zilu, myslim, ze to vylaka kazdeho. Stacili dva tyzdne uzivania Devenalu, zabral, krcova zila zmizla. Odporucam.

recenzia
lienka1 11.12.2022

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Piskanie v usiach zmizlo pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, efekt z užívania

Trapilo ma piskanie v usiach, nie dlho, ale aj napriek tomu to bolo neznesitelne. Revitanerv mi pomohol to prekonat a pri dlhodobejsom uzivani nema tendenciu sa podobny problem vracat, z coho sa tesim.

recenzia
Ivona891 11.12.2022

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Dobry proti unave pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, efekt z užívania

Bojovala som s unavou dlhsi cas, nakoniec mi v lekarni odporucili Revitanerv a citim sa ovela lepsie.

recenzia
Ivona891 11.12.2022

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Pomaha na tazke nohy pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, efekt z užívania

Mavala som tazke nohy po praci, robim casnicku, no a uz som s tym akosi nevedela ani bojovat, odporucili mi Devenal a az ten mi pomohol. Odporucam, vykladanie noh nestaci.

recenzia
lienka1 10.12.2022

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Pri chripke
Od bolesti
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, efekt z užívania

Jesenna chripka ma nenormalne skolila. Vysoke teploty, bolesti hlavy, studena sprcha mi nepomohla znizit teplotu. Ale nastastie Cetalgen si s tym poradil lavou zadnou.

recenzia
Petruca 01.12.2022

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Dobra cena, od teploty rychla pomoc pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, efekt z užívania

Pomaha pri teplote rychlo, dokaze ju zrazit na niekolko hodin, osvedcil sa mi ked som mala covid a vysoke teploty...

recenzia
anny 01.12.2022

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Pomohol na nocne krce. pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, efekt z užívania

Trapili ma isty cas krce v lytkach pocas spanku, budila som sa na to pravidelne, potom som uz nedokazala velakrat zaspat. V lekarni mi odporucili Devenal a fakt pomohol, konecne sa normalne vyspim celu noc.

recenzia
anny 27.11.2022

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Bolave zuby pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, efekt z užívania

Mala som bolesti zubov, lebo som mala kaz, musel ist von a bala som sa ako to zase bude zvladat... Kamaratka mi odporucila aby som si od bolesti dala Cetalgen a mala pravdu, zabral mi dobre a na niekolko hodin... Takze som to zvladla v celku dobre...