Notebooky - recenzie

Recenzie Notebooky
recenzia
Tinkis 16.10.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Najlepší pomer cena/kvalita pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, čitateľnosť displeja, pestrosť výbavy, hlučnosť, univerzálnosť použitia

recenzia
Marek 11.10.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
skvelé parametre, nízka váha, pomer cena výkon pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, výdrž batérie, čitateľnosť displeja, pestrosť výbavy, hlučnosť, univerzálnosť použitia
negativa
-

Skvelý notebook na cesty za skvelú cenu

recenzia
Tomáš 09.10.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Za dobré peniažky dobrý notebook pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, výdrž batérie, čitateľnosť displeja, pestrosť výbavy, hlučnosť, univerzálnosť použitia

Spokojnosť

recenzia
Juraj 09.10.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
má konfiguráciu akú som potreboval, priaznivá cena pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, výdrž batérie, čitateľnosť displeja, pestrosť výbavy, hlučnosť, univerzálnosť použitia
negativa
nič

recenzia
Miroslav 09.10.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, čitateľnosť displeja, pestrosť výbavy, hlučnosť, univerzálnosť použitia

recenzia
Oli 09.10.2019

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
školský ntb dizajn,vzhľad, výdrž batérie, čitateľnosť displeja, pestrosť výbavy, univerzálnosť použitia
negativa
-

Zatiaľ spokojný ale mám ho zhruba tie dva tri týždne a občas mu blbne už, nechápem čím to je, že ma to občas hodí samovoľne do Biosu, ak to bude pokračovať, tak sa určite na Vás obrátim ;)

recenzia
Katarína 06.10.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, výdrž batérie, čitateľnosť displeja, pestrosť výbavy, hlučnosť, univerzálnosť použitia

recenzia
office 05.10.2019

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
vyberal som podľa parametrov a dizajnu. Veľmi malý ľahký notebook so 14" uhlopriečkou. Ak hľadáte prenosný, skladný notebook, toto je dobrá voľba pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, výdrž batérie, čitateľnosť displeja, pestrosť výbavy, hlučnosť, univerzálnosť použitia
negativa
nefunkčný touchpad

Asus by mal zlepšiť reklamačné služby, hlavne ak sa sa jedná o nový produkt

recenzia
JK 05.10.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, výdrž batérie, čitateľnosť displeja, pestrosť výbavy, hlučnosť, univerzálnosť použitia

recenzia
f666 28.09.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, výdrž batérie, čitateľnosť displeja, pestrosť výbavy, univerzálnosť použitia

moze byt

recenzia
Jozef 28.09.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Špecifikácia a dizajn
negativa
Všetko je v poriadku

Vybraný produkt spĺňa očakávania

recenzia
Stefan 25.09.2019

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
dizajn, jednoduchosť pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, výdrž batérie, čitateľnosť displeja, pestrosť výbavy, hlučnosť, univerzálnosť použitia
negativa
problémy s windows 10 pri aktivácií

produkt vyhovuje ale s windowsom som sa potrapil a museli mi to aktivovať na diaľku čiže 50/50

recenzia
wendy 24.09.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Super výkonný notebook, dizajnovo prepracovaný, matný displej, podsvietená klávesnica, za mňa super... pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, výdrž batérie, čitateľnosť displeja, pestrosť výbavy, hlučnosť, univerzálnosť použitia

recenzia
Patrik 24.09.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, čitateľnosť displeja, pestrosť výbavy, hlučnosť, univerzálnosť použitia

recenzia
Matej Kumorovitz 22.09.2019

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
Pre kúpu ma presvedčila cena a recenzie ostatných užívateľov. A čo sa mi páči na ňom? Tichosť, ľahkosť, obrazovka. pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, výdrž batérie, čitateľnosť displeja, hlučnosť, univerzálnosť použitia
negativa
Pred týmto notebookom som mal HP Probook 450 GO a aj keď recenzie a užívatelia hovorili o malom rozdiele vo výkone, predsa je ten rozdiel výrazný a je potrebné sa pripraviť, že odozva pri spúšťaní videí, web stránok, youtube, súborov, a iných je dlhšia. A zároveň odporúčam vykonávať len jednu činnosť. Len prezerať web, len pozerať YT, alebo iba robiť v Exceli. Ďalšia vec, ktorú som si všimol, je krátky napájací kábel (cca 115cm), tak 1,5m by bolo fajn. Dizajn šípky hore a dole a ich malá plocha mi vadila aj na starom NB. Preferujem cítiť klávesy pod celým prstom. A na záver, malý úložný priestor. Disk v jednom momente bol malý aj pre Win 10 a jeho aktualizácie. Toto považujem za hrubú chybu v dizajne. Ešte som len zvedavý ako sa Windows bude vysporiadavať s dvomi cestami (diskami). Lebo časť Win je na jednom, zvyšok na druhom.

Mám zmiešané pocity, jednoznačne sa dá povedať, že nejde o effortless produkt v štýle buy and play or work, čo je škoda, lebo obal je veľmi krásny.

recenzia
Junior 21.09.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad

recenzia
Andrej 21.09.2019

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
dizajn,vzhľad, čitateľnosť displeja, univerzálnosť použitia
negativa
hlučnosť

recenzia
karol 19.09.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, výdrž batérie, čitateľnosť displeja, pestrosť výbavy, univerzálnosť použitia