Notebooky - recenzie

Recenzie Notebooky
recenzia
Rado 24.08.2019

Celkové hodnotenie: 20 %

recenzia
Core i3 (Kaby Lake/7. generácia) i3-7020U
negativa
Vyrobok je maximalne pomaly, vsetko mu trva vecnost!!! Mam 10-rocny procesor Intel i3 M370, inej znacky a je rychlejsi ako tento Core i3 (Kaby Lake/7. generácia) i3-7020U. Je to hroza. Pisal som aj vyrobcovi, ale ten sa ani po mesiaci neozval!!! Nekupujte Lenovo ....a nie v obchode www.prva.sk pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, výdrž batérie, čitateľnosť displeja, pestrosť výbavy, hlučnosť, univerzálnosť použitia

Maximalne pomaly, vsetko a to myslim naozaj vsetko mu trva maximalne dlho. Lenovo je 10 rokov spat so svojimi vyrobkami. Bateria sa mina dva krat rychlejsie, ako pise vyrobca. Bateria po pol hodine klesne o 25 %!!! Mam aj model s Intel i3 M370, je 10-rokov stary a slape rychlejsie ako Vas Lenovo IdeaPad V130 81HN00E9CK, s i3-7020U !!!!!!! Podla parametrov vyzeral vyborny, no skutocnost je otrasna ....MINUS 10 rokov spat. Zlikvidujte tu znacku aj s jej servisom.....Lenovo nikdy viac !!!!!!!!

recenzia
R 24.08.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, výdrž batérie, čitateľnosť displeja, pestrosť výbavy, univerzálnosť použitia

recenzia
Braňo 22.08.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Výkon a cena pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, výdrž batérie, čitateľnosť displeja, pestrosť výbavy, hlučnosť, univerzálnosť použitia
negativa
Všetko sa mi pači

Je to dobrý a výkony produkt za skvelú cenu

recenzia
Andrej 20.08.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Produkt za výhodnú cenu. pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, výdrž batérie, čitateľnosť displeja, pestrosť výbavy, hlučnosť, univerzálnosť použitia
negativa
Asi nič.

Spoľahlivý.

recenzia
Luky 16.08.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, výdrž batérie, čitateľnosť displeja, pestrosť výbavy, hlučnosť, univerzálnosť použitia

recenzia
Renata 16.08.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, výdrž batérie, čitateľnosť displeja, pestrosť výbavy, hlučnosť, univerzálnosť použitia

recenzia
eva 16.08.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality

recenzia
Shari 08.08.2019

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
Perfektný dizajn, nabuchaný noťas za tie peniaze pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, čitateľnosť displeja, pestrosť výbavy, univerzálnosť použitia
negativa
Na High Detailoch sa troška zapotí, ale vzládne to (Hluk + teplota) výdrž batérie

Vidno že divízia OMEN napreduje a zlepšujú i vyhotovenia Notebookoch, len tak ďalej HP

recenzia
mersi 08.08.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Podla mna dobra znacka. Ma to vzhladom na cenu dobry novy typ procesora. Displej je citatelny,hoci pri zmene uhlov pohladu uz skresluje. Rozlisenie 1080p, dostacujuce. Pouzivany bude na kancelarske ucely. Nabijacka je celkom kompaktneho rozmeru. pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, výdrž batérie, čitateľnosť displeja, hlučnosť, univerzálnosť použitia
negativa
Mozno chladenie. Je iba odspodu. Ale na ULV procesor by malo byt dostacujuce. Hlavne ak bude polozeny iba na stole.

Za dobru cenu dobra znacka. Doruceny v kompaktnej krabici iba s nabijackou. Ostatne pri potrebe dokupit, co su lacne polozky. Solidne spracovanie a dobry zvuk z reproduktorov umiestnenych nad klavesnicou.

recenzia
Klára 03.08.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, výdrž batérie, čitateľnosť displeja, pestrosť výbavy
negativa
hlučnosť

recenzia
Wikii 03.08.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, výdrž batérie, čitateľnosť displeja, pestrosť výbavy, hlučnosť, univerzálnosť použitia

Sme veľmi spokojný s kupou MacBook odporúčame všetkými 10 aj za rýchle dodanie.

recenzia
Tomi 31.07.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, výdrž batérie, čitateľnosť displeja, pestrosť výbavy, hlučnosť, univerzálnosť použitia

recenzia
obmi 31.07.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
spĺňal moje požiadavky na využitie
negativa
??? nefunguje

nemohl som si vytvoriť názor

recenzia
Radka 27.07.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, výdrž batérie, čitateľnosť displeja, pestrosť výbavy, hlučnosť, univerzálnosť použitia

recenzia
Jakub Ivančo 27.07.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Výkonný laptop za dobrú cenu pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, výdrž batérie, čitateľnosť displeja, pestrosť výbavy, univerzálnosť použitia
negativa
Nič hlučnosť

Som spokojný

recenzia
Peter 27.07.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, výdrž batérie, čitateľnosť displeja, pestrosť výbavy, hlučnosť, univerzálnosť použitia

recenzia
Andrej 21.07.2019

Celkové hodnotenie: 60 %

recenzia
Dizajn. Obsah dizajn,vzhľad, čitateľnosť displeja, univerzálnosť použitia
negativa
Pisklavy ventilator. Otravny zvuk pri najnizsom zatazeni hlučnosť

Otras. Nikdy viac.

recenzia
Kiko 21.07.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, výdrž batérie, čitateľnosť displeja, pestrosť výbavy, hlučnosť, univerzálnosť použitia