Notebooky - recenzie

Recenzie Notebooky
recenzia
Erika 01.01.2020

Celkové hodnotenie: 60 %

recenzia
sa mi páčil. pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, výdrž batérie, čitateľnosť displeja, hlučnosť
negativa
zatiaľ nič

produkt ešte len testujeme a zatiaľ sme na žiadne mínusy neprišli

recenzia
RDUX 25.12.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
ok pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, výdrž batérie, čitateľnosť displeja, hlučnosť, univerzálnosť použitia
negativa
-

recenzia
Jozef 25.12.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, výdrž batérie, čitateľnosť displeja, pestrosť výbavy, hlučnosť, univerzálnosť použitia

recenzia
Lucia 25.12.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
maly a lahky, dizajn vydrz baterie pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, výdrž batérie, čitateľnosť displeja, pestrosť výbavy, hlučnosť, univerzálnosť použitia

super

recenzia
Miňo 18.12.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Disajn je úžasný. Za tú cenu má super komponenty... pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, čitateľnosť displeja, pestrosť výbavy, hlučnosť, univerzálnosť použitia
negativa
Príliš veľké rámy na obrazovke môžu spôsobiť dojem, že je obrazovka menšia ako v skutočnosti je.

Za tu cenu je to super kúpa.

recenzia
Zuzana 18.12.2019

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
páčila sa mi v prvom rade cena dizajn,vzhľad
negativa
ako darček pri takej cene výrobku, mohla byť taška na notebook

recenzia
Zs 18.12.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, výdrž batérie, čitateľnosť displeja, pestrosť výbavy, hlučnosť, univerzálnosť použitia

recenzia
mata 18.12.2019

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
dizajn, funkcie, prijateľná cena pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, výdrž batérie, čitateľnosť displeja, pestrosť výbavy, hlučnosť, univerzálnosť použitia

recenzia
Daniel 18.12.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, čitateľnosť displeja, pestrosť výbavy, univerzálnosť použitia

Ok

recenzia
Boris 30.11.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, výdrž batérie, čitateľnosť displeja

recenzia
Hacsko 30.11.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality

recenzia
Roman 30.11.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, výdrž batérie, čitateľnosť displeja, pestrosť výbavy

recenzia
Floreková Jana 30.11.2019

Celkové hodnotenie: 60 %

recenzia
Vysoká výkonnosť produktu za nízku cenu . pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, výdrž batérie, čitateľnosť displeja, pestrosť výbavy, hlučnosť, univerzálnosť použitia

S produktom som nadpriemerne spokojná.

recenzia
Patrik 30.11.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Velmi pekný a moderný dizajn, notebook je velmi rýchly a maximalne postačujúci aj na náročnejšie programy (na hry ho nepoužívam takze to neviem posúdiť) zvuk je velmi čistý a farby má tiez pekné. pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, výdrž batérie, čitateľnosť displeja, pestrosť výbavy, hlučnosť, univerzálnosť použitia
negativa
Nepodsvietenost klávesnice

recenzia
putos 30.11.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
som spokojná so značkou apple , cena bola výborná pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, výdrž batérie, čitateľnosť displeja, pestrosť výbavy, hlučnosť, univerzálnosť použitia

recenzia
amac 30.11.2019

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
Rozumne parametre za dostupnu cenu pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, výdrž batérie, čitateľnosť displeja, hlučnosť, univerzálnosť použitia

recenzia
Maroš 30.11.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Výborný pomer cena/výkon (395€) Tichý chod (SSD) Numerická klávesnica, veľký touchpad Svižný chod systému, zatiaľ bez problémov pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, výdrž batérie, čitateľnosť displeja, pestrosť výbavy, hlučnosť, univerzálnosť použitia
negativa
celoplastové telo náchylné k poškriabaniu - chýba ledka informujúca o zapnutej numerickej klávesnici (Numlock) - predinštalovaný software (McAfee...), odinštalovanie bez problémov

Pre bežné využitie v domácnosti na internet, banking, Office, filmy a menej náročné hry určite postačuje - odporúčam

recenzia
jaja 30.11.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, čitateľnosť displeja, hlučnosť