recenzia
Mirka 12.12.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Elegantny dizajn pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, množstvo funkcií, jednoduchosť ovládania, hlučnosť
negativa
kvalita návodu

recenzia
Marek 03.12.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
na stavbu ho potrebujem. temperovanie izieb pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, množstvo funkcií, hlučnosť
negativa
je v pohode kvalita návodu

na to na čo je určený postačuje, ale zázraky nečakajte. Používam pri ňom aj ventilátor.

recenzia
Karol 03.12.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Ohrievač splnil moje požiadávky. pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, množstvo funkcií, jednoduchosť ovládania, hlučnosť
negativa
Žiadne minusi.

Výbornu

recenzia
slavo 03.12.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, množstvo funkcií, jednoduchosť ovládania, hlučnosť

recenzia
Miro G 30.11.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, množstvo funkcií, jednoduchosť ovládania, hlučnosť

recenzia
Matúš 29.11.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Kvalitný nemecký produkt v prijateľnej cene pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, množstvo funkcií, jednoduchosť ovládania, hlučnosť
negativa
Zatial nič

recenzia
Béberová Libuša 23.11.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
nakoľko je to darček nevyskúšaný

recenzia
Gubac 11.11.2017

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
Nizsia cena oproti inym znackam pomer ceny a kvality, jednoduchosť ovládania
negativa
-

Ok

recenzia
drdolitle1 11.11.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, množstvo funkcií, hlučnosť

Trocha cítiť špirálu, než sa vypáli a to aj po troch dňoch používania, ale za tú cenu nie je čo riešiť.

recenzia
Tom 03.11.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Krásne hreje. Málo svieti pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, množstvo funkcií, jednoduchosť ovládania, hlučnosť
negativa
Troška slabšia nožička

Odporúčam na 100%

recenzia
Marián Jančura 03.11.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Oceňujem dizajn a ľahkú montáž na stenu. pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, množstvo funkcií, jednoduchosť ovládania, hlučnosť
negativa
--

recenzia
Peter 03.11.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, množstvo funkcií, jednoduchosť ovládania, hlučnosť

recenzia
Galle 07.08.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, množstvo funkcií, jednoduchosť ovládania, hlučnosť

recenzia
DANA 23.04.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
kvalitný, dobrá cena pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, množstvo funkcií, jednoduchosť ovládania, hlučnosť

je cenovo prístupný všetkým katégoriám

recenzia
Denisa 24.03.2017

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, množstvo funkcií, hlučnosť

recenzia
DANA 20.03.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
značka a cena pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, množstvo funkcií, jednoduchosť ovládania, hlučnosť

kvalitný za dobrú cenu

recenzia
katka 02.03.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
produkt je dizajnovo veľmi pekný, je úzky, pôsobí veľmi jemno. pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, množstvo funkcií, jednoduchosť ovládania
negativa
hlučnosť

super

recenzia
Lubos 02.03.2017

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
dizajn,vzhľad, množstvo funkcií, jednoduchosť ovládania, hlučnosť