Okružná elektrická píla MAKITA 5604R

90% 2 recenzie

Hlučnosť len 85 dB Štrbinový klin pre bezpečnú prevádzku Pohodlná predná rukoväť Kryt pílového kotúča s integrovaným adaptérom odsávania Dodávané s pílovým kotúčom s karbidovým ostím Technické ... čítať viac


recenzia
Andrej 07.11.2014

Celkové hodnotenie: 80 %

60% pomer ceny a kvality
80% kvalita návodu
60% dizajn,vzhľad
80% jednoduchosť ovládania
80% bezpečnosť
80% bezporuchovosť
recenzia
gabika87 18.08.2013

Celkové hodnotenie: 100 %

100% pomer ceny a kvality
80% kvalita návodu
100% dizajn,vzhľad
100% jednoduchosť ovládania
100% bezpečnosť
100% bezporuchovosť
Naposledy hodnotené produkty v tejto kategórii
recenzia
Jan 12.12.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

100% pomer ceny a kvality
100% kvalita návodu
100% dizajn,vzhľad
100% jednoduchosť ovládania
100% bezpečnosť
100% bezporuchovosť
recenzia
pepino 29.11.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Vykonna pila,overeny vyrobca.
pozitiva
Aretacny gombik na spusti pily je osadeny v rovine s drziakom.Pravdepodobne je to s ohladom na jej vykon a vyrobca sa tak snazi aby bola pila drzana vzdy dvoma rukami kvoli bezpecnosti.

Vyborna,vykonna pila,odporucam.

100% pomer ceny a kvality
100% kvalita návodu
100% dizajn,vzhľad
80% jednoduchosť ovládania
100% bezpečnosť
100% bezporuchovosť
recenzia
Rado 23.11.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Splnil moje očakávania

80% pomer ceny a kvality
100% kvalita návodu
80% dizajn,vzhľad
100% jednoduchosť ovládania
80% bezpečnosť
100% bezporuchovosť
recenzia
jankasasha 23.11.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

80% pomer ceny a kvality
80% kvalita návodu
80% dizajn,vzhľad
80% jednoduchosť ovládania
80% bezpečnosť
80% bezporuchovosť
recenzia
Pk pedros 23.11.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

100% pomer ceny a kvality
100% dizajn,vzhľad
100% jednoduchosť ovládania
100% bezpečnosť
recenzia
Mato 11.11.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
S modrým (profi) náradím Bosch mám zatiaľ dobré skúsenosti. Píla má presný rez, dodaný kotúč ma čistý a hladký rez, nevytrhával drevo po reze. Nastavovací doraz na píle je súčasťou balenia. Výmena kotúča je použitím prilozeneho imbusoveho kľúča. Náhľad na rezanú plochu je cez dva otvory a rezané miesto je ofukované. Ma lavo/pravú bezpečnostnú poistku pri tlacidle a kryt kotúča.
pozitiva
Tvrdý kábel bez guľového čapu. Malé led svetielko by na píle určite potešilo. Chyba mi kufor...

zatiaľ spokojnosť, síce trochu ťažšia píla, uvidíme ako vydrží

80% pomer ceny a kvality
80% kvalita návodu
100% dizajn,vzhľad
100% jednoduchosť ovládania
80% bezpečnosť
recenzia
Zdeněk 11.11.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Opravdu silná pila. 2kW mluví za vše :-)
pozitiva
7,2kg není pro žádné dámičky, ale za ten výkon to stojí.

Je to "lokomotiva" řezal jsem podélně mokrou fošnu 5cm tloušťka. radost pracovat :-)pila téměř nic nepoznala.

100% pomer ceny a kvality
80% kvalita návodu
60% dizajn,vzhľad
100% jednoduchosť ovládania
100% bezpečnosť
100% bezporuchovosť
recenzia
Marcel 03.11.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
- značka Makita - tichý chod - po ohobľovaní borovicových pomurníc (2O bm), krokiev (60 bm), dosiek (100 mb) je nôž ako nový - TOTO NEPOTREBUJE KOMENTÁR!
pozitiva
zatiaľ nič

Pre domácich majtrov alebo pri stavbe domu sa jeho cena vráti za pár dní!

100% pomer ceny a kvality
100% kvalita návodu
100% dizajn,vzhľad
100% jednoduchosť ovládania
100% bezpečnosť
100% bezporuchovosť
recenzia
peter 03.11.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

100% pomer ceny a kvality
100% kvalita návodu
100% dizajn,vzhľad
100% jednoduchosť ovládania
100% bezpečnosť
100% bezporuchovosť
recenzia
Peto, BA 03.11.2017

Celkové hodnotenie: 60 %

recenzia
BOSCH sa mi ako značka ľúbi, vŕtačka vydržala 26 rokov. Píla inej značky (Ukrajina) sa mi pokazila po 12 rokoch intenzívnej práce. Preto nová píla.
pozitiva
Nová píla prestala zrazu píliť, problém bol v nožových kontaktoch v priestore uhlíkov. tieto som mierne ohol a zasunul a píli opäť.

Dúfam, že vydrží aspoň 12 rokov.

60% pomer ceny a kvality
80% dizajn,vzhľad
80% jednoduchosť ovládania
40% bezpečnosť
60% bezporuchovosť

Čítať všetky recenzie na okružné elektrické píly