Recenzie Slúchadlá, strana 6
recenzia
Ivan 04.03.2022

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
jednoduchosť,cena,dobrý zvuk
negativa
ešte neviem

recenzia
Peter B 04.03.2022

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Tento produkt som kúpil preto lebo vyzsiu radu sluchátok od tohto výrobcu není dostať nikde inde v EU preto som volil kúpu čo je momentálne na trhu. To je škoda ale inak som spokojný.
negativa
....

Vyzerá kvalitne spracovaný, ešte sme ho neskúšal ale mame od tohto výrobcu aj iné pc doplnky tak hádam budeme zase spokojný.

recenzia
Michal 04.03.2022

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
Kvalita zvuku
negativa
Slabšie Basy Plochšie znejúci zvuk

-

recenzia
Zuz 04.03.2022

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
dobre držia v ušiach a kvalitný zvuk aspoň pre mňa
negativa
čakala som lepšie odhlučnenie okolia

spokojná

recenzia
Ivka 04.03.2022

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Dobré basy ale staršie produkty samsung boli kvalitnejšie.

recenzia
Miki 04.03.2022

Celkové hodnotenie: 20 %

recenzia
dobra cena a dobre preferncie
negativa
po zapojeni do telefonu vobec nejdu a po zapojeni do notebooku ide iba jedna strana a este chrcia

recenzia
Zuzana 04.03.2022

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Dizajn aj farba super

Páčili sa celej rodine

recenzia
Linda 04.03.2022

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Kvalita
negativa
Cena mohla byť nižšia

Super

recenzia
Jozef 04.03.2022

Celkové hodnotenie: 40 %

recenzia
Mal som ho posledné 2 roky a bol som spokojný.
negativa
Prišiel mi pokšodený kus. Zvuk v posluchu bol nekvalitný.

Viac si ho už kupovať nebudem. Našiel som si náhradu.

recenzia
M 04.03.2022

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Výborné mäkké slúchadlá

recenzia
Mária 04.03.2022

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Dobre hrajú, ovládanie hlasitosti a posun skladieb

recenzia
Jan 04.03.2022

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Pomer cena a kvalita

recenzia
Matej 04.03.2022

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
Nemám slúchadlá
negativa
Všetko je ok

Celkom dobre pocity

recenzia
Peter Hreško 03.03.2022

Celkové hodnotenie: 60 %

recenzia
Výborný zvuk pri tejto cene dizajn,vzhľad, kvalita zvuku, komfort nosenia
negativa
Spoľahlivosť,chýbajúci slovenský návod výrobok nebol originálne zabalený podozrenie na to,že mi nebol predaný nový produkt kvalita návodu

Uvidíme po reklamačnom konaní

recenzia
jana hlavata 87 03.03.2022

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
značka JBL je jedna z tých kvalitnejších a výber neľutujem..manžel je spokojný, elegantné, štýlové slúchadlá

recenzia
Miroslav Novotny 03.03.2022

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer cena/kvalita je super

OK, aj nabuduce

recenzia
Peťo 03.03.2022

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Slúchadlá sú ľahké, netlačia na uši, vydržím ich mať dlho na hlave, spárovanie bolo bezproblémové- Celkovo som s nimi spokojný.
negativa
Nie sú vhodné na športovanie.

Celkovo som veľmi spokojný.

recenzia
Peter 03.03.2022

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Predchádzajúca skúsenosť s rovnakým produktom.

Dobrý výrobok za dobrú cenu.