Snehové frézy - recenzie

Recenzie Snehové frézy
recenzia
Juraj 13.01.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Cena tovaru. pomer ceny a kvality, kvalita návodu, jednoduchosť ovládania, štartovanie
negativa
.

Zatiaľ ok.

recenzia
skolka 08.02.2018

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Pohodlný nákup,Rýchle dodanie.Ochota poradiť.

Produkt ešte nemáme odskúčaný.Určite bude dobrý,inak by sme ho nekupili.

recenzia
wayko 07.02.2017

Celkové hodnotenie: 60 %

recenzia
dobry zaber a vytlak snehu,pojazd, hlavne do miernych svahov,start,spotreba. kvalita návodu
negativa
malo odstupnovane rychlosti,pre pojazd vpred,vadi pri presune na prazdno.4rychlost pri presune bez zberu snehu pomala.kontrola klinoveho,remena,kazde 2hodiny.Napnutie lanka,spanovaku,Drahe nahradne,diely.

Lepsie a hlavne rychlesie, ako s lopatou.

recenzia
juko 04.02.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
dobrá aj vo vysokom snehu -dá sa ísť na2x,dostatok výkonu

doporučujem

recenzia
miko 28.10.2016

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, jednoduchosť ovládania, štartovanie

recenzia
Jožo 04.03.2016

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
jednoduchosť ovládania, štartovanie, pomer ceny a kvality, kvalita návodu

recenzia
mpmodel 23.03.2015

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
vsetko
negativa
skoro ani ziadne

celkom dobre len som ju este nseskusal.

recenzia
Johana 11.02.2015

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
jednoduchosť ovládania, štartovanie, kvalita návodu

recenzia
z 25.01.2015

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
v pohode masina.startuje na prve potiahnutie a netreba ani elektrostarter.silu ma dobru frezuje aj vecsi snech bezproblemou.tak neviem co tam ten doticny pisal ze je slaba.
negativa
nic

zatial perfektna

recenzia
štefan 25.02.2013

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
jednoduchosť ovládania, dizajn,vzhľad, pomer ceny a kvality, kvalita návodu

som spokojný

recenzia
Vladimír Teodor M 27.10.2012

Celkové hodnotenie: 100 %

Ešte nebol vyskúšaný, netrpezlivo spolu so všetkými deťmi na Slovensku/ hlavne mojími vnútačtmi, (6 a 4 roční)/ čakáme na prvý veľký sneh.

recenzia
Radovan KOPTÁK 10.03.2012

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
Určite cena 579€ bola primerana užitkovej hodnote tohto produktu.Celkovo je stroj dobre vyvaženy a pomerne dobre sa snim manipuluje/ pre muža/.Aj ked nema el. štarter sila na potrebna na naštartovanie je nikšia jak u zahradnej kosačky či motorovej pily. Prvy štart sa podaril na 2-hy tah. Konštrukcia z 2mm hrubych plechov dava tušit dlhu životnost konštrukcie. dizajn,vzhľad, jednoduchosť ovládania, štartovanie, pomer ceny a kvality
negativa
"Made in PRC "- bola prva do oči bijuca vec na vyrobnom štitku. Cely stroj je ovešany roznymi vystražnymi štitkami , ale nikde som sa preiamo vedočital/ani v navode/ aky je vykon motora , aka je spotreba motora za hodinu, kolko kubikov odhadže za hodinu alebo kolko Km za hodinu prejde.Prospekty hovoria o Talianskom motore BBG ,realita je ina farebna samolepka na motore udavajuca "BBG engine technology"/teda zasa čina. Realne nevidim vizualny rozdiel medzi Stigou a no name činskymy vyrobkami z motorom LONCIN na www. ebay.de .Samotny stoj je dlhy iba 90cm na 150cm ho natahuju iba rukovete ktore nie su sklapatelne / hoci by to nebol velky prolem upravit/ a teda mi bude 98%roka zaberat miesto v garaži na vyše. Dost metuce su symboly na ovladacich pačkach ktore človeka skor mylia ako pomahaju /vytlačim si svoje/ , kedže som bol obchovany na MF70,Jawe 250 či Babete tuna mi pripaju všetky symboly ako metuce.Čelny plast na rukovetiach je z plastu a na rukovetiach drži samorezkami ktore netreba velmi utahovat lebo z druhej strany plast obelie od pretaženia a hrozi jeho utrhnutie((. Samotny kryt zakryva vašším osobám výhlad na radenie rychlostí a nuti sa k pake ohnut,Rukovete by mohli byt vyškovo nastavitelne /som vysoky 195cm a trocha bol problem pri ovladani kedže teba aj silou tlačit do bokov a obybat sa/.Plastovy kluč na START/STOP mi pripada ssmiešnejši ako ten čo kedysi pasoval do JAWY aj V3S-ky./ to bude prva vec čo sa asi može stratit ,preto asi davaju 2. Šokovalo ma že balenie neobsalovalo olej do motora a bolo komplikovane na rychlo zohnet niečo čo by zodpovedalo sae5W-30 alebo 10W-40 s API:SF,SG,SH skoro nikde nekupite jedine v zahradnictvach a tie cez vikend nerobia. Je divne že Stiga neodporuča svoj konretny olej. Zabeh trva iba 2 motohodiny ! /tak kratky som ešte nevidel babeta 500km , kosačka 10hodin/ Dufam že životnost nebude podobna. Samotny navod na použitie v asi 2Otich jazykoch skryva zopar zaludnosti /najmenšou je pomenené kapitoly slovenčiny a slovinčiny. Prikazuje mazat bovdeny ktore tam niesu alebo balenie osahuje imbusovy kluč č.6 ktory sa na celom stroji vobec nepouživa.Použiva vidlica čislo 10 a 13/ nie su sučastou dodavky/. dalej sa vobec neuvadza zoznam autorizovanych servisov či servisnej linky alebo daky odkaz na katalog nahradnych dielov.

Dufam že Tych 100€ navyše ktore som si priplatil za značku sa mi niekedy vrati v podobe životnosti a spolahlivosti, lebo moje prve dojmy su zatial zmiešane. Možno som mal risknut dražbu na nemeckom ebay a mohol som mat neičo pdobne inej farby za polovicu slovenskych cien.Po naštertovani ma rozčarovalo drnčanie viacerych plechov ktore časom ustupilo,a škripanie pri spuštani pohonu.Vhodnou volbou by sa javili snehove retaze pot om akos a stroj šmykal na jarnom zhutnenm snehu.

recenzia
Groszman 06.02.2012

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
je šikovná výkonná skladná za rozumnú cenu jednoduchosť ovládania, dizajn,vzhľad, pomer ceny a kvality
negativa
nebol ku nej dodaný motorový olej treba ho dodatočne dokúpiť informáciu o tomto som sa dozvedel až z priloženej príručky na použitie

zatiaľ som s ním spokojný

recenzia
duraj 28.01.2012

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
jednoduchosť ovládania, dizajn,vzhľad, pomer ceny a kvality

som spokojny

recenzia
Ján Švehla 20.12.2011

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Bezproblémová dodávka a dobrá cena
negativa
Zatiaľ žiadne, ale ešte nebol sneh, takže verím, že sa ani nevyskytnú.

Som spokojný, kľudne Vás môžem doporučiť. Verím, že nebude problém s funkčnosťou.