Tablety (tablet PC) - recenzie

Recenzie Tablety (tablet PC)
recenzia
alabaks 19.09.2019

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, množstvo funkcií, výdrž batérie, jednoduchosť ovládania

recenzia
Kaffee 19.09.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Všetko v poriadku.

Super

recenzia
Patrik 07.09.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Perfektný diplay. Perfektný zvuk. Nekonečná výdrž batérie. kvalita návodu, dizajn,vzhľad, množstvo funkcií, výdrž batérie, jednoduchosť ovládania

Top tablet na trhu, nie je o čom debatovať.

recenzia
Marek 04.09.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
FHD rozlisenie na 10", 3GB/32GB za dobru cenu, kvalistne spracovanie pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, množstvo funkcií, výdrž batérie, jednoduchosť ovládania
negativa
slabsie fotaky, mierne drsnejsi povrch displaya nez by som cakal, mohol by podporovat dotykove pero

dobry tablet za dobru cenu

recenzia
Roman 04.09.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, množstvo funkcií, výdrž batérie, jednoduchosť ovládania

Som veľmi spokojný

recenzia
Blanka 24.08.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Vnútorná výbava pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, množstvo funkcií, výdrž batérie, jednoduchosť ovládania
negativa
Slabý fotoaparát, takmer žiadny návod na použitie

Postačujúci

recenzia
Michal 24.08.2019

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
Cena pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, jednoduchosť ovládania
negativa
Výkon

Za tú cenu aj taká kvalita / výkon

recenzia
K Petrek 20.08.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Ma parametre aké my vyhovuju pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, množstvo funkcií, výdrž batérie, jednoduchosť ovládania
negativa
_

Je dobry

recenzia
Zolo 20.08.2019

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, množstvo funkcií, výdrž batérie, jednoduchosť ovládania

recenzia
Milka 16.08.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Dobrá kvalita za dobrú cenu kvalita návodu, množstvo funkcií, jednoduchosť ovládania
negativa
Nic

Splnil ockavania

recenzia
Silvia 27.07.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
vynikajúci tablet pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, množstvo funkcií, výdrž batérie, jednoduchosť ovládania
negativa
-

odporúčam

recenzia
Adrián Slavkovský 21.07.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, množstvo funkcií, výdrž batérie, jednoduchosť ovládania

Spĺňa moje očakávania. :-)

recenzia
Marcel 13.07.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Tabletom sa veľmi nevenujem, vybral som tento kvôli najnovšiemu androidu (9) a OLED displeju (druhý dostupný v tomto čase bol tento istý tablet s androidom 9 a IPS panelom) Uprednostnil som lepší displej.
negativa
Škoda že len pre to aby tam človek mohol mať simkartu musí si priplácať nemalé peniaze (myslím že to bolo niečo medzi 50-100€)

zatiaľ som veľmi spokojný (mám ho krátko)

recenzia
Peter Durica P D Performance 12.07.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
V tejto cene je to špičkový tablet

Vrelo odporúčam

recenzia
VlaVa 06.07.2019

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
Pomer cena výkon pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, množstvo funkcií, výdrž batérie, jednoduchosť ovládania
negativa
Slabý fotoaparát

Dobrý produkt v danej cene

recenzia
Nino 20.06.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
+apple je nalepsi vo vsetkom co robi +ipad je najlepsia hracka na hranie mne osobne to nahradza notebook kvalita návodu, dizajn,vzhľad, množstvo funkcií, výdrž batérie, jednoduchosť ovládania
negativa
-za apple sa nehorazne platí

+apple urcite odporucam kazdemu komu na vlastnom tablete;notebooku alebo mobile zalezi +apple je najlepsi +uz som skusil vsetky znacky ale apple je najlepsia

recenzia
Maria 20.06.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
rýchlosť, spolahlivosť a najlepšie ceny

tovar bol doručený v úplnom poriadku, zabalený v dvojitom obale aby sa originálny obal nepoškodil :-)

recenzia
Anonymus 20.06.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Dobrá cena, zatiaľ funguje super!