SLOVAKIA TREND Ohrievač terasový , nerezový , plynový , propán - bután , 13 kW

SLOVAKIA TREND Ohrievač terasový , nerezový , plynový , propán - bután , 13 kW
SLOVAKIA TREND Ohrievač terasový , nerezový , plynový , propán - bután , 13 kW
it

Plynový ohrievač z kvalitnej ocele - Stabilné umiestnenie - Výkonom 13 kW - Variabilná spotreba plynu - Ľahká prenosnosť - Zvýšená bezpečnosť - Vonkajšie použitie


Plynový ohrievač je vyrobený z odolnej ocele, ktorá zaručuje dlhú životnosť a stabilnú konštrukciu. Základňa ohrievača má rozmery 454x86 mm a zaisťuje pevné postavenie na akomkoľvek pevnom povrchu. Podstavec meria 378x780 mm a poskytuje potrebnú podporu pre hlavný stĺp oceľového ohrievača, ktorý má rozmery 56x850 mm. Horák ohrievača má rozmery 262x520 mm a je navrhnutý na efektívne vyžarovanie tepla. Clona s rozmermi 260x220 mm zabezpečuje bezpečnú prevádzku zariadenia. Dodatočnú oporu zariadeniu poskytuje oporný stĺp s rozmermi 20x20x720 mm. Celková hmotnosť ohrievača dosahuje 22,8 kg, čo napomáha k jeho stabilnosti a zároveň umožňuje prenosnosť. Vďaka svojej výške 2241 mm je vhodný na vykurovanie rozsiahlych vonkajších priestorov. Ohrievač je navrhnutý na použitie s palivom typu LPG, konkrétne propán-bután, s regulovateľnou spotrebou 450-870 g/h pri výkone 12 kW. V prvoplánových technických parametroch sa udáva výkon 13 kW a spotreba plynu v rozsahu 450-945 g/hod.

Prednosti produktu:

  • Materiál: Ohrievač je vyrobený z kvalitnej ocele, ktorá zaisťuje dlhodobú odolnosť voči poveternostným vplyvom.
  • Stabilita: Pevná základňa a podstavec zaručujú stabilné umiestnenie bez rizika prevrátenia.
  • Výkon: S výkonom 13 kW je ohrievač schopný efektívne vyhriať veľké vonkajšie priestory.
  • Spotreba paliva: Variabilná spotreba plynu umožňuje regulovanie tepla a optimalizáciu prevádzkových nákladov.
  • Prevedenie: Dizajn a konštrukčné prevedenie ohrievača zabezpečujú jeho ľahkú prenosnosť a skladovateľnosť.
  • Bezpečnosť: Clona nad horákom zvyšuje bezpečnosť používaním tým, že chráni používateľa aj okolie pred priamym žiarením a vysokej teploty.
  • Použitie: Ohrievač je vhodný na vonkajšie použitie, či už na terasách, v záhradách alebo pri outdoorových podujatiach.
  • Palivo: Kompatibilita s LPG palivom (propán-bután) znamená širokú dostupnosť a jednoduchosť výmeny palivových zdrojov.

Všeobecné parametre

Vlastnosti

Vyhotovenie

Ostatné

  • Kódy predajcov 8584163048427
    FI-2212414
    2212414