Umeocot má výraznú slano-kyslú chuť a príjemnú ľahkú ovocnú arómu. Výborne sa hodí do šalátových zálievok. Využijete ho pri príprave kulajdy alebo šošovice na kyslo a tiež na dochutenie všetkých ...
Umeocet má výraznú slano-kyslú chuť a príjemné ľahko ovocná aróma. Výborne sa hodí do šalátových zálievok. Využijete ho pri príprave Kulajda alebo šošovky na kyslo a tiež na dochutenie všetkých ...
Country Life Umeocet 200 ml Umeocet vznika pri vyrobe Umeboshi - nakladanych japonskych sliviek. Výborne sa hodí do šalátových zálievok. Využijete ho pri príprave guľajdy alebo šošovky na kyslo a tiež na dochutenie všetkých pokrmov.
Umeocet má výraznou slano-kyselou chuť a příjemné lehce ovocné aroma. Výborně se hodí do salátových zálivek. Využijete ho při přípravě kulajdy nebo čočky na kyselo a také na dochucení všech pokrmů, k
Country Life Umeocet 500 ml Umeocet má výraznou slano-kyselú chuť a príjemnú ľahko ovocnú arómu. Výborne sa hodí do šalátových zalejvok. Využijete ho pri príprave kyslej kapusty alebo šošovicovej polievky a tiež na dochutenie všetkých jedál, kde potrebujete pridať slano-kyslú chuť.
Umeocot má výraznú slano-kyslú chuť a príjemnú ľahkú ovocnú arómu. Výborne sa hodí do šalátových zálievok. Využijete ho pri príprave kulajdy alebo šošovice na kyslo a tiež na dochutenie všetkých pokrmov, kam potrebujete dodať slano-kyslú chuť. Nejde v skutočnosti o ocot, vzniká ako vedľajší produkt ...
viac..
Umeocot má výraznú slano-kyslú chuť a príjemnú ľahkú ovocnú arómu. Výborne sa hodí do šalátových zálievok. Využijete ho pri príprave kulajdy alebo šošovice na kyslo a tiež na dochutenie všetkých pokrmov, kam potrebujete dodať slano-kyslú chuť. Nejde v skutočnosti o ocot, vzniká ako vedľajší produkt pri výrobe nakladaných sliviek - umeboshi. Výrobca MUSO uvádza, že umeocot pomáha pri nechutenstve, zažívacích problémoch a únave. Výroba umeoctu: Umocet je tekutina, ktorá sa vylučuje pri fermentác
NATURAL JIHLAVA Umeocot 250ml Pri výrobe (fermentácii) švestičiek umeboshi vzniká ako odpadový produkt červená voda ume-su, čiže umeocet. Pri modernom spôsobe výroby sa nakladajú nesušené slivky, aby zostalo viac tekutiny. Z chemického hľadiska ale s octom nemá nič spoločné. Umeocet má slanokyslú ...
viac..
NATURAL JIHLAVA Umeocot 250ml Pri výrobe (fermentácii) švestičiek umeboshi vzniká ako odpadový produkt červená voda ume-su, čiže umeocet. Pri modernom spôsobe výroby sa nakladajú nesušené slivky, aby zostalo viac tekutiny. Z chemického hľadiska ale s octom nemá nič spoločné. Umeocet má slanokyslú chuť a aj keď má v názve slovo ocot skôr nám pokrm osolí ako okyslí. Obsahuje veľké množstvo minerálnych látok, enzýmov a vitamínov vo vstrebateľnej podobe. Umeocet používame v kuchyni na dochucovanie a
Umeocot vzniká pri výrobe Umeboshi - nakladaných japonských sliviek. Kombinácia slanej a kyslej chuti je jedinečným chuťovým zážitkom. Slivky umeboši majú výnimočné a liečivé účinky. Používajú sa najmä v Číne, Korei a Japonsku a konečne sú dostať v obchodoch so zdravou výživou už aj u nás, avšak ...
viac..
Umeocot vzniká pri výrobe Umeboshi - nakladaných japonských sliviek. Kombinácia slanej a kyslej chuti je jedinečným chuťovým zážitkom. Slivky umeboši majú výnimočné a liečivé účinky. Používajú sa najmä v Číne, Korei a Japonsku a konečne sú dostať v obchodoch so zdravou výživou už aj u nás, avšak málokto ich pozná. Slivky umeboši sa zbierajú ako nezrelé plody, ktoré sa sušia na slnku niekoľko dní, potom sa spolu so soľou naložia do sudov. Pôsobením soli a tlaku pustia šťavu. V sudoch sa nechávajú aspoň 6 mesiacov (niekedy dokonca až 7 rokov). Fermentáciou umeboši sliviek vznik...
Umeocet má výraznú slano-kyslú chuť a príjemné ľahko ovocná aróma. Výborne sa hodí do šalátových zálievok. Využijete ho pri príprave Kulajda alebo šošovky na kyslo a tiež na dochutenie všetkých pokrmov, kam potrebujete dodať slano-kyslú chuť. Nejedná sa v skutočnosti o ocot, vzniká ako vedľajší ...
viac..
Umeocet má výraznú slano-kyslú chuť a príjemné ľahko ovocná aróma. Výborne sa hodí do šalátových zálievok. Využijete ho pri príprave Kulajda alebo šošovky na kyslo a tiež na dochutenie všetkých pokrmov, kam potrebujete dodať slano-kyslú chuť. Nejedná sa v skutočnosti o ocot, vzniká ako vedľajší produkt pri výrobe nakladaných sliviek - Umeboshi. Výrobca muso uvádza, že umeocot pomáha pri nechutenstve, zažívacích problémoch a únave. Zloženie: Shiso listy, morská soľ, ume slivkový ocot biely (ume slivka 80% morská soľ 20%). Môže obsahovať stopy lepku. Obsah: 200ml Krajina pôvodu: Japonsko
Ume ocot, prírodné ochucovadlo. Ume ocot je slano-kyslá prírodná šťava a je výbornou náhradou za bežný ocot. Tento „ocot“ je vyrobený prirodzenou prírodnou fermentáciou.
Umeocot 500 ml Umeocot má výraznú slano-kyslú chuť a príjemnú ľahko ovocnú arómu. Výborne sa hodí do šalátových zálievok. Využijete ho pri príprave ...
Umeocot má výraznú slano-kyslú chuť a príjemnú ľahkú ovocnú arómu. Výborne sa hodí do šalátových zálievok. Využijete ho pri príprave kulajdy alebo šošovice na kyslo a tiež na dochutenie všetkých pokrmov, kam potrebujete dodať slano-kyslú chuť. Nejde v skutočnosti o ocot, vzniká ako vedľajší produkt ...
viac..
Umeocot má výraznú slano-kyslú chuť a príjemnú ľahkú ovocnú arómu. Výborne sa hodí do šalátových zálievok. Využijete ho pri príprave kulajdy alebo šošovice na kyslo a tiež na dochutenie všetkých pokrmov, kam potrebujete dodať slano-kyslú chuť. Nejde v skutočnosti o ocot, vzniká ako vedľajší produkt pri výrobe nakladaných sliviek - umeboshi. Výrobca MUSO uvádza, že umeocot pomáha pri nechutenstve, zažívacích problémoch a únave. Zloženie Ume slivkový ocot biely 61 % (ume slivka 80%, jedlá morská
Ume ocot, vhodný na prípravu šalátov, pretože už potom nemusíte pridávať soľ. Môžeme ho pridávať aj do pokrmov, ktoré majú mať výslednú slano-kyslú chuť.
Pri výrobe (fermentácii) sliviek Umeboshi vzniká ako odpadový produkt červená voda ume-su, čiže umeocet. Pri modernom spôsobe výroby sa nakladajú nesušené slivky, aby zostalo viac tekutiny. Z chemického hľadiska ale s octom nemá nič spoločné. Umeocet má slanokyslú chuť a aj keď má v názve slovo ...
viac..
Pri výrobe (fermentácii) sliviek Umeboshi vzniká ako odpadový produkt červená voda ume-su, čiže umeocet. Pri modernom spôsobe výroby sa nakladajú nesušené slivky, aby zostalo viac tekutiny. Z chemického hľadiska ale s octom nemá nič spoločné. Umeocet má slanokyslú chuť a aj keď má v názve slovo ocot skôr nám pokrm osolí než okyslí. Obsahuje veľké množstvo minerálnych látok, enzýmov a vitamínov. Vo vstrebateľnej podobe Umeocet používame v kuchyni na dochucovanie akéhokoľvek jedla (polievky, omáčky, strukoviny), dá sa použiť aj do šalátov a dresingov. Jednoducho kamkoľvek podľa fantázie. Krajina pôvodu: Japonsko Obsah: 300ml