Záhradné náradie - recenzie

Recenzie Záhradné náradie
recenzia
Tomas 15.02.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Nastartuje vzdy na prvy krat,ma velku silu ja mam 7 konovy model a velmi ma prekvapila nizka spotreba.
recenzia
belinda 01.01.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
-
negativa
-

-

recenzia
Jozef 01.01.2020

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
T 25.12.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, jednoduchosť ovládania, univerzálnosť použitia, bezpečnosť, bezporuchovosť, štartovanie

recenzia
Ludvik 25.12.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
potrebujem ho v záhrade
negativa
ešte som ho nepoužil

Kupoval som ho pre jeho menšiu váhu pri manipulácii oproti iným podobným produktum

recenzia
mamča 18.12.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
všetko je ok pomer ceny a kvality
negativa
všetko je ok

ok

recenzia
Róbert 18.12.2019

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
Výrobok odskúšaný na drevení vetiev od 0,5 - 4cm všetko v poriadku až na jeden problém z konárom v hrúbke 3 - 4cm ktorý bol pokrútený bolo treba rozdeliť na viac menších častí a potom to už šlo.Všetko v poriadku pracoval ako má len treba poctivo sledovať naplnenie vaku.Som s ním spokojný,snáď bude dloho slúžiť ako má. pomer ceny a kvality

recenzia
jan 18.12.2019

Celkové hodnotenie: 60 %

recenzia
ok
negativa
nic

na1

recenzia
Tomáš 30.11.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality

recenzia
Gogo 13 30.11.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Dobrá cena,na moje použitie stačí. pomer ceny a kvality

recenzia
Pavol 30.11.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, jednoduchosť ovládania, univerzálnosť použitia, bezpečnosť, bezporuchovosť, štartovanie

recenzia
Vladimír 30.11.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Zatial v skuske pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, jednoduchosť ovládania, univerzálnosť použitia, bezpečnosť, bezporuchovosť, štartovanie
negativa
--

--

recenzia
Miro 30.11.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, bezpečnosť, bezporuchovosť

recenzia
majka 30.11.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
neviem ohodnotit pomer ceny a kvality

recenzia
Peter 30.11.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

Raz bol v prevádzke,spokojnosť,listie musí byť suché

recenzia
Juraj 30.11.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Skvele trvacne noznice z kvalitnych materialov, ktore zvladnu aj hrubsie a tvrdsie konare. Netreba ich stale dotahovat, pevne drzia, vyborne sadnu do ruky, nepotrebuju udrzbu, a keby trebalo daju sa jednotlive diely dokupit. A vyrabaju ich uz dlhe roky. pomer ceny a kvality

recenzia
Dodo 30.11.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality

recenzia
i30 30.11.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Kompatibilita s batŕiou ktorú používam vo vyžínači pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, jednoduchosť ovládania, univerzálnosť použitia, údržba

Dobrý pomer cena/výkon/kvalita