Nákup v obchode odporúča: 96 %
Nákup v obchode za posledných 90 dní odporúča: 90 %
Celkový počet hodnotení: 6790
96 % bol doručený tovar v deklarovanom termíne
97 % dorazil tovar v poriadku
0 % bola zrušená objednávka zo strany obchodu
92% prehľadnosť obchodu
94% kvalita komunikácie
96% dodacia doba
98% doručenie
nákup odporúčam
recenzia
lily 04.01.2016 15:57
recenzia
s obchodom som nemala ziaden problem

Bol to môj prvý nákup v tomto obchode. Tovar mi bol doručený v deklarovanom termíne.

IP adresa: 195.168.52.146
nákup odporúčam
recenzia
DJ 28.12.2015 20:57

Bol to môj prvý nákup v tomto obchode. Tovar mi bol doručený v deklarovanom termíne.

IP adresa: 217.12.49.50
nákup odporúčam
recenzia
Dubček 18.12.2015 21:34

Išlo o môj druhý nákup v tomto obchode. Tovar mi bol doručený v deklarovanom termíne.

IP adresa: 176.118.111.89
nákup odporúčam
recenzia
ryšavka 17.12.2015 19:23
recenzia
- cena
- termín dodania
- rýchly nákup
pozitiva
- prepravca (neoznačené vozidlo prepravnou spol., výbehový typ vozidla, uponáhľaný vodič/ prebierka tovaru)

Bol to môj prvý nákup v tomto obchode. Tovar mi bol doručený v deklarovanom termíne.

IP adresa: 195.91.23.143
nákup odporúčam
recenzia
Júlia 15.12.2015 22:45
recenzia
Rýchle dodanie, dobré zabalenie, super ceny, priehľadnosť stránky
pozitiva
Žiadne

Bol to môj prvý nákup v tomto obchode. Tovar mi bol doručený v deklarovanom termíne.

IP adresa: 109.230.41.190
nákup odporúčam
recenzia
Lubo 10.12.2015 20:00

Bol to môj prvý nákup v tomto obchode. Tovar mi bol doručený v deklarovanom termíne.

IP adresa: 46.229.235.76
nákup odporúčam
recenzia
Maca 10.12.2015 07:57
recenzia
široký sortiment tovaru za dobré ceny
pozitiva
tovar síce prišiel skoro a v poriadku, návod na obsluhu bol iba v polštine a nie k výrobku, ktorý som zakúpila

Bol to môj prvý nákup v tomto obchode. Tovar mi bol doručený v deklarovanom termíne.

IP adresa: 213.215.83.13
nákup odporúčam
recenzia
vera 09.12.2015 16:17

V tomto obchode nakupujem pravidelne. Tovar mi bol doručený v deklarovanom termíne.

IP adresa: 213.81.148.190
nákup odporúčam
recenzia
Misho 09.12.2015 09:30
recenzia
všetko šlo ako malo
pozitiva
nemám

Bol to môj prvý nákup v tomto obchode. Tovar mi bol doručený v deklarovanom termíne.

IP adresa: 195.91.12.250
nákup odporúčam
recenzia
ivan danyi 09.12.2015 06:53
recenzia
vsetko poriatku nakupujte
pozitiva
nema nic

Bol to môj prvý nákup v tomto obchode. Tovar mi bol doručený v deklarovanom termíne.

IP adresa: 185.26.182.38
nákup odporúčam
recenzia
safesgf 08.12.2015 23:03

Bol to môj prvý nákup v tomto obchode. Tovar mi bol doručený v deklarovanom termíne.

IP adresa: 78.98.54.41
nákup neodporúčam
recenzia
peter1975 08.12.2015 06:04
recenzia
Najnižšia cena na trhu
pozitiva
Veľmi dlhá dodacia lehota(9-dní),v obchode sa nedozviete ani orientačný termín dodania, len treba čakať.

Bol to môj prvý nákup v tomto obchode. Tovar mi zatiaľ nebol dodaný, ale sľúbený termín dodania zatiaľ neuplynul.

IP adresa: 85.237.234.44
nákup odporúčam
recenzia
DuSo 07.12.2015 20:08
recenzia
+++

Bol to môj prvý nákup v tomto obchode. Tovar mi bol doručený v deklarovanom termíne.

IP adresa: 213.151.236.165
nákup neodporúčam
recenzia
Ivan66 07.12.2015 11:00

Bol to môj prvý nákup v tomto obchode. Tovar mi bol doručený v deklarovanom termíne. Dodaný tovar bol poškodený.

IP adresa: 217.67.17.109
nákup odporúčam
recenzia
marian 07.12.2015 09:58
recenzia
cena
dostupnost
pozitiva
ziadne

Bol to môj prvý nákup v tomto obchode. Tovar mi bol doručený v deklarovanom termíne.

IP adresa: 195.168.22.210
nákup odporúčam
recenzia
anonym 07.12.2015 09:17

Bol to môj prvý nákup v tomto obchode. Tovar mi bol doručený v deklarovanom termíne.

IP adresa: 213.160.191.157
nákup odporúčam
recenzia
Ivan 07.12.2015 07:26

Išlo o môj druhý nákup v tomto obchode. Tovar mi bol doručený v deklarovanom termíne.

IP adresa: 195.91.19.181