Bezpečnosť domu - recenzie

Recenzie Bezpečnosť domu
recenzia
Rene Pelegrin 20.06.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Som proste s firmou spokojny a su tam najlepsie ceny a aj ceny za dopravu pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad
negativa
Nic

Každý produkt je undividualny a neda sa popisat produkt ked to gigastore nevyraba ale vyrobca danej veci :) Kupujem to co chcem takze len dobre veci :D

recenzia
Eman Straka 20.06.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Najvýhodnejšia cena a dodanie tovaru.
negativa
Zatiaľ nič

Splnil moje očakávanie.

recenzia
Marián 20.06.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Vyhovuje parametrami

Funguje bezchybne

recenzia
Pavol T 03.04.2019

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
darček pre mamu, dobrá cena, dosah

recenzia
mima 23.11.2018

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
kupovala som na základe recenzií pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, množstvo funkcií, jednoduchosť ovládania
negativa
neviem posúdiť, uvidíme koľko vydrží :-)

recenzia
mata 14.11.2018

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

recenzia
Jana 11.11.2018

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
jemny disagn, styl, pevny kryt vnutornej aj vonkajsej jednotky pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad
negativa
/

odporucam

recenzia
Praezision 26.10.2018

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Dizajn, farba, tovar splnil moje očakávania pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, množstvo funkcií, jednoduchosť ovládania

Tovar je presne taký aký som chcela, spokojnosť, vrelo odporúčam

recenzia
Erich 26.10.2018

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
životnosť senzora, displej koncentrácie, cena
negativa
zatiaľ sa nevyskytla zvýšená koncentrácia

OK

recenzia
s 17.10.2018

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, množstvo funkcií, jednoduchosť ovládania

recenzia
Dubcek 16.10.2018

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
zatial funguje pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

ok

recenzia
Júlia 24.08.2018

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu

recenzia
Veve 23.06.2018

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
biela farba pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad

zatiaľ iba pekne zabalený a dodaný, ešte nemáme nainštalovaný

recenzia
Jozef Hovorka 20.05.2018

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Je velmi prakticky. pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad
negativa
---

Vynikajuci.

recenzia
Slavo 20.04.2018

Celkové hodnotenie: 60 %

recenzia
Lahko a jednoducho montovatelny
negativa
Nakolko sa lahko montuje tak syn ho aj velmi jednoducho dokaze odtrhnut alebo prekrutit na opacnu stranu...

recenzia
Mária 20.04.2018

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Zvonček je praktický, má dosť veľký výber zvukov, funguje mi spoľahlivo, praktický. pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, množstvo funkcií, jednoduchosť ovládania

Spokojná som

recenzia
Matúš 22.02.2018

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
dizajn cena

Výborny splnil učel

recenzia
xx 17.02.2018

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
produkt v pohode,všetko funguje ako ma pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad
negativa
pripojenie dialkového a jedneho senzoru po opakovaných synchronizáciach z hlavnou jednotkou po načítaní qwer kódu nefunguje

neni to zázrak ale čo by ste čakali za tie peniaze myslím..dobré jablotron za 5x krát viac o nič lepší nie je..