NOBO FLIPCHART BARRACUDA MOBILE magnetický 1902386


Magnetický a stierateľný povrch pre prezentácie a brainstorming - Nastaviteľná výška (105 - 184 cm) pre pohodlné používanie - Posuvné háčiky a kovová lišta pre uchytenie bloku papiera


Tento flipchart v atraktívnom dizajne je skvelou voľbou do každej kancelárie, konferenčnej miestnosti či učebne. Vďaka svojmu magnetickému povrchu slúži nielen ako prezentovaná tabuľa, ale umožňuje aj pripojenie papierov alebo poznámok pomocou magnetov. Povrch tabule je navyše stierateľný za sucha, čo zjednodušuje jej opätovné použitie bez šmúh alebo stôp po markeroch.

Flipchart je vybavený praktickými posuvnými háčikmi a modernou kovovou lištou pre uchytenie bloku papiera, čo vám umožní ľahko vymieňať jednotlivé listy. Produkt je navyše vybavený kovovou odkladacou plochou, kde môžete položiť markery alebo ďalšie potreby. Výška tabule je pohodlne nastaviteľná v rozmedzí od 105 cm až do 184 cm, vďaka čomu si ju môže prispôsobiť v podstate každý užívateľ podľa svojich potrieb.

Čo sa týka stability, flipchart stojí na stabilnom základe, ktorý je ukončený piatimi nohami a zaisťuje dostatočnú oporu pri písaní. Navyše, tri z týchto nôh sú vybavené kolieskami s brzdami, čo poskytuje mobilitu aj vo výbave priestorov. Kolieska výrazne uľahčujú presun z jedného miesta na druhé a v prípade potreby ich možno aretovať.

Rozmery tabule sú 67.5 cm šírka a 100 cm výška, čo poskytuje dostatok miesta pre viditeľnú a zrozumiteľnú prezentáciu nápadov a informácií. Atraktivitu produktu umocňuje aj jeho modrá farba, ktorá púta pozornosť a pridáva estetický rozmer do funkčného pracovného prostredia.

Prednosti produktu:

* Magnetický a stierateľný povrch, ideálny pre prezentácie a brainstorming.

* Nastaviteľná výška (105 - 184 cm) pre pohodlné používanie rôznymi užívateľmi.

* Posuvné háčiky a moderná kovová lišta pre jednoduché a pohodlné uchytenie bloku papiera.

* Kovová odkladacia plocha pre markery a iné pomôcky.

* Stabilný základ s piatimi nohami pre pevné státie.

* Tri kolieska s brzdou pre ľahkú mobilitu a stabilné zafixovanie polohy.

* Primerané rozmery (67.5 x 100 cm) pre efektívnu vizualizáciu obsahu.

* Živá modrá farba dodáva produktu moderný a atraktívny vzhľad.

Všeobecné parametre

Dizajn

Ostatné

  • Kódy predajcov X1902386
    5028252250177
    5028252396608
    1902386
    WIZNOBFLI0001