Horúce čokolády a kakao
Čokoláda FOODNESS Nugátová 15x30g Návod na prípravu: Postupne pridajte obsah papierového sáčka do 120ml mlieka a premiešajte. Za stáleho miešania ohrievajte až k bodu varu, kým nedosiahnete ...
Čokoláda FOODNESS Tmavá 15x30g Návod na prípravu: Postupne pridajte obsah papierového sáčka do 120ml mlieka a premiešajte. Za stáleho miešania ohrievajte až k bodu varu, kým nedosiahnete ...
Čokoláda FOODNESS Klasická 500g Návod na prípravu: Postupne pridajte obsah papierového sáčka do 120ml mlieka a premiešajte. Za stáleho miešania ohrievajte až k bodu varu, kým nedosiahnete ...
Foodness Ženšen a matcha pre Dolce Gusto 10ks Nápoj, ktorý obsahuje všetky vlastnosti ženšenu a výhody matcha čaju. Nápoj bohatý na vitamíny, beta karotény,obsahuje vysoké množstvo L- theanínu. ...
Foodness Zelená káva s ganodermou pre Dolce Gusto 10ks Extrakt zelenej kávy a extrakt z Ganodermy sa vyznačuje protizápalovými, detoxikačnými, imunostimulačnými vlastnosťami. Je bohatý na ...
Foodness Ženšen pre Dolce Gusto 10ks Ženšen zvyšuje schopnosť tela vyrovnať sa so stresom zlepšením funkcie imunitného, endokrinného a nervového systému. Energický nápoj s jemným karamelom a ...
Foodness Macaccino pre Dolce Gusto 10ks Maca, známa aj ako žerucha peruánska je rastlina z peruánskych Ánd, ktorá je známa pre svoje vynikajúce vlastnosti na zmiernenie stresu.Maca a čokoláda ...
Foodness Ženšen káva 10x20g Ženšen zvyšuje schopnosť tela vyrovnať sa so stresom zlepšením funkcie imunitného, endokrinného a nervového systému. Energický nápoj s jemným karamelom a vanilkovou ...
Foodness Zelená káva s ganodermou 10x20g Extrakt zelenej kávy a extrakt z Ganodermy sa vyznačuje protizápalovými, detoxikačnými, imunostimulačnými vlastnosťami. Je bohatý na vitamíny, minerály a ...
Hustá krémová horúca čokoláda od firmy Pellini, ktorá čokoládu vyrába vo vlastnej produkcii.
Vilgain Kakao je kakaový prášok z nepražených kakaových bôbov odrody Criollo pochádzajúcich z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva v Peru.
Bio Nebio Kakao plné chuti BIO má výraznú chuť aj vôňu vďaka vyššiemu obsahu kakaového masla a tzv. holandskému spôsobu spracovania – alkalizácii.