Vyberte najpredávanejšie produkty kategórie horúce čokolády a kakao kakao ✅ Hľadajte podľa parametrov ✅ Najlacnejšie na NajNakup.sk ✅ Alpro, Dolce vita, Lyra, Severka, Wolfberry a iné
Filtre:
Zoradiť podľa:
Druh zobrazenia: zoznam zoznam dlaždice dlaždice obrázky obrázky
top 1
200 g Kakao

Kakaový prášok v Bio kvalite (z ekologického poľnohospodárstva). Podľa chuti a potreby. Na prípravu nápoja alebo na varenie a pečenie, v množstve podľa chuti resp. prislúchajúcich receptov. ...

od 4.37
ponúkajú 3 obchody Kde kúpiť
top 2
-19%
250 g Kakao

BIO Kakaový prášok vyrobený z odtučneného kakaového prášku tej najvyššej biologickej kvality a 12%-ným obsahom kakaového masla. Okrem skvelej chuti vás obohatí aj o poriadnu dávku vitamínov, ...

od 3.95
ponúkajú 3 obchody Kde kúpiť
top 3
250 g Kakao

Výborné klasické kakao Van Houten ktoré pochádza z Holandska. Obsah: 250g Zloženie: Kakaový prášok, regulátor kyslosti Dovezené z Nemecka

top 4
150 g Kakao

Popis: Jemne mletý nealkalizovaný prášok z nepražených ekvádorských kakaových bôbov. Kakaovník pochádza z Amazónie a archeologické nálezy naznačujú, že kakao sa na území dnešného Ekvádoru ...

top 5
400 g Kakao

BIO Kakao je 100 % odtučnený kakaový prášok v nekompromisnej kvalite. Pýši sa obsahom bielkovín a vlákniny prospešnej pre optimálne trávenie. Zároveň očarí podmanivou čokoládovou vôňou, ktorá je ...

top 6
-10%
200 g Kakao

BIO Kakao je 100 % odtučnený kakaový prášok v nekompromisnej kvalite. Pýši sa obsahom bielkovín a vlákniny prospešnej pre optimálne trávenie. Zároveň očarí podmanivou čokoládovou vôňou, ktorá je ...

top 7
250 g Kakao

Bio raw Nepražený kakaový prášok Raw kakaový Prášok sa získava z nepražených kakaových bôbov odrody Arriba, a to lisovaním kakaových bôbov procesom za studena. Pri výrobnom procese sa suroviny ...

top 8
150 g Kakao

Vilgain Kakao je kakaový prášok z nepražených kakaových bôbov odrody Criollo pochádzajúcich z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva v Peru.

top 9
150 g Kakao

Bio Nebio Kakao plné chuti BIO má výraznú chuť aj vôňu vďaka vyššiemu obsahu kakaového masla a tzv. holandskému spôsobu spracovania – alkalizácii.