Najnakup.sk pre Vás vyberá zaujímavé ponuky eshopov
Príručka na vypracovanie plánu správnej výrobnej praxe (HACCP) (Ján Ondrejka a kolektív)
Na základe požiadaviek z praxe spracoval MUDr. Ondrejka publikáciu Príručka pre uplatnenie princípov HACCP pri výrobe mäsa a ...
Príručka na vypracovanie plánu správnej výrobnej praxe (HACCP) (Ján Ondrejka a kolektív)
Na základe požiadaviek z praxe spracoval MUDr. Ondrejka publikáciu Príručka pre uplatnenie princípov HACCP pri výrobe mäsa a mäsových výrobkov. Predkladaná publikácia MUDr. Jána Ondrejku a kol. je pre čitateľa vhodne doplnená veľmi dôležitými formulármi o vykonávaní sanitácie, dezinfekcie, osobnej ...
6 dni
o obchode
email
18.45 €
Kamenné predajne s daným sortimentom
zobrazovanie pre pozíciu
Najlacnejšie ponuky pre Epos Príručka na vypr.plánu správnej výr.praxe-mäso Ondrejka Ján
Poľnohospodárstvo, potravinárstvo, lesníctvo: áno, Dane, účtovníctvo: áno, Jazyk: Slovenský, Počet strán: 280 strán, Náučná a odborná: áno
Všeobecné parametre
- Výrobca Epos
- knihy epos
- Ean 9788080576059
- Náučná a odborná
- Poľnohospodárstvo, potravinárstvo, lesníctvo
- Dane, účtovníctvo
- Uvedenie na trh 2015
Ostatné
- Jazyk Slovenský
- Počet strán 280 strán
-
Kódy predajcov
9788080576059