Múky VINH THUAN
Kukuričný škrob sa používa na zahusťovanie a viazanie potravín, ako aj na obaľovanie pred smažením. Je bezlepkový a často sa používa v kuchyni na prípravu omáčok, polievok, dezertov a ďalších ...
Tapioka škrob je veľmi škrobový a má vysokú schopnosť zahusťovať a želatínovať. Používa sa v mnohých kuchyniach na zahusťovanie omáčok, polievok a dezertov, ako je napríklad tapióka puding. Je ...
Bánh bột lọc sa zvyčajne plní mletým bravčovým mäsom, krevetami a niekedy aj hubami. Tieto plnené koláčiky sa varia alebo párujú, a potom sa podávajú s omáčkami, ako napríklad rybou omáčkou. Bánh ...
Vietnamský langoš Quẩy (vietnamsky Bánh Quẩy) sú vietnamský výrobok, ktorý chuťovo veľmi podobný langoš. Ale quẩy sú dlhé, chrumkavé prúžky cesta, ktoré sa obvykle podávajú s jarnou cibuľkou a ...