Obilniny
Zloženie Mrlík čílsky (Chenopodium quinoa). Návod na použitie Pred varením prepláchnite. Zalejte vriacou vodou (pomer 2:1 - 2 diely vody na 1 diel quinoy). Varte po dobu 14-18 minút. Tabuľka ...
Quinoa čierna - prirodzene bezlepková pseudoobilnina, ktorá prekvapí svojím širokým využitím v kuchyni Quinoa čierna známa tiež pod názvom mrlík čílsky je obľúbená prirodzene bezlepková ...
BIO Quinoa - prirodzene bezlepková a výživná obilnina s obsahom všetkých 9 esenciálnych aminokyselín BIO Quinoa je bezlepková obilnina a superpotravina, ktorá sa vyznačuje vysokým obsahom ...
Zloženie Hrubá pšeničná krupica, voda. Návod na použitie Kuskus zalejte vriacou vodou (pomer 2:1 - 2 diely vriacej vody k 1 dielu kuskusus). Prikryte a nechajte 10-15 minút postáť. Tabuľka ...
Mak modrý - nemleté olejnaté semienka s lahodnou chuťou a vysokým obsahom vlákniny, ktoré sa vo vašej kuchyni rozhodne nestratia Mak modrý patrí medzi populárne suroviny so širokým spektrom ...
Miso je fermentovaná vyzretá pasta zo sóje, jačmeňa, ryže alebo iného obilia.
PROBIO Čirok loupaný 500g BIO od Probio na GigaLekáreň.sk za 2.6 €.
COUNTRY LIFE BIO vločky amarantové 250g Zloženie Vločky amarantové*. Môže obsahovať glutén, arašidy, sóju, škrupinové plody a sezam. *produkt kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva ...
Bulgur sa môže pripravovať na sladko i na slano a v pokrmoch dobre nahradí alebo doplní ryžu. Uvaríte s ním voňavý pilaf alebo rýchly šalát tabouleh. Bulgur sa hodí aj na prípravu fašírok, ...
Kamut je stará odroda pšenice, ktorá nebola v priebehu storočí šľachtená. Má široké využitie v kuchyni. Vyrobíte si z nej celozrnnú múku alebo ju môžete uvariť ako prílohu. Hodí sa tiež ako ...
Mliečna plantážová čokoláda vyrobená z najlepšieho jemného aromatického kakaa vypestovaného v Papuy-Novej Guiney, v oblasti Madang. Táto čokoláda vyniká svojou vyváženou krémovú a karamelovou ...
Mliečna plantážová čokoláda vyrobená z najlepšieho jemného aromatického kakaa vypestovaného v Papuy-Novej Guiney, v oblasti Madang. Táto čokoláda vyniká svojou vyváženou krémovú a karamelovou ...
Iahly sú šetrne olúpané zrnká prosa siateho. Sú dobre stráviteľné, výživné, veľmi chutné a navyše prirodzene bezlepkové. Jáhly sa môžu…
Žito vám dodá húževnatosť a silu. Jedli ho už starí Slovania. Ľudia, ktorí jedia raž, majú vraj odolný imunitný systém. Uvarte si ho ako prílohu či v kombinácii s ryžou, veľmi dobre chutí ...
Popis: Basmati ryža získala svoj názov podľa svojej príjemnej vône. Basmati znamená v sanskrte "voňavá". Zrno tejto ryža je štíhle a podlhovasté a po uvarení sypké. Basmati biela je mechanicky ...