TECE Sprchový žľab Drainline 85 cm nerez lesk 600900

TECE Sprchový žľab Drainline 85 cm nerez lesk 600900
TECE Sprchový žľab Drainline 85 cm nerez lesk 600900
it

Elegantný dizajn - Robustné telo z nehrdzavejúcej ocele - Tesnenie Seal System - Vnútorný spád pre rýchly odtok - Ľahká inštalácia - Obsah balenia - Odolná nerezová farba


Sprchový žľab TECEdrainline predstavuje moderné a efektívne riešenie odvodu vody v sprchových kútoch a kúpeľniach. Tento elegantný žľab bez roštu je navrhnutý s rovnou stavebnou dĺžkou 900 mm a celkovou stavebnou dĺžkou 911 mm. Vyznačuje sa integráciou tesniacej pásky Seal System, ktorá zabezpečuje spoľahlivé a vodotesné spojenie s kompozitným tesnením, zaručujúc tak dlhú životnosť a bezproblémovú funkčnosť.

Obsah balenia zahŕňa telo žľabu vyrobené z leštenej nehrdzavejúcej ocele (materiál 1.4301, inak známy aj ako 304), ktoré je kombinované s prírubou a určené pre inštaláciu do náteru. Súčasťou je aj tesniaca páska Seal System s kašírovaním, ktoré umožňuje jej priame nalepenie na prírubu žľabu a je kompatibilné s tekutou alebo fóliovou hydroizoláciou. Balenie obsahuje tiež staviteľné podpory pre jednoduchú inštaláciu žľabu vo výstavbe a pre prípad potreby aj na ukotvenie voliteľných montážnych podpier. Žľab je doplnený o stredový odpad pre napojenie sifónu a vnútorný spád, ktorý podporuje rýchly a efektívny odtok vody a zároveň zabezpečuje samočistiaci účinok. Tesnenie v balení zaručuje dokonalú hydroizoláciu.

Farba žľabu je nerez, čo pridáva na estetickej hodnote a zaisťuje ľahkú údržbu a odolnosť voči korózii.

Prednosti produktu:

  • Elegantný dizajn bez roštu vhodný pre moderné kúpeľňové priestory
  • Robustné telo žľabu vyrobené z leštenej nehrdzavejúcej ocele
  • Tesnenie s integrovanou technológiou Seal System pre testované a certifikované spojenie
  • Vnútorný spád pre efektívny odtok vody a samočistiaci efekt
  • Staviteľné podpory pre ľahkú inštaláciu
  • Obsah balenia zahŕňa všetko potrebné pre montáž
  • Estetická nerezová farba, ktorá je odolná voči korózii a ľahká na údržbu

Všeobecné parametre

Dizajn

Ostatné

  • Kódy predajcov 600900
    4027255009493