recenzia
Vladislav Baklanov 17.05.2022

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Kvalita vyrobku... pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, jednoduchosť ovládania

Vyborne.

recenzia
Števo 02.07.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
dobrá podľa očakávanie pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, jednoduchosť ovládania, univerzálnosť použitia

recenzia
Palinko 30.11.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Kvalita a funkčnosť predčí cenu

recenzia
juliana 30.11.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
funkčný a lacný. Pákový rezač pracuje presne, zastrihávač má 4 funkcie - preforácia a vlnkovaný rez je super
negativa
zastrihávač nie je presný - plastové koliesko sa pri rezaní preklápa z jednej strany na druhú, čo ovplyvňuje presnosť rezu. To platí aj pre funkciu "pokrčenie" - vzhľadom k nepresnosti je nepoužiteľná!

Pravdepodobne by som túto rezačku kúpila napriek nepresnosti pri multifunkčnom zastrihávači tak či tak.

recenzia
Richard 29.06.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
dizajn a funkčnosť
negativa
chcel som menšiu iba na A4, ale asi sa nevyrábajú

som sním spokojný, splnil moje očakávanie.

recenzia
ff 26.07.2018

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, jednoduchosť ovládania, univerzálnosť použitia, sortiment rezov

recenzia
Lubo 20.05.2018

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Spolahlivost,kvalita. pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, jednoduchosť ovládania, univerzálnosť použitia, sortiment rezov

Profi kvalita.

recenzia
Marian Martinkovic 06.01.2018

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, univerzálnosť použitia, sortiment rezov

recenzia
zajoj 06.01.2018

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, jednoduchosť ovládania

recenzia
snurka 11.11.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Dobrá cena, vyzerá ok. nie je to profi rezačka, na domáce použitie dúfam vydrží. Hlavná časť, doska je z plastu, ale je to pevné.
negativa
bolo to treba poskladať, možno netechnický typ by to nezvládol

fajne

recenzia
Jozef 03.11.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
rýchlosť doručenia,dostupnosť tovaru, ktorý v blízkom okolí nie je dostupný,
negativa
žiadne

super

recenzia
johny 03.11.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad, jednoduchosť ovládania, univerzálnosť použitia

Za dsnu cenu velmi slusna kvalita

recenzia
M 03.11.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Kvalitné a presné rezanie, jednoduchá obsluha. pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, univerzálnosť použitia

recenzia
Gabi 03.11.2017

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
kvalita návodu, dizajn,vzhľad, univerzálnosť použitia

recenzia
Jana 16.01.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
s rezačkou som spokojná, pri častou využívaní sa nôž do roka otupí, za tú cenu to však nevadí.

recenzia
Majkovic147 12.10.2016

Celkové hodnotenie: 60 %

recenzia
kvalita návodu, dizajn,vzhľad, jednoduchosť ovládania, univerzálnosť použitia, sortiment rezov

recenzia
Nikol 22.06.2016

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
jednoduchosť ovládania, univerzálnosť použitia, sortiment rezov, pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad