Autentická cejlónska škorica bio kvality - Ideálna hmotnosť 40 g pre bežné použitie - Prináša zemitú a drevitú chuť do množstva pokrmov - Hodí sa k sladkým aj slaným jedlám
BIO Škorica cejlónska mletá podporuje chuť do jedla , zlepšuje trávenie , pôsobí proti nadúvaniu , prispieva k rozširovaniu ciev a znižovanie krvného tlaku . Dátum exp.: 31.05.2024
Pravá škorica cejlónska /Cinnamon zeylanicum - verum / je korenie získané z vnútornej kôry Škoricovníka cejlónskeho. Pestuje sa v Srí Lanke a v južnej Indii. Má sladkastú chuť, jej cena v Číne ...
Škorica cejlonská mletá BIO 50 g Wolfberry ako korenie je dlhodobo známa aj v našich krajinách. \n\n Složení: Skořice cejlonská (Cinnamomum zeylanicum) mletá BIO 100% \n\n ve 100g ...
Najtelo Cejlónska škorica DOYPAK 100 g Škorica je korenie získané z vnútornej kôry Škoricovníka cejlónskeho, Cinnamomum zeylanicum, celoročne zeleného neveľkého stromu dorastajúceho do výšky 10 – ...
BIO Škorica cejlónska mletá podporuje chuť do jedla , zlepšuje trávenie , pôsobí proti nadúvaniu , prispieva k rozširovaniu ciev a znižovanie krvného tlaku . Dátum exp.: 31.05.2024
BIO Škorica cejlónska mletá sa vyrába zo Škoricovníka cejlónskeho, ktorý rastie na Srí Lanke a považuje sa za najkvalitnejší zdroj škorice. Je typická pre svoju sladkú chuť a hodí sa na dochutenie pokrmov i nápojov.
Pravá škorica cejlónska /Cinnamon zeylanicum - verum / je korenie získané z vnútornej kôry Škoricovníka cejlónskeho. Pestuje sa v Srí Lanke a v južnej Indii. Má sladkastú chuť, jej cena v Číne bola istý čas vyššia ako cena zlata. Prehrieva organizmus, stimuluje krvný obeh a tým aj činnosť srdca a ...
viac..
Pravá škorica cejlónska /Cinnamon zeylanicum - verum / je korenie získané z vnútornej kôry Škoricovníka cejlónskeho. Pestuje sa v Srí Lanke a v južnej Indii. Má sladkastú chuť, jej cena v Číne bola istý čas vyššia ako cena zlata. Prehrieva organizmus, stimuluje krvný obeh a tým aj činnosť srdca a dýchanie. Prostredníctvom tepla privádza energiu do tela, dokonca samotná vôňa škorice stimuluje činnosť mozgu. Je to korenina s vysokým obsahom polyfenolov - chemických zlúčenín, ktoré zodpovedajú za jej charakteristickú farbu. Okrem schopnosti farbenia majú polyfenoly viacero zdraviu prospešných účinkov - pôsobia protizápalovo, zabraňujú rakovinotvorným procesom a chránia obehový systém, srdce a cievy. Spomedzi všetkých potravín zaujme škorica šieste miesto s najvyššou antioxidačnou schopnosťou. Znamená to, že je úspešná v boji proti nebezpečným voľným radikálom v tele, ktoré vznikajú predovšetkým následkom stresu, znečisteného životného prostredia, nevhodnej stravy či poruchách trávenia. Máme 2 hlavné typy škorice - Škorica ceylónska a čínska (cassia), ktorá je cenovo dostupnejšia, ale chuťou a arómou sa čínska škorica nedá s ceylónskou porovnať. Okrem toho obsahuje oveľa viac látky zvanej kumarín. Škorica má vysoký obsah bioaktívnych látok /polyfenoly, flavonoidy, kyselyna laurová, kyselina škoricová/, ktoré zlepšujú využitie glukózy bunkou a spomaľujú vylučovanie rýchlych, jednoduchých cukrov do krvného obehu. Pravidelné zaradenie škorice do jedálnička môže byť účinnou
Skořice je kůra skořicovníku, která se sloupne, usuší a používá se jako koření. Její zemito-dřevitá a zároveň sladká chuť se hodí k mléčné rýži, kompotu a koláči. Velmi dobře harmonizuje také se všemi
Najtelo Cejlónska škorica DOYPAK 100 g Škorica je korenie získané z vnútornej kôry Škoricovníka cejlónskeho, Cinnamomum zeylanicum, celoročne zeleného neveľkého stromu dorastajúceho do výšky 10 – 15 metrov, patriaceho do čeľade Vavrínovitých – Lauraceae. Pestuje sa v Srí Lanke a v južnej Indii. ...
viac..
Najtelo Cejlónska škorica DOYPAK 100 g Škorica je korenie získané z vnútornej kôry Škoricovníka cejlónskeho, Cinnamomum zeylanicum, celoročne zeleného neveľkého stromu dorastajúceho do výšky 10 – 15 metrov, patriaceho do čeľade Vavrínovitých – Lauraceae. Pestuje sa v Srí Lanke a v južnej Indii. Škorica má príjemnú sladkastú chuť s typickou nezameniteľnou arómou.
\n\n\n\nBrainMax Pure Skořice Cejlonská BIO mletá, 100 g\nCejlonská skořice je jediná pravá skořice, která existuje. Oproti ostatním druhům skořice má jen stopové množství kumarinu. Co je přírodní tox
Škorica je niečo pre maškrtníkov. Zemito-drevitá chuť sa hodí k mliečnej ryži, kompótu do koláčov. Veľmi dobre harmonizuje aj so všetkými druhmi sušeného ovocia. V tomto zmysle odporúčame sladký pokrm Cous-cous so sušeným ovocím, jablkami, škoricou a citrónovou šťavou. Ale tiež marhuľové knedle sú ...
viac..
Škorica je niečo pre maškrtníkov. Zemito-drevitá chuť sa hodí k mliečnej ryži, kompótu do koláčov. Veľmi dobre harmonizuje aj so všetkými druhmi sušeného ovocia. V tomto zmysle odporúčame sladký pokrm Cous-cous so sušeným ovocím, jablkami, škoricou a citrónovou šťavou. Ale tiež marhuľové knedle sú so škoricou neodolateľné. Štipka hnedého prášku navonia čokoládové nápoje a kávu. Škorica je tiež súčasťou mnohých arabských a indických korenených zmesí. Štipka korenia je výhrou pre každé jahňacie. Škorica posilňuje žalúdok, povzbudzuje trávenie a chuť do jedla. Pôsobí antibakteriálne, potlačuje zvracenie, pomáha pri chrípke a prechladnutí. Celkovo posilňuje, harmonizuje, prekrvuje, stimuluje a povzbudzuje. Bio. Zloženie: 100% Bio cejlonská škorica mletá. Výživové hodnoty v 100g výrobku: Energia: 910Kj / 220kcal Bielkoviny: 3,8g Sacharidy: 25,6g (z toho cukry: 0,0g) Tuky: 0,0g (z toho nasýtené: 0,0g) Vláknina: 51,3g Soľ: 0,0g Referenčný príjem priemernej dospelej osoby (8400kJ/2000kcal) Skladovanie: Po každom otvorení sáčok dôkladne uzavrite. Skladujte na suchom a chladnom mieste. Krajina pôvodu: mimo EU .
Škorica je niečo pre maškrtníkov. Zemito-drevitá chuť sa hodí k mliečnej ryži, kompótu do koláčov. Veľmi dobre harmonizuje aj so všetkými druhmi sušeného ovocia. V tomto zmysle odporúčame sladký pokrm Cous-cous so sušeným ovocím, jablkami, škoricou a citrónovou šťavou. Ale tiež marhuľové knedle sú ...
viac..
Škorica je niečo pre maškrtníkov. Zemito-drevitá chuť sa hodí k mliečnej ryži, kompótu do koláčov. Veľmi dobre harmonizuje aj so všetkými druhmi sušeného ovocia. V tomto zmysle odporúčame sladký pokrm Cous-cous so sušeným ovocím, jablkami, škoricou a citrónovou šťavou. Ale tiež marhuľové knedle sú so škoricou neodolateľné. Štipka hnedého prášku navonia čokoládové nápoje a kávu. Škorica je tiež súčasťou mnohých arabských a indických korenených zmesí. Štipka korenia je výhrou pre každé jahňacie. Škorica posilňuje žalúdok, povzbudzuje trávenie a chuť do jedla. Pôsobí antibakteriálne, potlačuje zvracenie, pomáha pri chrípke a prechladnutí. Celkovo posilňuje, harmonizuje, prekrvuje, stimuluje a povzbudzuje. Bio. Vegan. Bez sladidla. RAW. Účinky: Škorica posilňuje žalúdok, povzbudzuje trávenie a chuť do jedla. Pôsobí antibakteriálne, potlačuje zvracenie, pomáha pri chrípke a prechladnutí. Celkovo posilňuje, harmonizuje, prekrvuje, stimuluje a povzbudzuje. Zloženie: 100% Bio cejlonská škorica mletá. Výživové hodnoty v 100g výrobku: Energia: 910Kj / 220kcal Bielkoviny: 3,8g Sacharidy: 25,6g (z toho cukry: 0,0g) Tuky: 0,0g (z toho nasýtené: 0,0g) Vláknina: 51,3g Soľ: 0,0g Referenčný príjem priemernej dospelej osoby (8400kJ/2000kcal) Skladovanie: Po každom otvorení sáčok dôkladne uzavrite. Skladujte na suchom a chladnom mieste. Krajina pôvodu: India.
Škorica je niečo pre maškrtníkov. Zemito-drevitá chuť sa hodí k mliečnej ryži, kompótu do koláčov. Veľmi dobre harmonizuje aj so všetkými druhmi sušeného ovocia. V tomto zmysle odporúčame sladký pokrm Cous-cous so sušeným ovocím, jablkami, škoricou a citrónovou šťavou. Ale tiež marhuľové knedle sú ...
viac..
Škorica je niečo pre maškrtníkov. Zemito-drevitá chuť sa hodí k mliečnej ryži, kompótu do koláčov. Veľmi dobre harmonizuje aj so všetkými druhmi sušeného ovocia. V tomto zmysle odporúčame sladký pokrm Cous-cous so sušeným ovocím, jablkami, škoricou a citrónovou šťavou. Ale tiež marhuľové knedle sú so škoricou neodolateľné. Štipka hnedého prášku navonia čokoládové nápoje a kávu. Škorica je tiež súčasťou mnohých arabských a indických korenených zmesí. Štipka korenia je výhrou pre každé jahňacie. Škorica posilňuje žalúdok, povzbudzuje trávenie a chuť do jedla. Pôsobí antibakteriálne, potlačuje zvracenie, pomáha pri chrípke a prechladnutí. Celkovo posilňuje, harmonizuje, prekrvuje, stimuluje a povzbudzuje. Bio. RAW. Vegan. Bez lepku. Bez laktózy. Bez GMO. Bez sóje. Účinky: škorica posilňuje žalúdok, povzbudzuje trávenie a chuť do jedla. Pôsobí antibakteriálne, potlačuje zvracenie, pomáha pri chrípke a prechladnutí. Celkovo posilňuje, harmonizuje, prekrvuje, stimuluje a povzbudzuje. Použitie: škorica sa používa ako vonná prísada do sladkých jedál, niektorých druhov čokolády a kávy kapuccino. Pridáva sa do kakaa, likérov a je ťažké si predstaviť jablkový koláč bez škorice. Škorica dodáva príjemnú vôňu kompótom. Škorica je jedným z mála korení ktoré môže byť konzumované priamo. Zloženie: 100% cejlonská škorica mletá z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva. Výživová hodnota v 100g výrobku: Energia: 887Kj / 216kcal Bielkoviny: 3,7g Sacharidy: 18,9g Tuky: 0,3g (z