MARIMEX Piesková filtrácia ProStar 4m3/h

MARIMEX Piesková filtrácia ProStar 4m3/h
5x
MARIMEX Piesková filtrácia ProStar 4m3/h
  • MARIMEX Piesková filtrácia ProStar 4m3/h
  • MARIMEX Piesková filtrácia ProStar 4m3/h
  • MARIMEX Piesková filtrácia ProStar 4m3/h
  • MARIMEX Piesková filtrácia ProStar 4m3/h
  • MARIMEX Piesková filtrácia ProStar 4m3/h

Efektívne odstraňovanie drobných nečistôt z vody v bazénoch do 20 m^3 - Výkonné čerpadlo s príkonom 200 W vybavené odvodňovacím ventilom - Kompatibilita s hadicami s priemerom 32 a 38 mm


Piesková filtrácia ProStar 4 je systém na čistenie vody v bazénoch inšpirovaný prirodzenými filtráčnymi procesmi v Zemi. Princip fungovania je založený na tom, že voda preteká kremičitým pieskom uloženým vo filtračnej nádobe, ktorý zachytáva jemné nečistoty a do bazéna sa následne vracia čistá, filtrovaná voda. Je dôležité dbať na pravidelnú údržbu a vykonávať preplach filtrácie minimálne raz týždenne, aby bol piesok schopný si udržať svoje filtráčné vlastnosti.

Filtračná nádoba filttračného systému pojme 17 kg filtračného piesku a je vyrobená z vysoko kvalitného, odolného a bezšvového polypropylénu (PP). Tento materiál zabezpečuje odolnosť voči korózii a chemikáliám používaným v bazénovej vode. K systému patrí motor čerpadla s príkonom 200 W, tlakomer, 6cestný ventil pre jednoduchú obsluhu, ktorý je integrovaný priamo vo veku nádoby, a odvodňovací ventil pre pohodlnú manipuláciu s vodou. Všetky súčasti sú skonštruované tak, aby spĺňali prísne technické normy.

Dôležité upozornenie: V balení nie je zahrnutý filtračný piesok ani hadice. Pre optimálne využitie pieskovej filtrácie ProStar 4 je potrebné dokúpiť hadice s priemerom 32 a 38 mm.

Prednosti produktu:

  • Efektívne odstraňovanie drobných nečistôt z vody v bazénoch do 20 m^3
  • Výkonné čerpadlo s príkonom 200 W vybavené odvodňovacím ventilom
  • Kompatibilita s hadicami s priemerom 32 a 38 mm
  • Vyrobené z odolného polypropylénu, odoláva korózii a bežným chemikáliám
  • Ľahko ovládateľný 6cestný ventil zabudovaný do veka filtrácie
  • Prísne dodržiavanie technických noriem a kontrola kvality produktu

Obsah balenia:

  • Piesková filtrácia
  • Užívateľský návod

Farba produktu: Piesková

Vyhotovenie: Pieskové filtre

Všeobecné parametre

Vlastnosti

Dizajn

Ostatné

  • Kódy predajcov 8590517006685
    10600003
    963994
recenzia
POPPY 05.07.2015

Celkové hodnotenie: 20 %

negativa
Po roku mi praskla spojovacia hadica medzi filtrom a čerpadlom,zalialo mi celú šachtu vrátane motora čerpadla.motor to prežil,ale začal byť hlučný.Kúpil som náhradnú prepojku-cena cca 10,-€ v Marimexe BA.Tento rok mi praskla prepoj.hadica znova,znova mi zalialo šachtu aj s motorom,no tentokrát to motor neprežil.Ani sa nepokúšajte v Marimexe niečo reklamovať-platí pravidlo my nič-my muzikanti.

Rozhodne nekupovať!!!!!

recenzia
Dušan 14.07.2011

Celkové hodnotenie: 100 %

negativa
Po nainštalovaní som mierne pohýbal hadicou na prívode (prívod z krehkej umelej hmoty) a prívod sa praskol. Náhradný sa nedá zohnať (posielal som e-mail aj priamo na firmu Marimex - za 15 dní mi ešte nestihli odpovedať)

Pokiaľ to bolo funkčné, tak na ten menší bazén 3,6 x 0,9 to v pohode stačí.

recenzia
Pipi 28.06.2015

Zdravím,tá filtrácia vôbec nefunguje tak ako by mala. Výrobca to nedoriešil. Špina vysávaná zo dna sa vám vracia späť do bazéna. Chýba otvor v časti za prepážkou kadiaľ by sa vám vracala čistá voda do bazéna. Zamyslite sa nad tým,dá to logiku.

recenzia
maroš 28.03.2011

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
Dizajn by som radšej nehodnotil,farba je super,tvar by mohol byť mierne zmodernizovaný,funkcie doposial neodskúšané/nie je ešte nainštalovaný/,ale podla návodu v poriadku,ostatné v poriadku.
negativa
Chýbajúce spony na hadice,chýba ochranný kryt na motor proti dažďu.

inak v pohode.

recenzia
Alexandra 07.08.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Dobrá cena

O.k.

recenzia
Dzaroo 27.07.2011

Celkové hodnotenie: 100 %

Je super

recenzia
zákazník 14.08.2011

neviem na základe čoho hodnotíte že je super???
ale moja skúsenosť je že som kúpil výrobok z označením : strašne málo muziky za strašne veľa peňazí !!!
15 rokov mám bazén 4m priemer / 90cm 15 rokov filtrujem kartušovou filtráciou na báze molitanu stačí 3x za deň molitán preprať pod čistou vodou a voda je ako kryštál!!! Podotýkam spotreba je len 50W!!!
ProStar 4 stojí niekoľkokrát viac + treba dokúpiť piesok a spotreba je 250W pýtam sa kde je ten výsledok ? keď ani po dvoch dňoch bazén neni číry ???!!!
Samozrejme používam chlór, vlnkovač a originál piesok 0,6 -1,4 mm
Očakával som že zapnem filtráciu na 2 hod . denne a voda je čistá no ale ak to tak nie je tak na čo takú filtráciu ???

Samozrejme preplach filtra som robil výsledok nula!!!

recenzia
Dzaroo 15.08.2011

Ja neviem ako pouzivate pieskovú filtraciu ale ja ju zapnem dva razy za týžden a ci prsí a ci je poekne voda je cistá a pouzivam iba savo lebo mam vodu zo studne. Je pravda ze kartusova zozere menej elektriky ale po dvoch týždnoch som musel vodu v bazene vymeniť. Teraz mam vodu napustenú 4 mesiac a je uplne cista. Najprv sa to treba naučiť pouzivat a potom a nie pisat blbosti. Ďakujem.

recenzia
kuky 10.05.2013

Mne vydržala 2.roky(po záruke) a je po nej,strieka pod ventilom,ked prepnem s prania piesku(4) na filtráciu(1),voda stále tečie ako z prepierania. Môžem kúpiť novú.Prave pozerám tú novšiu verziu ProStar 6. Inak voda čistá,no filtrácia mi ide v kuse od rána 8.00 do večera 19.00.!!! Bazen 3,6 x 0,9.A 200€ v pr...

recenzia
Jozef Stofan 08.05.2016

na filtri 6-cestneho ventila je 7 poloh, ktora poloha je na co ?