TEFAL sekáčik 5 seccond chopper 900 ml K1320404


Rýchle sekanie rôznych typov surovín - Vysoko odolné nože s chytrým vodidlom - Presné ovládanie jemnosti sekania - Bez závislosti na elektrine, manuálny pohon


Ručný sekáčik Tefal 5 Second Chopper K1320404 ponúka revolučný spôsob krájania s objemom 900 ml, ktorý zásadne uľahčuje prípravu domácich pokrmov. Tento ručne poháňaný sekáčik vám umožní nasekať rôzne suroviny na požadovanú veľkosť s absolútnou presnosťou a rýchlosťou. S jeho pomocou prichádzajú na rad jednoduchosť a rýchlosť, a to pri príprave zdravých jedál. Sekáčik Tefal je vybavený nezávislými nerezovými nožmi, ktoré zaručia jednoduché a efektívne použitie. Na rozdiel od elektrických pomôcok nevyžaduje pripojenie k elektrickej zásuvke ani batérie, čo ešte podčiarkuje jeho praktickosť a univerzálnosť vo vašej kuchyni.

Technické parametre tohto sekáčika zahŕňajú objem nádoby 900 ml, výroba z nerezovej ocele a plastu, atraktívny dizajn v čiernej, tmavo žltej a transparentnej farbe, dve nezávislé nerezové nože, manuálny pohon a jednoduché ovplyvnenie jemnosti sekania. Navyše, jeho hmotnosť netto je 0,451 kg a rozmery balenia dosahujú 13,9 x 13,9 x 15,4 cm.

Prednosti produktu popísané po odrážkach:

  • Rýchle sekanie: Inovatívna patentovaná technológia s jednoduchým spustením zatiahnutím zaistí rýchle sekanie rôznych typov surovín vrátane orechov a mandle.
  • Vysoko odolné nože: Nezávislé nerezové nože zvládnu nasekať rôzne druhy surovín a sú doplnené o chytré vodidlo pre maximálny výkon.
  • Presné ovládanie: Užívateľ môže ľahko ovplyvniť jemnosť sekania podľa počtu zatiahnutí, zatiaľ čo suroviny sú viditeľné v priehľadnej nádobe.
  • Bez závislosti na elektrine: Vďaka manuálnemu pohonu je možné sekáčik používať kdekoľvek a kedykoľvek bez potreby prístupu k elektrickej sieti.
  • Bezpečnosť a pohodlie: Bezpečnostný uzatvárací systém, protišmykové dno a ergonomická rukoväť s mäkkým povrchom zabezpečujú bezpečné a komfortné použitie.
  • Praktický objem a prenosnosť: S objemom 900 ml a kompaktnými rozmermi je sekáčik ideálny pre domáce varenie.

Všeobecné parametre

Dizajn

Ostatné

  • Kódy predajcov K1320404
    3168430275591