DUVO Silikátová podstielka s vôňou jablka - 5L

DUVO Silikátová podstielka s vôňou jablka - 5L
DUVO Silikátová podstielka s vôňou jablka - 5L
it

Rýchla absorpcia moču a suchý povrch - Príjemná vôňa zeleného jablka a neutralizácia zápachov - Redukcia rastu baktérií a bez zápachu - 100% bezprašná, vhodná pre alergikov


Silikónová podstielka s kryštálikmi je inovatívna hygienická pomôcka určená pre mačacie toalety. Jej hlavnou funkcionalitou je efektívna absorpcia moču, ktorá prebieha behom krátkych niekoľkých sekúnd. Vďaka tejto rýchlej absorpcii zostávajú povrch kryštálikov i samotná podstielka suchá na dotyk, eliminujúc tak nepríjemné pocitové zážitky pre vašu mačku. Okrem toho je podstielka obohatená o príjemnú vôňu zeleného jablka, ktorá napomáha neutralizácii zápachov a udržuje toaletné prostredie príjemne voňavé.

Podstielka je navrhnutá tak, aby komplexne adsorbovala tekuté exkrementy, redukovala rast baktérií a zanechávala mačaciu toaletu bez nepriaznivých pachov. Svojou kvalitou napomáha udržiavanie čistoty a sviežosti v priestore okolo toalety, prispieva k dlhodobej hygienickej údržbe a pohodliu domácich zvierat.

Produkt je navyše 100% bezprašný, čo je zásadné pre mačky i majiteľov s alergiami, a ponúka aj ekologický aspekt, pretože je vyrobený z prírodných materiálov, je netoxický a neškodný pre životné prostredie. Pri používaní tejto podstielky preto môžete očakávať, že mačacia toaleta zostane čistá, svieža a bez zápachu na dlhší čas.

Prednosti produktu:

  • Kryštáliky silikónovej podstielky rýchlo adsorbujú moč a zostávajú suché na dotyk
  • Podstielka uvoľňuje vôňu zeleného jablka, ktorá eliminuje zápachy
  • Zabraňuje bujneniu baktérií a udržiava podstielku bez zápachu
  • 100% bezprašná, vhodná pre alergikov
  • Prírodná, netoxická a ekologicky nezaťažujúca
  • Udržiava mačaciu toaletu čistú, sviežu, suchú a bez zápachu

Všeobecné parametre

Ostatné

  • Kódy predajcov CHP57610
    5414365070229