BESTWAY Zastrešenie vírivého bazéna Lay-Z-Spa 390 x 390 255 cm BESTWAY 60305


Vyrobený z odolného materiálu s polymérnym povlakom - Vodeodolnosť až do úrovne 1 000 mm H2O / m2 - Pohodlné rozmery po rozložení - Jednoduchá konštrukcia a rýchla montáž


Stan na vírivku LAY-Z SPA Bestway, s kódovým označením 60305, je špeciálne navrhnutý aby dodal ochranu a súkromie pri používaní nafukovacích víriviek a bazénov. Produkt je vyrobený z vysoko odolného, polyesterového materiálu s dodatočnou polymérnou vrstvou, ktorá znižuje riziko poškodenia a prepichnutia a zároveň zabezpečuje vodeodolnosť s hodnotením až do 1 000 mm H2O / m2. To znamená, že stan je vhodný na použitie aj počas nepríjemného počasia.

Rozmery stanu v rozloženom stave dosahujú 390 cm na dĺžku aj šírku a 255 cm na výšku, čo umožňuje pohodlné používanie a dostatočný priestor pre pohyb a prípadný vstup do vírivky. Montáž stanu je navrhnutá tak, aby bola jednoduchá a intuitívna, so zreteľom na minimálnu námahu a čas strávený prípravou. K stabilite a dlhotrvajúcej funkcii prispievajú stĺpiky rámu vyrobené zo sklolaminátu.

Pre úpravu vnútorného priestoru a ventiláciu sú súčasťou stanu odnímateľné dvere. Pre tých, ktorí chcú využiť príjemné prostredie bez kompletnej izolácie, je možné nechať holú kupolu. Alebo, naopak, inštaláciou všetkých dverí sa dá dosiahnuť ochrana a súkromie. Priestor je navyše zabezpečený proti nežiadúcemu hmyzu pomocou moskytiéry. Praktickosť stanu dopĺňajú vnútorné vrecká na uloženie osobných predmetov a zabraňujú ich umiestneniu priamo na zem. Okrem jeho primárneho využitia ako ochrany pre vírivky a bazény, možno stan používať aj ako altánok alebo predsieň karavanu, čo zdôrazňuje jeho multifunkčnosť a prispôsobivosť rôznym použitiam.

Prednosti produktu:

  • Vyrobený z odolného polyesterového materiálu s polymérnym povlakom
  • Vodeodolnosť až do úrovne 1 000 mm H2O / m2
  • Rozmery po rozložení 390 x 390 x 255 cm umožňujú pohodlné použitie
  • Jednoduchá konštrukcia a rýchla montáž
  • Stabilný rám zo sklolaminátu
  • Odnímateľné dvere pre prispôsobenie vetrania a súkromia
  • Moskytiéra chrániaca pred hmyzom
  • 4 vnútorné vrecká pre bezpečné uloženie osobných vecí
  • Multifunkčný vzhľadom na možnosť použitia aj ako altánok alebo predsieň pre karavan

*v balení sa nachádza: stanová strieška (1 ks), rámové stĺpiky (6 ks), šnúrky (4 ks), sleď (20 ks), moskytiéra na vchod (4 ks), látkové dvere (4 ks), taška na prenášanie (1 ks).*

Hmotnosť produktu je 13,95 kg, zatiaľ čo hmotnosť vrátane balenia dosahuje 15,45 kg, s rozmery balenia 73 x 22 x 21 cm.

Všeobecné parametre

Ostatné

  • Kódy predajcov 6942138984095