Recenzie Digitálne fotoaparáty
recenzia
Jozef 01.11.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Výborné foto
Video v parádnej kvalite
Ovládanie jednoduché
negativa
drahá oprava - dva mesiace po záruke sa pokazil a za opravu pýta servis 2 tretiny ceny fotoaparátu.

Je to môj v poradí už piaty SONY DSC fotoaparát a prvý čo sa pokazil po tak krátkom čase. Škoda.

recenzia
ENDY 28.07.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
za tú cenu 100% spokojnosť pomer ceny a kvality

štvorročný vnuk ho skúša a je veľmi spokojný, fotí s ním celý deň

recenzia
Marián Pančura 19.05.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Skoro všetko okrem názvu ale to je nepodstatné. Mal som predtým Canon Ixus. Vinikajúci fotoaparát. Pre tých čo sa chcú rozhodnúť a vyskúšať fotenie či ich bude baviť doporučujem. Fotoaparát G9 x MkII som vyskúšal hlavne v interiéri. Ostri vynikajúco menu je veľmi pekne a jednoducho spravené. Dotykoví displej je výborný a ovládanie pomocou neho je výborné a jednoduché. Priblíženie ale nemá digitálne iba 4 krát ale 12 krát čo mne stačí. Prvú fotku som spravil pri maximálnom priblížení na malú vzdialenosť. Fotka je pekná a ostrá. Za dve hodiny som vyskúšal skoro všetko. Menu na manuále ma menej režimov, ako mal moj prví Ixus. Čo skúsenejšiemu fotografovi nebude vadiť nastaví a doladi si to sá pomocou Isa a ďalších uprav v dolnej stredovej lište. Tento fotaparat je v tomto oveľa ďalej ma veľké Iso cez 12000 a jemné doladenie ostrosti snímania obazového procesoru. Makro je rovnako na vynikajúcej úrovni. Fotoaparát ostrí brilantne. Teším sa na to, keď bude vonku slnečné počasie. Už z prvého vyskúšania som poznal, že tento Canon bude poriadny canon.
negativa
Názov je dlhý to je pre mňa ale nepodstatné. Niekomu možno bude vadiť výsuvní blesk na ľavej častí. Aj mne ale vyššie modely sú už drahé. Ja som viac nebol ochotný dať peňazí za fotoaparát. Je to malý prístroj a výrobné náklady nebudú veľké.

Proste nespisovne Ťafinka.

recenzia
B 19.05.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality

recenzia
Maťo 19.05.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Jedna z najlepších zrkadloviek na trhu
negativa
Poukaz na kurz práce s fotoaparátom je tu asi zbytočný

Plná spokojnosť

recenzia
Marek 30.11.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality

nevyskúšaný, je to darček

recenzia
Oldrich 30.11.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Fotoaparát C PowerShot sx 432 is je zaujímavý svojím dizajnom, farbou a tvarom. Nevyžaduje si veľa miesta pri prenášaní.
negativa
Je škoda, že sa prístroj nepredáva aj s pamäťovou kartou. V niektorých zahraničných obchodoch je PK súčasťou balíčka- pozri videá na internete !

S prístrojom som spokojný. Splnil moje očakávania. Vhodne doplní moje fotoaparáty značky Canon (zrkadlovka a kompakt C Ixus 185 ).

recenzia
jiohnywalker 30.11.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality

recenzia
Marek 30.11.2019

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
Veľkosť, cena v akcii, funkcie, dostupnosť objektívov.
negativa
Balenie neobsahuje všetko čo bolo uvedené na stránke obchodu. Možno preto je v akcii.

Vcelku spokojnosť.

recenzia
Štefan 30.11.2019

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
Bol som spokojný s GX 1, GX 9 vylepšená, video 4K
negativa
malý hand grip

recenzia
Jozef 15.10.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Mal som starší Canon EOS 1100 D a chcel som niečo lepšie. Zatiaľ som toho moc nenafotil, ale podľa toho čo som už s nim robil som spokojný. pomer ceny a kvality

Spokojný

recenzia
Miriam 19.09.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality

recenzia
Katka 28.08.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Vhodny pre zaciatocnika s dostatocnym mnozstvom funkcii. Paci sa mi lahka manipulacia, vyklopny displej, pekna farba. Verim, ze s nim budem aj po case spokojna. pomer ceny a kvality
negativa
Zatial som minusy nenasla a snad ani nenajdem :)

Spokojnost

recenzia
Pavol 16.08.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality

recenzia
Lukas 06.07.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Nahrada zrkadlovky v kompaktnom baleni pomer ceny a kvality

Plni ucel

recenzia
Zdeněk 20.06.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Fotoaparát má dobré a prehľadné ovládanie, splnil očakávania. pomer ceny a kvality

recenzia
František 17.05.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Vodeodolnosť, odolnosť proti nárazu

recenzia
Fotografik 03.04.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

Perfektný kompakt najmä na pôvodné fotenie a makro napriek malému snímaču.