SSW GERMANY Hrniec 12cm s pokrievkou nerez 420412

SSW GERMANY Hrniec 12cm s pokrievkou nerez 420412
SSW GERMANY Hrniec 12cm s pokrievkou nerez 420412
it

Vysoká kvalita odolnej nehrdzavejúcej ocele - Sklenené veko s prieduchom pre kontrolu varenia - Silné tepelné sendvičové dno s úsporou energie


Hrniec značky SSW je vysoko kvalitný kuchynský nástroj, ktorý zastane dôležité miesto vo vašej kuchyni. Tento hrniec je vyrobený z odolnej nehrdzavejúcej ocele, ktorá zaistí jeho dlhú životnosť a odolnosť voči korózii. Vyznačuje sa moderným dizajnom a vďaka materiálu si udrží voskovaný lesk počas celej doby používania. Súčasťou hrnca je tiež praktické sklenené veko s prieduchom, ktoré umožňuje kontrolu varenia bez nutnosti zdvíhať veko.

Hrniec disponuje silným tepelným sendvičovým dnom, ktoré je navrhnuté tak, aby čo najrýchlejšie absorbovalo teplo a efektívne ho rozvádzalo po celom povrchu hrnca. Táto funkčnosť pomáha šetriť elektrickú energiu a znižuje čas strávený varením. Ďalšou významnou vlastnosťou je možnosť použitia hrnca na rôznych typoch sporákov, vrátane sklokeramických a indukčných varných dosiek, čo z neho robí univerzálny kuchynský nástroj. Na údržbu hrnca stačí málo – bez problémov ho môžete umývať v umývačke riadu, čo vám ušetrí čas a energiu.

Rozmer hrnca je ideálny pre malé až stredné domácnosti – objem 0,8 litra s priemerom 12 cm je dostatočný pre prípravu menších porcií jedál. Kvalitný smaltovaný riad, akým je aj tento hrniec, je známy najmä zdravotnou nezávadnosťou a dlhodobou životnosťou, čo ho predurčuje na časté používanie.

Hrniec je vyhotovený v nerezovej farbe, ktorá je ľahko kombinovateľná s akýmkoľvek kuchynským prostredím a doplnkami. Je to ideálny výber pre každého, kto hľadá spoľahlivý a multifunkčný hrniec pre každodenné varenie.

Prednosti produktu:

  • Vyrobený z odolnej a dlhotrvajúcej nehrdzavejúcej ocele
  • Sklenené veko s prieduchom pre lepšiu kontrolu varenia
  • Silné tepelné sendvičové dno pre rýchlu absorpciu a udržiavanie tepla
  • Úspora elektrickej energie vďaka efektívnemu vedeniu tepla
  • Kompatibilný so všetkými typmi sporákov vrátane indukčných a sklokeramických
  • Možnosť umývania v umývačke riadu
  • Praktické rozmery: 0,8 l objem, priemer 12 cm
  • Zdravotná nezávadnosť a dlhodobá životnosť smaltovaného riadu
  • Atraktívna nerezová farba, ktorá sa ľahko hodí do rôznych kuchýň

Všeobecné parametre

Vlastnosti

Dizajn

Ostatné