Recenzie Inteligentné hodinky, strana 2
recenzia
Marys 20.10.2023

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Funkcie
Cena
Pevný a pohodlný pásik
veľký displej
pomer ceny a kvality

vyhovuje, funguje podľa opisu

recenzia
Janka 19.10.2023

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
rýchle spárovanie s mobilným telefónom
údaje sa prenášajú automaticky po pripojení
jednoduché nosenie, nízka hmotnosť
vysokokvalitný remienok
pomer ceny a kvality

Nečakala som nič zvláštne za túto výhodnú cenu, ale sú veľmi pekné, funkcie odpovedaju a nemajú problém s aplikáciou. Batéria vydrží dlhšie ako môj telefón. Dobrá kúpa za túto cenu.

recenzia
Jola 19.10.2023

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
dizajnovo sú pôsobivé
majú pekný ciferník a sklo
funkciu merania tepovej frekvencie a stresu
cena super
pomer ceny a kvality

Vyzerajú veľmi pekne, nechcela som športové hodinky, ale decentné hodinky s modernými funkciami. Zatiaľ všetko funguje, má rýchle pripojenie a páči sa mi spôsob merania.

recenzia
Lada 18.10.2023

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
výhodná cena
zaujímavé funkcie
rýchle nabíjanie
pomer ceny a kvality

Nemala som veľké očakávania, ale dieťa je spokojné, dobre sa nosí a hraje si. Funkcie zaujímavé, cena naozaj funny. Neľutujem. Dobrá kvalita.

recenzia
Nelan 18.10.2023

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
geolokácia veľmi presná a rýchla, stačí prepnúť správne funkcie
veľa funkcií
malé a ľahké, tak akurát pre dieťa
vzdialená komunikácia v kvalite mobilného telefónu
pomer ceny a kvality

Veľká spokojnosť, pozri výhody

recenzia
Jirka 18.10.2023

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
veľa funkcií
oznámenia
slušný dizajn
pomer ceny a kvality

Upozornenie na mobilný telefón, veľa funkcií, meranie napätia, naozaj dobre vyrobené, kvalitná oceľ. Odporúčam.

recenzia
Palino 10.10.2023

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
-Zodpovedá vyobrazeniu -silnejšia batéria -esim v hodinkách a možnosť telefonovať bez mobilu pomer ceny a kvality
negativa
-slabá výdrž batérie pri plnom využití mobilnej siete,GPS v teréne.

recenzia
Gabi 23.09.2023

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Dlhá výdrž batérie, presná gps, sleduje spánok,tep. pomer ceny a kvality
negativa
N

Skvelé hodinky

recenzia
kuk 21.08.2023

Celkové hodnotenie: 20 %

negativa
uplne nepresne merania .neexistujuce budíky sa spuštaju .bez pripojenia na internet neprenesie žiadne dáta .celkovo blbne a prepína si nastavenia samo. pobeham z rana po dome okolo 150 krokou a nezapočita ani jeden. pomer ceny a kvality

je to šmejd .musim hodinky davať v noci dole ,inak ma zobudí neexistujuci budik ktory neviem vypnut ,lebo neexistuje a nikdy nebolnastaveny

recenzia
Sara 19.08.2023

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Chcela som lepšie hodinky, a tieto boli za super cenu=výkon pomer ceny a kvality
negativa
nič

za tú cenu je to výborný produkt

recenzia
Jozko 07.08.2023

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Cena produktu Vydrž baterie aj jeden mesiac, s vibracnym upozornením cca 2 tyzdne pomer ceny a kvality

Super pomer cena/vykon

recenzia
Zuzana 06.08.2023

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
veľa funkcií
prijateľná cena
celkom schopná mobilná aplikácia
kompletne v slovenčine
pomer ceny a kvality

dizajn a funkcie sú vyhovujúce, fungujú podľa očakávania, aplikácia funguje bez problémov po počiatočnom prepárovaní a má pekné grafy a údaje. Spokojnosť.

recenzia
Jirka 06.08.2023

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Funkcie
Cena
Dobre drží na ruke
pomer ceny a kvality

splnili očakávania, rad funkcií a výber farebných pásov

recenzia
Arnošť Malek 06.08.2023

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Lokalizácia
volanie cez hodinky je takmer ako z mobilného telefónu
nenápadný, ale výkonný fotoaparát
dobrá mobilná aplikácia, jednoduchá na používanie
pomer ceny a kvality

funguje podľa očakávania a dieťa je spokojné a môžeme komunikovať na diaľku

recenzia
Paľo Jasel 05.08.2023

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pekný dizajn, veľmi podarené
dobre drží na ruke
more funkcií, používam sotva polovicu z nich a som spokojný
batéria vydrží niekoľko dní
pomer ceny a kvality

Spokojnosť, splnené očakávania, dobrá synchronizácia aj s mobilnou aplikáciou. Slušný výkon a super peniaze.

recenzia
Janina 27.07.2023

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Funkcie
Cena
Výdrž batérie
pomer ceny a kvality

Nosí sa dobre na ruke, pekný remienok, funkcie zodpovedajú popisu. Pekný dizajn.

recenzia
Pavoľ 27.07.2023

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
monitorovanie krvného tlaku, pre mňa užitočná funkcia
dlhá výdrž batérie
remienok nie je zbytočne dlhý
dizajn
pomer ceny a kvality

Veľa funkcií, ktoré postupne používam, krokomer je len základ, páči sa mi. Lacné a fungujúce dobré hodinky.

recenzia
Laďa 25.07.2023

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomerne rýchla lokalizácia
komunikácia a volanie s dieťaťom je vlastne ako mobilný telefón, nie je počuť žiadne skreslenie, videohovor je kvalitný
aplikácia v slovenčine
veľa funkcií
displej reaguje rýchlo
pomer ceny a kvality

veľmi dobrý produkt, splnil očakávania bez problémov