Recenzie Inteligentné hodinky, strana 4
recenzia
Martin 21.12.2022

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Šikovné ľahké hodinly s vinikajúcou výdržou a mnohými funkciami
negativa
Nemajú možnosť platby cez NFC

V7borné hodinky pre dumske ruky, velmi ôlahké s púekným dizajnom a velkou výdržou

recenzia
Peter 07.12.2022

Celkové hodnotenie: 100 %

funguju, splnaju popis, vydrz baterie je cez 2 tyzdne

recenzia
Martin 07.12.2022

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Dizajn, funkcie, výdrž batérie, možnosť počúvať hudbu pri behaní bez použitia telefónu

recenzia
Ľuboš 07.12.2022

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Kvalita , funkcie, presnosť
negativa
-

Spokojný

recenzia
Karol 07.12.2022

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Kvalitný výrobok
negativa
Mohla by byť nižšia cena

Výborný produkt

recenzia
Radka 07.12.2022

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
Cena, výkon a kvalita
negativa
Trošku ma sklamal plastový materiál, z ktorého je vytvorená zadná časť hodiniek.

recenzia
Marek 07.12.2022

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
design, vydrz na jedno nabitie, display, mapy a dalsie funkcie, proste je to garmin ;-)
negativa
velka nepresnost OHR (integrovany monitor srdcoveho tepu), stale rastuce ceny rady Fenix, proste je to garmin ;-)

top sportove/smart hodinky na akykolvek druh sportu za ktore si garmin necha nalezite zaplatit

recenzia
fdsfsd 30.11.2022

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
fsdf pomer ceny a kvality
negativa
sdfs

dfsdf

recenzia
Marian 09.09.2022

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Prechod z Garmin Fenix 5X. Vynikajuce pozdro kombinacie zafir a titan. Shopnost bateriu nabijat pocas aktivity z externeho zdroja doplnene solarnym nabijanim. Vylepsena grafika displeja. Pokrocilejsia presnost navigacie. Multisportovy rezim prechodu medzi aktivitami bez prerusenia. pomer ceny a kvality

Spickove multisportove hodinky. Presnost merani fyziologickych metrik a navigacie v kombinacii s najdlhsou vydrzou baterie a puzdrom robi z Garmin Fenix7 sapphire solar carbon titanium vsucasnosti TOP model.

recenzia
Igor 17.08.2022

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
Polohu zobrazujú celkom presne, niekedy treba čakať Bezproblemove volanie a spravy pomer ceny a kvality
negativa
Slabá výdrž batérie Nemajú wifi Slabší signál gsm

Plnia účel - telefonovanie a zistenie polohy dieťaťa - za cenu do 50€ v pohode

recenzia
Julia 22.07.2022

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
hodinky sú pekné páčia sa mi... pomer ceny a kvality
negativa
mam ich chvíľu ešte neviem možno že sa s nimi nedá volať...

za tu cenu spokojná...

recenzia
Vlado 22.07.2022

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
výborný pomer kvality a ceny, dostatok funkcií, prehľadný displej a mne vyhovujúci dizajn zobrazovania pomer ceny a kvality
negativa
aplikácia nezobrazuje týždenný sumár krokov ani prejdených kilometrov , vždy len aktualny z daného dňa, niekde gramaticky nepresný preklad do slovenčiny v aplikacii Da Fit

zatiaľ spokojnosť

recenzia
Miro 19.07.2022

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality

recenzia
Július 19.07.2022

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
Cena =kvalita Ok. pomer ceny a kvality
negativa
V návode sa píše že vydrž batérie je až 10 dní ja ich musím nabíjať každé 3 dni a to mám vypnuté GPS a aj funkcie ktoré sa vypnúť dajú

Až na to nabíjanie OK

recenzia
Zolo 13.06.2022

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
Super hodinky pomer ceny a kvality
negativa
Slabá výdrž

Super hodinky so slabou výdržou

recenzia
cemec 26.05.2022

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Kvalitné prevedenie, otvorený operačný systém s možnosťou inštalácie ďalších aplikácii, možnosť platenia, telefonovanie, možnosť odpovedať na sms
negativa
Výdrž batérie - Max 48 hodín,

Proste Samsung

recenzia
Janabar 26.05.2022

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Vydrž baterie, odolnost
negativa
Nepodarilo sa mi spojazdnit ovladanie hudby

Ok

recenzia
Fero 26.05.2022

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Vydrž na jedno nabitie Farba
negativa
Chybajuca diakritika v upozorneniach. Málo dobrých ciferníkov

Dobrý produkt