Inteligentné hodinky - recenzie

Recenzie Inteligentné hodinky
recenzia
klara 26.11.2020

Celkové hodnotenie: 20 %

recenzia
Vonkajší vzhľad výrobku
negativa
pri zapnutí čidla krokomeru a Blutooth bateria vydrží len asi 12-hodín pomer ceny a kvality

Tovar vrátený predajcovi v lehote dľa OZ

recenzia
Jozef 24.11.2020

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
pomer ceny a kvality

recenzia
Magdaléna 30.10.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Hodinky garmin 5s plus sapphire - výrazne nižšia cena oproti vyššej rade.. podobné vlastnosti so 6 pomer ceny a kvality
negativa
Kratšia výdrž baterky oproti vyššej rade ..

Pomer cena kvalita .. s produktom sa spoznávam zatiaľ som spokojná

recenzia
Ján 28.10.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Dizajn, funkcie, produkt je výborný pomer ceny a kvality
negativa
Všetko je ok

Výborne hodinky

recenzia
M 27.10.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Paci sa mi pomer ceny a kvality
negativa
Nic

Vynikajúci

recenzia
Peter 19.10.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality

recenzia
Sasa 17.10.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality

Zatiaľ spokojná, produkt splnil očakávania

recenzia
Adka 12.10.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Super pomer cena/kvalita. Medzi aktivitami majú aj turistiku, ktorú mnohé hodinky nemajú. Pekný dizajn. pomer ceny a kvality

Za tú cenu super. :)

recenzia
Tomas 11.10.2020

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
pomer ceny a kvality

Pomer cena vykon kvalita

recenzia
Štefan 09.10.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Jemné, ženské, športové hodinky od kvalitnej značky Garmin pomer ceny a kvality

recenzia
lukash 09.10.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
vramci Garmin produktov najlepsi pomer cena/"vykon", pekny dizajn pomer ceny a kvality
negativa
nie su celkom autonome, na pokrocilejsie nastavenia treba smartfon, ale nie je to nic, kvoli comu by som si ich nekupil druhykrat

ocakavania boli naplnene, som spokojny

recenzia
Tomas Vano 06.10.2020

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
Jednoduche male a kompaktne hodinky. Jedno zariadenie Garmin uz vlastnim a som s nim natolko spokojny ze som si zakupil aj hodinky na beh alebo turistiku. Naozaj vydrzia 7 dni nabite a to som ich nesetril. pomer ceny a kvality
negativa
namiesto bridlicovych dosli sede ale mne to nevadi :D

naozaj som s nimi spokojny, skoda ze nemaju Garmin pay

recenzia
zuzka 30.09.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
chcela som konkrétne tento produkt. pomer ceny a kvality

recenzia
NRKOSTURA 23.09.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Pretože sú multifunkčné. pomer ceny a kvality
negativa
Všetko je v poriadku.

Super nákup.

recenzia
Aďo 15.09.2020

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
Kúpil som ich synovi, je s nimi zatiaľ veľmi spokojný. Už máme doma Garmin, tak aj preto sme sa rozhodli ísť do tejto overenej značky. pomer ceny a kvality

Jednoduché hodinky, za prijateľnú cenu

recenzia
Lilly 14.09.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Cena Dizajn Funkcie pomer ceny a kvality

Odporúčam, pomer cena kvalita. Hodinky sme kupovali len na nosenie do práce (nie na nonstop nosenie) , takže max spokojnoť.

recenzia
Tomason 08.09.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Moderný a cool
negativa
Nie je v slovenčine

Inak ok

recenzia
Nika 05.09.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
športové smart watch, zodpovedajú mojim očakávaniam, dlhá výdrž batérie, krásne vyzerajú, troška väčšie ale lepšie ako vivoactive 4s pomer ceny a kvality

som veľmi spokojná, neľutujem kúpu, odporúčam