Recenzie Inteligentné hodinky
recenzia
Petet 15.05.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality

recenzia
Andrej 15.05.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Vyhovoje mojím požiadavkám, obsluha hodiniek je jednoduchá čo umožnuje použiť pre moju 12 ročnú dcéru.

Výborný. Uvidíme po niakom čase, keď nastane niaky problém pri používaňi hodiniek alebo reklamácií.

recenzia
Lenka 29.04.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Potrebujem si merať aktivitu a kalórie počas dňa. pomer ceny a kvality
negativa
Zdajú sa mi veľké, asi som si mala kúpiť tie 40mm.

Produkt zatiaľ neviem ovládať. Nie je to až také intuitívne ako som čakala. Ale pozriem si pár tutoriálov a naučím sa. Za tú cenu by bola škoda, ich nevedieť obsluhovať. A ešte si musím nejako zabezpečiť dáta do hodiniek, aby mi hral Spotify pri behu bez mobilu.

recenzia
Nika 17.04.2021

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
Bezdotyková obrazovka, dostatočne presné sledovanie polohy, elegantný dizajn pomer ceny a kvality
negativa
Farba nie je fialová, ale modrá

recenzia
Jana 10.04.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Bol to darček

recenzia
Igor 09.04.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Dlhá výdrž batérie, vodotesnosť, dosah bluetooth od telefónu, možnosť volať priamo z hodín, možnosť nahradia hudby, vzhľad. pomer ceny a kvality
negativa
Nenašiel som žiadne

Používam už dlhšiu dobu a som maximálne spokojný... Zaujali ma hneď svojim vzhľadom - oproti ostatným športovým hodinkám nie sú robustné, čo mi vždy prekážalo, ale majú až elegantný vzhľad. Naj je výdrž batérie, ktorá je okolo 15-20 dní. Merajú všetky parametre, vo by som očakával, dobrá je aj prehľadná aplikácia v slovenčine.

recenzia
Aneta 09.04.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality

recenzia
Peter 24.03.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
vzhlad, velkost, funkcie, displej pomer ceny a kvality

velmi spokojny

recenzia
lukash 18.03.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Je to Garmin, ktory ma s tymto prislusenstvom bohate skusenosti. ide o prienik funkcii vyssich tried vlozenych do tela a ceny nizsej triedy, ktora je pre moju uroven dostatocna. V podstate vela muziky za malo penazi. pomer ceny a kvality
negativa
Zatial som neprisiel na nic.

Vyborna kupa pre rekreacneho sportvoca.

recenzia
Janka 16.03.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Bol to darček, veľmi potešil pomer ceny a kvality

recenzia
Juraj Homola 06.03.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Dobry pomer cena a kvalita pomer ceny a kvality

recenzia
Lubo 12.02.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
výborné hodinky pre bežcov pomer ceny a kvality
negativa
výdrž batérie

recenzia
Juraj 12.02.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Dobrá kvalita, perfektný dizajn
negativa
Všetko OK

Perfektný

recenzia
Adrian 06.02.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Dobra cena pomer ceny a kvality
negativa
Nic

Ok

recenzia
makadam 06.02.2021

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
pomer ceny a kvality

recenzia
Majo 05.02.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Kvalita produktu pomer ceny a kvality
negativa
Na ovládanie si treba zvyknut

Odpprucam

recenzia
Anna 26.01.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality

recenzia
Vadimír Šterbák 26.01.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Dizajn, farba, dobré recenzie, výdrž, cena pomer ceny a kvality
negativa
Nedá sa s nimi telefonovať

Výborné na športové aktivity