Koreniny
Najtelo Vanilka pravá mletá 10 g Čo by to bol za vanilkový puding, mliečnu ryžu alebo tvarohový krém bez vanilky? Pravá vanilka prepožičiava lahôdkam vždy niečo špeciálne. Smotanovo sladká aróma ...
Sladkovodná modrozelená riasa (sinica) spirulina patrí medzi takzvané superpotraviny/zelené potraviny. Obsahuje širokú škálu biologicky aktívnych látok ako sú vitamíny (B1, B2, B3, B6, B9, C, D ...
Je sladkovodná, jednobunková riasa, ktorá je prírodným zdrojom esenciálnych živín, aminokyselín, vitamínov, prebiotickej vlákniny, chlorofylu a minerálnych látok na posilnenie vitality. ...
Varenie so Zázvorom jemne mletým: Je nevyhnutnou súčasťou indickej a čínskej kuchyne. Používa sa do sladkých aj slaných jedál, zázvorového pečiva, pečených más, guláša, cestovín, zeleninových ...
Varenie s korením Babiččino polievkové korenie: Kvalitná zmes korenia Babičkino polievkové korenie je vhodná na varenie polievok, vývarov a omáčok. Použiť ju môžete aj na zeleninu a do strukovín. ...
Varenie so zmesou korenia Argentína: Zmes korenia Argentína užijete pri varení jedál slovenskej kuchyne, tak v stredomorskej, mexickej tak orientálnej. Použiť môžete pri grilovaní, rožnení, ...
Varenie s korením ASTA 120: Papriku delíme podľa ostrosti do 4 skupín a to na sladkú, pálivú, lahôdkovú a gulášovú. Farbiaca schopnosť papriky sa udáva vo farebnej hodnote ASTA. Čím vyššie číslo, ...
Varenie s korením Hubové korenie: Delikátnu zmes Hubové korenie môžeme použiť na ochutenie širokej palety jedál. Výborná je na použitie na mäso napríklad kotlety, roštenky, divinu, ale aj na ...
Varenie s korením Ratatouille - bez glutamánu: Originálna zmes cesnaku, bazalky, oregána so zeleninou, doplnenie o zázvor a čili, vďaka ktorej sa stanete majstrom francúzskej kuchyne. Je vhodná ...
Varenie s korením Mleté mäso: Zmes vhodná na dochutenie rôznych druhov mletých mas, ale aj do omáčky. Kvalitné korenie Mleté mäso sa najčastejšie používa na prípravu sekanej, karbanátkov, ...
Varenie s korením Rasca drvená: Ide o jedno z najpoužívanejších korenín v Európe. Rasca sa používa do polievok, omáčok, pod mäso a na pečené mäso. Jeho ďalšie využitie je do pečiva, pri varení ...
Varenie s Diabolským korením: Pikantné korenie na prípravu jedál, ako je Chilli con carne, diabolské topinky, bravčový, hovädzí, kančí, fazuľový, zemiakový a segedínsky guláš. Diabolské korenie ...
Varenie s chilli papričkami drvenými: Chilli papričky môžete použiť pri grilovaní, na syry, údené mäso a tiež ako jedinečnú ozdobu predkrmov. Chilli je skvelým doplnkom korenistých a výrazných ...
Varenie s korením Pečené zemiaky rascové: Kvalitná zmes Pečené zemiaky rascové na pečenie vo vašej kuchyni. Korenie bez glutamanu a bez lepku. Rascové pečené zemiaky odporúčame na pečené a ...
Varenie s kvalitným korením Škorica celá: Používa sa do sladkých pokrmov, pečiva a cukrárskych výrobkov, pri zaváraní ovocia, v likérníctve. Na prípravu mäsových pokrmov do kuchyne ázijskej, ...
Varenie s korením ASTA 140: Papriku delíme podľa ostrosti do 4 skupín a to na sladkú, pálivú, lahôdkovú a gulášovú. Farbiaca schopnosť papriky sa udáva vo farebnej hodnote ASTA. Čím vyššie číslo, ...
Varenie s korením Thajský gril: Vynikajúce nielen na grilovanie, ale aj iné prípravy mäsa a zeleniny. Na grilované a rožnené bravčové a hydinové mäso, do smotanových kari omáčok a minútok ...