Koreniny Škorica
POPIS Škorica celá je korením, ktoré pochádza z kôry škoricovníka . Sušením sa kôra zavinie a dostane svoj typický vzhľad. Škorica je charakteristická svetlo hnedou farbou, drevitou sladkou ...
POPIS Mletá škorica je charakteristická svojou svetlo hnedou farbou, drevitou sladkou vôňou a jemnou chuťou. Intenzívna a príjemná aróma škorice ocenia najmä tí, ktorí majú radi sladké dezerty ...
Autentická cejlónska škorica bio kvality - Ideálna hmotnosť 40 g pre bežné použitie - Prináša zemitú a drevitú chuť do množstva pokrmov - Hodí sa k sladkým aj slaným jedlám
Škorica (druh Cassia) mletá bio 40g Informácie o produkte "Škorica -" nechajte prebudiť svoje spomienky na detstvo "Škorica je niečo pre maškrtníkov. Zemitú-drevitá chuť sa hodí k mliečnej ryži, ...
Škorica mletá Cassia BIO je sušená kôra tropického stromu škoricovníka (Cinnamomum verum). Toto ľahko nasladlú a lahodne voňavé korenie sa používa nielen na prípravu vareného vína a do sladkého ...
Jednodruhové korenie - kôra z cejlónskeho škoricovníka, ktorá sa pri sušení zvinie do rúrky, je veľmi obľúbeným korením. Cejlónska škorica priaznivo pôsobí na zdravie človeka. Škorica je skvelé ...
BIO Škorica cejlónska mletá podporuje chuť do jedla , zlepšuje trávenie , pôsobí proti nadúvaniu , prispieva k rozširovaniu ciev a znižovanie krvného tlaku . Dátum exp.: 31.05.2024
Pravá škorica cejlónska /Cinnamon zeylanicum - verum / je korenie získané z vnútornej kôry Škoricovníka cejlónskeho. Pestuje sa v Srí Lanke a v južnej Indii. Má sladkastú chuť, jej cena v Číne ...
Škorica cejlonská mletá BIO 50 g Wolfberry ako korenie je dlhodobo známa aj v našich krajinách. \n\n Složení: Skořice cejlonská (Cinnamomum zeylanicum) mletá BIO 100% \n\n ve 100g ...
Do vareného vína, kompótov, mäsových jedál v ázijskej kuchyni. Ceylonská škorica má oveľa jemnejšiu chuť ako bežne používaná škorica čínska. Táto séria sa vyznačuje mimoriadnou kvalitou ...
Najtelo Cejlónska škorica DOYPAK 100 g Škorica je korenie získané z vnútornej kôry Škoricovníka cejlónskeho, Cinnamomum zeylanicum, celoročne zeleného neveľkého stromu dorastajúceho do výšky 10 – ...
Varenie s kvalitným korením Škorica celá: Používa sa do sladkých pokrmov, pečiva a cukrárskych výrobkov, pri zaváraní ovocia, v likérníctve. Na prípravu mäsových pokrmov do kuchyne ázijskej, ...
Varenie s korením Škorica mletá: Kvalitné korenie Škorica mletá sa najčastejšie používa na prípravu zvareného vína, punče, do sladkého pečiva, perníkov a múčnikov. Používa sa tiež na dochutenie ...
Škorica Ceylónska mletá Bio koreniaci prípravok. 0% soli a glutamánu. 100% prírodné. Vegan. Raw.
Mletá cejlónska škorica z Madagaskaru v BIO kvalite. Skvela sa hodí na kaše, do závinov, sušienok a ďalších sladkostí a dezertov.
BIO škorica cejlon mletá Zloženie: mletá škorica (druh Cejlón). Môže obsahovať lepok, sóju, zeler, horčicu, sezam, vajcia a mlieko. Krajina pôvodu: Srí Lanka. Skladovanie: Skladujte v suchu, ...
Vilgain Cejlónska škorica BIO je v podstate kôrou stromu Škoricovník cejlónsky. Poprední svetoví kuchári ju považujú za vôbec najlepší druh škorice.
Vilgain Cejlónska škorica BIO je v podstate kôrou stromu Škoricovník cejlónsky. Poprední svetoví kuchári ju považujú za vôbec najlepší druh škorice.