Parfémy - recenzie

Recenzie Parfémy, strana 10
recenzia
Olinka 15.09.2018

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
na zaklade recenzii, manzelovi vona sadla

recenzia
Elena 15.09.2018

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, vôňa, výdrž vône, flakón

recenzia
Alča 15.09.2018

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Neodolateľná vôňa, skvelá a čistá. pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, vôňa, výdrž vône, flakón

Určite som vo vašom obchode nekúpila poslednýkrát. Nabudúce som tu zase.

recenzia
Veri 15.09.2018

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
moja obľúbená vôňa pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, vôňa, výdrž vône, flakón

Produkt super

recenzia
Romča 11.09.2018

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Veľmi - veľmi sa mi páči až na tú cenu pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, vôňa, výdrž vône, flakón
recenzia
Lubica 11.09.2018

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Ovoňala som a neodolala som
Hneď na druhý deň som si ju objednala
pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, vôňa, výdrž vône, flakón
recenzia
JA 11.09.2018

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Užasná vôňa doteraz som používala Chanel Chance ale od teraz už budem asi iba Gabrielle pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, vôňa, výdrž vône, flakón
recenzia
Radka 11.09.2018

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Proste luxus velmi sa mi pačia jej ovocne podtony pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, vôňa, výdrž vône, flakón
recenzia
Moam 11.09.2018

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Elegantná a decentná.Drží sa pri tele. Citit z nej kvalitu a typicky chanel ked sa rozlozi a vyprcha Ma nieco z Chance ale viac ovocna pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, vôňa, výdrž vône, flakón
negativa
Cena
recenzia
Inge 11.09.2018

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
Aj ja som hrdou majiteľkou úžasného parfemu Gabrielle ,vôňa je intenzívna a dlho mi drží na mojej pokožke. Veľmi tam cítiť mandarínky a pomaranč. pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, výdrž vône
negativa
Keby bola trochu lacnejši , nič by sa nestalo

Ano odporúčam

recenzia
Soňa 11.09.2018

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Som Veľmi spokojná - milujem túto vôňu pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, výdrž vône, flakón
recenzia
Monika 11.09.2018

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Gabrielle je dokonalá voňa. Nie je prvoplánová.Kto ma rád zaujímavé vône príde si na svoje. pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, vôňa, výdrž vône, flakón

Ano odporúčam

recenzia
Anička 06.09.2018

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
zatial ju mam len kratko - tri dni je to novinka ale zatial sa mi paci no dlhodobu vydrz a pouzivanie zatiel este neviem ohodnotit pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, vôňa, výdrž vône, flakón
recenzia
Veronika 06.09.2018

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
Je to novinka tak som si ju hned objednala :-)
Je super trochu pripomína Obsessed ale má niečo iskrivejsie do seba.Uvidíme ešte poskúšam na rôzne príležitosti.
pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, výdrž vône, flakón

Ano odporucam

recenzia
Dača 06.09.2018

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Používám ho už dlhšie, je sladký ale zároveň sviezi, veľmi dobrý pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, vôňa, výdrž vône, flakón

recenzia
Ajka 06.09.2018

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Cena a mnozstvo pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, vôňa, výdrž vône, flakón

recenzia
D sz 06.09.2018

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, vôňa, flakón

recenzia
Barča 06.09.2018

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Overený parfém pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, vôňa, výdrž vône, flakón