Parfémy - recenzie

Recenzie Parfémy, strana 3
recenzia
Lucia 18.10.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Darcek :-)

recenzia
Valentyna 16.10.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Vsetko, ako malo byt. Dobra cena za vzacny parfem pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, vôňa, výdrž vône, flakón
negativa
Nemam, co povedat

Kupila som kamaratke ako darcek na narodky. Zostala spokojna s parfemom, pouziva ho roky.

recenzia
Lachim 11.10.2021

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, vôňa, flakón

recenzia
Martin 09.10.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
super, pouzivam ho pravidelne, kvalitna vona pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, vôňa, výdrž vône, flakón

recenzia
Miroslav 08.10.2021

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, vôňa, výdrž vône, flakón

recenzia
Linda H H 07.10.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Vôňa pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, vôňa, výdrž vône, flakón

recenzia
Martina 05.10.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
milujem tu vonu,pouzivam ju roky,je to topkaa na zimne obdobie pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, vôňa, výdrž vône, flakón

recenzia
hruskova 05.10.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
vôna pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, vôňa, výdrž vône

recenzia
Ľuboš 04.10.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
uz dlhsie pouzivam tuto vonu, zaujme, dlho vydrzi pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, vôňa, výdrž vône, flakón

perfektny parfem ktory vonou prevysuje svoju cenu

recenzia
Marianna 03.10.2021

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
Parf. vodu som už používala, mala som chuť ju opäť vyskúšať, dlhšia výdrž hlavne na oblečení . pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, vôňa, flakón

recenzia
Denisa 03.10.2021

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, vôňa, flakón

recenzia
Dagmar 02.10.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
je to jediná vôňa, ktorá mi vyhovuje pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, vôňa, výdrž vône, flakón

vôňa, ktorá mi vyhovuje - TOPKA

recenzia
Megi 30.09.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

Vôňa je krásna nie však pre každého. Kosatce môžu niekomu vyslovene smrdieť,tu sú na začiatku dosť dominantné. Kto má rád ľahké kvetinové vône, ametyst určite poteší. Na mne vôňa vydrží úplne celý deň

recenzia
Petra 30.09.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, vôňa, výdrž vône, flakón

recenzia
Peter 28.09.2021

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
dizajn,vzhľad, vôňa, výdrž vône, flakón

recenzia
S 28.09.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, vôňa, výdrž vône, flakón

recenzia
Peter 26.09.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Cena pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, vôňa, výdrž vône, flakón

recenzia
András Narancsik 26.09.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
skvelá võňa pre mužov, odporučili kamaráti pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, vôňa, výdrž vône, flakón
negativa
zatiaľ nič